Solana Trader Wordt Rijk Met Crypto Meme “MEW” – Welke Meme Coin Kan Jou Crypto Miljonair Maken?

De afgelopen tijd worden er allerlei nieuwe cryptomunten gelanceerd op de Solana blockchain die grote successen boeken. Zo is er nu een nieuwe meme coin met de naam ‘Cats in a dog world’ (MEW) die een Solana trader grote winsten heeft bezorgd. 

De trader kocht voor zo’n 178 SOL in aan de meme coin, wat op dat moment een waarde betrof van 35.000 dollar. Hiermee ontving deze trader 4,4 miljard MEW tokens die in korte tijd meer dan 255x zoveel waard werden. Zijn $35.000 dollar was hiermee in no-time 9 miljoen dollar waard.

Gaat trader al zijn MEW verkopen?

Het klinkt gemakkelijk; je kunt de tokens verkopen tegen de huidige waarde om deze $9 miljoen te verdienen. In praktijk ligt het echter ingewikkelder. Doordat de trader een groot deel van alle MEW tokens in bezit heeft, zal een verkoop van zijn tokens grote gevolgen hebben voor de koers van de meme coin.

Daarnaast zullen er niet genoeg koop-orders zijn om al zijn tokens direct te kunnen verkopen. Zodra het in de community duidelijk wordt dat deze whale van zijn tokens af wil, zal de prijs waarschijnlijk direct zakken en zullen er ook nog minder koop-orders rond de huidige koers geplaatst worden.

Dat de trader een grote winst kan maken staat vast, maar in hoeverre de tokens tegen de huidige marktwaarde verkocht kunnen worden is dus nog maar de vraag.

Meme coins blijven goed presteren

De meme coin sector doet het de afgelopen maanden uitstekend, met goede prestaties voor zowel gevestigde namen als Dogecoin en Shiba Inu als nieuwe meme coins. Dogecoin wist zelfs een plaatsje te stijgen binnen de top 10 meest waardevolle cryptomunten en laat tegenwoordig Cardano achter zich.

In de afgelopen 7 dagen wist de Dogecoin koers nog een stijging van 20% te noteren. In combinatie met het toenemende aantal tokens op deze blockchain is de marktwaarde van DOGE zelfs nog verder gestegen.

Dogecoin blijft de belangrijkste aanjager in de meme coin markt en kan de komende tijd nog grote stappen zetten. Hiervoor wordt vooral gekeken naar Elon Musk, die de cryptomunt mogelijk wil gaan gebruiken voor betalingen op het platform X of bij zijn missie naar Mars.

Welke meme coin kan jou crypto miljonair maken?

De markt wordt op het moment overspoeld met nieuwe meme coins en als trader kan het soms lastig zijn om de echte pareltjes te vinden. Meme coins zijn een risicovolle investering omdat sommige projecten ook helemaal wegzakken tot een koers van $0,-. Als je de goede te pakken hebt, kun je echter ook zomaar een klapper maken als de hierboven beschreven Solana trader.

Hieronder vind je een aantal kanshebbers die jou ook crypto miljonair kunnen maken bij een volgende grote stijging in de markt.

Slothana – De volgende stijger in de Solana meme coin sector?

Slothana is een Solana meme coin die zijn inspiratie heeft gehaald uit de $SLERF token, een meme coin die afgelopen week de markt bestormde en binnen korte tijd een trading volume van meer dan $2 miljard wist te noteren. Net als $SLERF gebruikt Slothana een luiaard als logo voor het project.

De meme coin is niet zomaar te koop via een exchange of een presale, maar je moet zelf Solana naar de wallet van Slothana versturen om de tokens te ontvangen zodra het project echt gelanceerd wordt. Dan krijg je de tokens in diezelfde wallet uitbetaald.

slothana

Inmiddels heeft het project ook een handige widget gelanceerd op ed eigen website zodat je daar direct Solana in kunt leveren via je wallet. Als je 1 Solana investeert, ontvang je 10.0000 $SLOTH tokens zodra de airdrop uitgevoerd wordt. Er is door investeerders al $4,6 miljoen geïnvesteerd.

 

Smog token – Gevestigde meme coin met nog veel potentie

Een van de meest succesvolle meme coins in de afgelopen maanden is de Smog token. Ook hier gaat het om een meme coin die op de blockchain van Solana ontwikkeld is. De token werd via de website van het project en de Jupiter exchange gelanceerd en viel direct op vanwege de grote airdrop die het houdt.

Deze airdrop zorgt er ook meteen voor dat de token onder de aandacht blijft van traders. Doordat er de komende periode steeds meer tokens weggeven worden voor traders die mee hebben gedaan met de lancering van het project, zal er nieuw tradingvolume op de markt bij blijven komen.

De huidige marktwaarde van de Smog token staat al op $137 miljoen, maar dat is nog niets in vergelijking met bekende meme coins als Dogecoin, Shiba Inu en Dogwifhat.

 

Sponge V2 – Behaalt Sponge opnieuw 100 miljoen marktwaarde?

Tot slot is er nog Sponge V2, de opvolger van de vorig jaar gelanceerde Sponge token. Waar de eerste variant nog een echte meme coin zonder enige functies was, probeert het team met deze tweede variant een nog stabielere token op de markt te brengen met staking mogelijkheden en een eigen Play-to-Earn game.

In eerste instantie konden holders van de originele Sponge token deze bridgen naar de nieuwe variant, maar het is nu mogelijk voor elke trader om direct in het Sponge V2 project te investeren. Dat doe je via de website van het project waar je via Ethereum of USDT de token in kan kopen.

Zodra je de tokens gekocht hebt, kun je deze direct vastzetten voor staking om een rente te ontvangen op jouw tokens. Deze rente staat nu op zo’n 169% per jaar.

Disclaimer: dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en maakt geen deel uit van de redactionele inhoud van BitcoinMagazine.nl. Dit is geen beleggingsadvies, doe uw eigen onderzoek.


The post Solana Trader Wordt Rijk Met Crypto Meme “MEW” – Welke Meme Coin Kan Jou Crypto Miljonair Maken? appeared first on Bitcoinmagazine.nl.