Telegram’s gaming sensatie Hamster Kombat trekt 8 miljoen spelers

Hamster Kombat, een op Telegram gebaseerd spel, heeft al snel meer dan 8 miljoen spelers en combineert cryptobeloningen met boeiende gameplay.

Hamster Kombat stijgt in populariteit op Telegram

In iets meer dan vier weken heeft Hamster Kombat, een nieuw op Telegram gebaseerd spel, meer dan 8 miljoen spelers verzameld, met meer dan 3 miljoen die dagelijks meedoen. Deze laatste toevoeging aan Telegram’s gamification inspanningen benadrukt het potentieel van het platform als een belangrijke speler in blockchain-voorwaartse zakelijke groei.

Web3-spellen op platforms zoals Telegram hebben gebruikers geboeid doordat ze levensechte rollen kunnen spelen, zoals stadsplanners, misdaadbazen en CEO’s van cryptobeurzen. Deze mix van nut, plezier en crypto-elementen is succesvol gebleken in het aantrekken van een groot publiek. Het concept van job cosplay, waarbij gebruikers deze rollen aannemen in virtuele omgevingen, is steeds populairder geworden en biedt zowel entertainment als een gevoel van prestatie.

Succes van gamificatie op Telegram

Telegram, met zijn 900 miljoen maandelijkse gebruikers, heeft verschillende cryptobots en gamificatiefuncties geïntegreerd die de cryptogemeenschap aanspreken. Spellen zoals Notcoin en BonkBot hebben het potentieel van het platform aangetoond om betrokkenheid en groei te stimuleren. Hamster Kombat is het nieuwste spel dat deze trend volgt en gebruik maakt van de sociale en virale aard van het platform om snel een toegewijde gebruikersbasis op te bouwen.

Hoe Hamster Kombat werkt

De gameplay van Hamster Kombat is eenvoudig maar verslavend. Spelers fungeren als CEO’s van fictieve cryptobeurzen en tikken op een hamster om punten te verdienen. Deze punten kunnen worden geïnvesteerd in BTC- en ETH-paren of worden gebruikt om beveiligingsfuncties te verbeteren, waardoor ze per uur rendement opleveren. De SocialFi overlay van het spel stimuleert delen en betrokkenheid, waardoor het zeer viraal is. Hoe meer je deelt met vrienden en deelneemt aan verbonden kanalen, hoe meer je verdient om je bedrijf te laten groeien.

Marketingsucces en gebruikersbetrokkenheid

Hamster Kombat werkt samen met andere platforms, waardoor spelers meer punten kunnen verdienen door zich aan te sluiten bij de Telegram-kanalen van partners. Deze strategie heeft het gebruikersbestand snel uitgebreid, waarbij één gaming blockchain zijn abonnees in een paar dagen zag groeien tot 1,2 miljoen. De virale mechanismen van het spel zijn een belangrijke motor van het succes, met in-game mechanismen die gebruikers stimuleren om vrienden uit te nodigen en hun netwerken uit te breiden.

De rol van Telegram in cryptospellen

Telegram’s mix van sterke encryptie en gedistribueerde opslagbeveiliging maakt het een favoriet onder de cryptogemeenschap. Het TON (Telegram Open Network) van het platform wordt steeds meer gebruikt, waardoor het nog aantrekkelijker wordt. Met het succes van Hamster Kombat bewijst Telegram een krachtig platform te zijn voor cryptospellen en het opbouwen van gemeenschappen.

Let op: Cryptocurrency is een zeer volatiele en ongereguleerde investering.

Vooruitblik

Hamster Kombat is van plan om zijn token eind mei uit te geven op de Binance Smart Chain. De community van het spel, waaronder Anufriev, zal naar verwachting deelnemen aan Consensus 2024, waar het groeiende snijvlak van gaming en blockchain wordt getoond. Dit evenement zal een belangrijk moment zijn voor het spel en de community, en mogelijk zorgen voor verdere groei en betrokkenheid.


The post Telegram’s gaming sensatie Hamster Kombat trekt 8 miljoen spelers appeared first on Bitcoinmagazine.nl.