Telegram Open Network (TON) schiet omhoog naar top 10 Crypto

In een opmerkelijke wending heeft het Telegram Open Network (TON) snel de ranglijsten van crypto beklommen en gevestigde spelers zoals Cardano (ADA) voorbijgestreefd om een plek te veroveren bij de top 10 crypto op basis van marktkapitalisatie.

De opwaartse trend in de waarde van TON kan worden toegeschreven aan een reeks strategische zetten binnen zijn ecosysteem, evenals aan de nauwe samenwerking met Telegram.

Een cruciale ontwikkeling is de recent aangekondigde samenwerking tussen de TON-Society en het AI-bedrijf HumanCode. Samen hebben ze een innovatief identiteitsverificatiesysteem geïntroduceerd dat gebruikmaakt van palm-scantechnologie. Gebruikers worden aangemoedigd om deel te nemen aan dit privacygerichte systeem door middel van 1 miljoen TON-tokens, ter waarde van ongeveer $ 7 miljoen, als stimulans voor identiteitsverificatie.

Verder heeft de integratie van TON in het advertentieplatform van Telegram de opmars van het netwerk verder gestimuleerd. Met de acceptatie van Toncoin-betalingen voor advertentieaankopen kunnen gebruikers nu profiteren van gedeelde inkomsten, wat wijst op een nauwere integratie tussen Telegram en TON.

Recente groei van TON

De recente marktgegevens weerspiegelen de snelle groei van TON, met een stijging van meer dan 46% in de afgelopen 7 dagen alleen, waarmee een recordhoogte van $ 7,64 werd bereikt. Deze positieve trend heeft zich voortgezet gedurende de afgelopen maand, met winsten van meer dan 150%, waarmee het andere belangrijke cryptocurrency’s zoals Dogecoin (DOGE) overtreft.

De sterke groei in de waarde van TON heeft zijn totale marktkapitalisatie doen toenemen tot meer dan $ 26 miljard, waarbij opvallende blockchain-netwerken zoals Cardano en Avalanche (AVAX) worden overtroffen. 

Tegelijkertijd heeft het blockchain-ecosysteem van TON een sterke stijging in netwerkactiviteit doorgemaakt, met actieve portefeuilles die in de afgelopen maand 1,7 miljoen hebben bereikt en dagelijkse transacties die de 5 miljoen overschrijden.

Ondanks het potentieel, zijn er bedenkingen geuit met betrekking tot de verdeling van TON-tokens, waarbij een substantieel deel in het bezit is van een beperkte groep houders. Analyse toont aan dat de top 100 houders gezamenlijk 93% van de totale voorraad beheren.


The post Telegram Open Network (TON) schiet omhoog naar top 10 Crypto appeared first on Bitcoinmagazine.nl.