Solana vs Ethereum: SOL Haalt ETH In Te Midden Meme Crypto Mania – Hoeveel kan Sol Waard Worden?

Solana, vaak de “Ethereum killer” genoemd, heeft afgelopen week een indrukwekkende stijging laten zien. De koers is door belangrijke weerstandsniveaus gebroken en heeft de $200 mijlpaal bereikt.

De koers van Solana zou binnenkort een nieuwe recordhoogte kunnen bereiken. Verder groeit ook de dominantie van Solana. Zo had SOL laatst een groter trading volume dan de grootste altcoin, Ethereum.

Ondanks de negatieve geruchten is de koers van SOL aan het rallyen. Hierdoor is Solana nu de vierde grootste cryptomunt op basis van marktkapitalisatie.

Solana vs Ethereum: Waardoor stijgt Solana?

Hoeveel kan Solana waard worden? Om dit te weten, moeten we eerst kijken naar de redenen waarom Solana zo goed presteert in de afgelopen weken. Lookonchain, een gerenommeerd blockchain analyse platform, biedt hiervoor waardevolle inzichten.

Het bedrijf noemde de Total Value Locked (TVL) in de Decentralised Finance (DeFi) als een van de redenen. Deze indicator is namelijk in slechts een maand met 80% gestegen naar zijn hoogste niveau in twee jaar. Dit is een teken van vertrouwen in Solana’s DeFi projecten, gezien er meer geld naartoe stroomt.

Deze stijging in DeFi TVL wordt grotendeels veroorzaakt door verschillende meme coins en tokens op de Solana blockchain. Een goed voorbeeld is de snelle stijging van Book of Meme (BOME), een nieuwe meme coin die binnen een week tijd een marktkapitalisatie van $1,45 miljard heeft bereikt.

De virale potentie van deze meme coins wordt door dit soort stijgingen tijdens de meme crypto mania onderstreept. Hierdoor komt het zo nu en dan voor dat het trading volume van Solana die van Ethereum inhaalt.

Dit komt deels door de stijgende interesse in Solana cryptomunten, samen met het vermogen van het netwerk om veel transacties snel en goedkoop te verwerken.

Solana koers verwachting: Hoeveel kan Solana waard worden?

Te midden van de meme crypto mania heeft Solana een koers van $207,17. Dit representeert een stijging van 9,01% in de afgelopen 24 uur. Verder is de koers met 38,57% gestegen in een week en met 86,07% in een maand.

Met zijn huidige marktkapitalisatie van $91,9 miljard is het de vierde grootste cryptomunt. De interesse in Solana ligt hoog dankzij de verschillende meme coins die afgelopen 30 dagen extreem goed presteren.

Deze interesse wordt weerspiegeld door het 24-uurs trading volume van $10,6 miljard, waardoor Solana op basis van volume op plek #6 staat.

Solana koers / Bron: CoinMarketCap

Als we kijken naar de technische indicatoren, dan krijgen we een licht bullish plaatje te zien. De Relative Strength Indicator (RSI) heeft op dit moment een waarde boven de 70, wat aangeeft dat Solana op dit moment extreme koopdruk ervaart. Hierdoor kan er op korte termijn een kleine sell-off worden verwacht.

De Moving Average Convergence Divergence (MACD) geeft anderzijds een bullish plaatje. Zijn huidige positieve waarde wijst op aanhoudend bullish momentum.

Aan de andere kant zijn de crypto whales, ofwel grote investeerders, op dit moment grote hoeveelheden SOL aan het verkopen. Zo heeft de whale “BU6N2Z” 200.000 SOL ($39,85 miljoen) gestort op Binance, terwijl het nog steeds een grote hoeveelheid heeft gestaked.

Veelbelovende Solana alternatieven

Ondanks het huidige bullish momentum kan de Solana koers significant worden beïnvloed door de acties van crypto whales. Gezien er al een whale is begonnen met verkopen, kan dit een teken zijn dat meer whales zullen volgen.

Slimme investeerders zullen hun portfolio willen diversifiëren om minder afhankelijk te zijn van deze Solana whales. Onderstaande alternatieven bieden een uitstekende mogelijkheid om te investeren in een veelbelovend project met genoeg opwaartse potentie.

Dogecoin20 – Profiteer van meme crypto mania

Dogecoin20 ($DOGE20) biedt de uitstekende mogelijkheid om te profiteren van de huidige meme crypto mania. Het is een gloednieuwe ERC-20 token die belooft de beperkingen van Dogecoin te verhelpen.

Dogecoin20 solana vs ethereum

Zo bevat de cryptomunt een staking mechanisme. Gebruikers kunnen hun tokens staken om een jaarlijks rendement tot wel 388% te verdienen, afhankelijk van het totale aantal gestakete tokens. Verder staat het totale tokenaanbod vast, waardoor er geen inflatie is. Inflatie is namelijk een probleem waar de originele $DOGE mee kampt.

De presale van Dogecoin20 is onlangs gelanceerd. Gebruikers kunnen tokens kopen voor slechts $0,000164 per stuk. Koop nu tokens en begin direct met staken om het maximale uit je investering te halen.

 

Green Bitcoin – Voorspel de Bitcoin koers voor beloningen

Green Bitcoin ($GBTC) is een crypto project dat een nieuwe manier van investeren heeft ontwikkeld. Voorspel wat de koers van Bitcoin gaat doen en verdien hiermee grote prijzen. Dit mechanisme noemt het project ‘Gamified Green Staking’.

Green Bitcoin meme crypto mania

Tijdens de presale kunnen investeerders gelijk beginnen met staken. Begin gelijk met het verdienen van 95% tokens per jaar door direct tokens te kopen bij de presale. Het project heeft al $5,9 miljoen opgehaald, waardoor het erg populair is.

Deze presale is onlangs van start gegaan. Beleggers kunnen $GBTC tokens kopen voor slechts $1,0682 per stuk. Van de 21.000.000 tokens is al 6 miljoen gestaked. Handel daarom snel en begin met het voorspellen van de Bitcoin koers om grote beloningen te winnen.

Disclaimer: dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en maakt geen deel uit van de redactionele inhoud van BitcoinMagazine.nl. Dit is geen beleggingsadvies, doe uw eigen onderzoek.


The post Solana vs Ethereum: SOL Haalt ETH In Te Midden Meme Crypto Mania – Hoeveel kan Sol Waard Worden? appeared first on Bitcoinmagazine.nl.