Sponge V2-community stemt op staking rewards met 326% APY – Is dit de beste crypto meme om nu te kopen?

De populaire Sponge meme coin ($SPONGE) heeft tussen 16 en 21 mei een poll gehouden op X voor de community. Het ging namelijk om de beloningen voor degene die gestaked hadden. De coin die ruim 10.000% aan gains wist te behalen voor de vroege investeerders, had staking mogelijkheden voor alle $SPONGE holders.

Nu heeft de community achter de coin besloten in een poll op X de beloningen nu te willen claimen in plaats van op een later moment. Dit betekent dus dat de beloningen gealloceerd worden op 30 mei.

Er was namelijk keuze om de beloningen voor het staken uit te stellen voor een maand, zes maanden tot een jaar of er was keuze om gelijk te profiteren van de beloningen. En het laatste was uiteindelijk de keuze van de community, te zien in een poll op X.

Wat zijn de rewards voor het staken?

Uit de poll op X stemde 85,5% voor een directe claim om meteen te profiteren van het beloningspercentage van het project, dat momenteel 326% APY biedt voor stakers op Polygon.

$SPONGE is onlangs ook verhuisd van Ethereum naar Polygon. Drie groepen komen in aanmerking om op 30 mei tokens te claimen, namelijk degenen die tokens hebben gekocht via de presale widget, degenen die voor 5 februari naar Polygon zijn overgestapt en holders die niet zijn overgestapt maar wel zijn vastgelegd in een snapshot op 5 februari nadat de $SPONGE V1 token was stopgezet.

De laatste groep kan een gelijk aantal Polygon $SPONGE V2 tokens claimen zonder extra staking beloningen. Degenen die de V1 token op gecentraliseerde beurzen hadden vóór de stopzetting, hebben hun tokens omgeruild voor de V2 $SPONGE token op Polygon.

De aantrekkelijke beloningen zijn slechts een van de redenen waarom investeerders naar Sponge overstappen in de hoop te profiteren van mogelijk explosieve koersstijgingen. In de komende maanden zal $SPONGE een grote rol spelen in een nieuwe staking/gaming/meme coin ecosysteem van de cryptowereld.

 

Let op: Cryptocurrency is een zeer volatiele en ongereguleerde investering.

Wat is het idee achter Sponge?

$SPONGE is een bijzonder project. Ze hebben namelijk een geweldige community opgebouwd waar mogelijkheden zijn om te staken en elkaar te helpen. Steeds meer mensen willen in Sponge investeren voordat het op grote exchanges wordt gelanceerd. 

Er staan grote dingen op de planning voor de Sponge. Er komt namelijk een uitgifte van de nieuwe Polygon $SPONGE token op 30 mei, het wordt op grote CEX-exchanges gelanceerd en de lancering van een Sponge videogame komt er ook aan.

Meme coins zijn tijdens de gebeurtenissen van Bitcoin in 2024 flink in waarde geschommeld. De moeilijk te anticiperen koersbewegingen maken investeerders nieuwsgierig of er nog wel een nieuwe bull run aankomt.

Voor meme projecten die het goed willen blijven doen, is het belangrijk om meer te bieden dan alleen grappige plaatjes.

Investeerders zien $SPONGE als een veelbelovende gok. Bij de lancering in mei 2023 kostte $SPONGE ongeveer $0,000025 per stuk. In minder dan een jaar tijd is de koers gestegen naar $0,002763, wat neerkomt op een stijging van ongeveer 10.000%.

Het is duidelijk dat vroege investeerders willen dat $SPONGE een succesvol project wordt in de wereld van meme coins.

De laatste ontwikkelingen rondom $SPONGE

$SPONGE begon dit geweldige avontuur eigenlijk zonder veel aandacht te trekken, maar wist toch al snel investeerders voor zich te winnen dankzij een aantrekkelijk ecosysteem met veel mogelijkheden om beloningen te verdienen. 

In plaats van een traditionele prelaunch ICO, koos $SPONGE voor een directe listing op Uniswap. Daarna volgden al snel listingen op gecentraliseerde exchanges zoals Poloniex, MEXC, LBank, Gate.io en Toobit.

Binnen een week na de listing op 9 mei 2023 steeg de waarde van $SPONGE met maar liefst 4.000% en bereikte bijna een market cap van $100 miljoen.

Sponge tokenomics

Onlangs is $SPONGE overgestapt naar een V2 versie op Polygon, een populaire Ethereum Layer 2 oplossing voor schaalbaarheid. In de hernieuwde presale staat de koers momenteel op $0,002103. Dit betekent dat degenen die $SPONGE sinds de V1 lancering hebben gehouden, toen de koers $0,000025 was, nu een winst van 8.414% hebben.

Hoewel de migratie naar een nieuwe keten al sinds januari was gepland, werd deze versneld door een recente aanval op de liquiditeitspool. Dit gaf het team de kans om eerder dan gepland een grote update door te voeren in het beloningssysteem van het protocol, waardoor de beloningspercentages verbeterden. 

Het heeft ook de verwachte, maar nog niet bevestigde, lanceringsdatum van de racegame van de token naar voren gehaald.

 

Let op: Cryptocurrency is een zeer volatiele en ongereguleerde investering.

$SPONGE trekt miljoenen dollars aan

De upgrade naar $SPONGE V2 brengt een paar belangrijke verbeteringen met zich mee, vooral een nieuw stakingsmodel. Dit model biedt momenteel een rendement van ongeveer 326% voor Polygon stakers, natuurlijk afhankelijk van het aantal mensen dat meedoet en de hoeveelheid tokens die zijn vergrendeld. Tot nu toe zijn er al maar liefst 10 miljard $SPONGE tokens gestaked met een totale waarde van $24 miljoen zoals te zien is op de website.

Meme coin investeerders verwachten dat deze cijfers de komende weken zullen toenemen nu $SPONGE steeds populairder wordt binnen de meme coin en Web3 gaming community’s.

Sponge trekt miljoenen aan

Er wordt verwacht dat $SPONGE binnenkort zal worden gelanceerd op de grootste crypto exchanges, waaronder Binance en OKX. Dit soort listingen zijn een belangrijk onderdeel van de roadmap van het project en kunnen zorgen voor flinke koersstijgingen omdat $SPONGE dan toegankelijker wordt voor gewone investeerders.

Nadat de claim en de mogelijke listings op CEX-platforms zijn afgehandeld, komt het Sponge play-to-earn racegame. Hierin kunnen spelers racen rond Bikini Bottom om $SPONGE beloningen te verdienen.

Met een dubbel inkomstenmodel van staking en gamen hoopt $SPONGE serieus de concurrentie aan te gaan met grotere meme coins zoals $PEPE, $DOGE en $WIF die minder praktische toepassingen hebben.

Grijp dus deze kans om $SPONGE te kopen en te staken voordat het op de exchanges wordt gelanceerd en het project mainstream wordt.

Let op: Cryptocurrency is een zeer volatiele en ongereguleerde investering.


The post Sponge V2-community stemt op staking rewards met 326% APY – Is dit de beste crypto meme om nu te kopen? appeared first on Bitcoinmagazine.nl.