Solana meme coin $SEAL behaalt $4 mln mijlpaal – is dit de meest veelbelovende crypto presale?

Met nog slechts twee weken te gaan heeft de Solana meme coin Sealana ($SEAL) een belangrijke mijlpaal gehaald: in de crypto presale werd meer dan $4 miljoen bijeengebracht.

Mede dankzij deze goede resultaten zijn de verwachtingen rondom de exchange listing hooggespannen. Is dit de meest veelbelovende crypto van het moment?

Wat is Sealana?

Sealana ($SEAL) is een vrolijke, speelse nieuwe meme coin die is vormgegeven rondom een vadsige zeehond. De Sealana zeehond is een karikatuur van een patriottische Amerikaanse redneck, en spiegelt zich bovendien naar de razend populaire gameverslaafde uit de South Park episode ‘make love not Warcraft’. Sealana vergeet tijdens zijn zoektocht naar de beste Solana meme coins zichzelf te verzorgen, en eet mede daarom uitsluitend tonijn uit blik.

Het feit dat voor deze in de presale al meer dan $ 4 miljoen voor deze token kon worden opgehaald, laat zien dat de meme crypto community de token massaal omarmd heeft. Nu de crypto presale ten einde loopt, is er nog maar kort de mogelijkheid om de token voor een gereduceerde prijs te bemachtigen.

$SEAL kan gekocht worden met diverse valuta, waaronder SOL, ETH, USDT en USDC. Wie niet over deze munten beschikt, kan ook afrekenen met zijn creditcard. SOL-kopers zullen de token als airdrop in hun wallet ontvangen, ETH-kopers zullen de token op de BNB Chain in ontvangst kunnen nemen.

Volgens experts kan $SEAL x10 gaan

Wanneer de crypto presale afgelopen is, zal deze via een airdrop in de wallets van vroege investeerders geplaatst worden. Hierdoor hoeven investeerders ze zelf niet te claimen of hoge gas fees te betalen. Wanneer de airdrop afgerond is, zal de token ook echt op de exchanges verschijnen. De exchange listing staat gepland op dinsdag 25 juni, om 8 uur ’s avonds (Nederlandse tijd).

De launch op decentrale exchanges vormt een cruciaal moment, aangezien de token vanaf de listing in waarde kan stijgen en dalen. Verschillende analisten en experts zijn enthousiast over de mogelijkheden van SEAL. Zo liet onder meer Elroy Ryon in een video voor dit platform weten erg enthousiast te zijn over de mogelijkheden van Sealana.

Volgende Solana meme coin hype?

Solana bewijst zich meer en meer als een sterke chain voor nieuwe meme coins. Met dank aan de betrouwbaarheid, efficiëntie en de lage transactiekosten op dit platform is de waarde van dit segment in de afgelopen maand met 9,62% gestegen.

Solana zelf is in het afgelopen jaar met liefst 976% in waarde toegenomen. Dit was voor een groot gedeelte te danken aan uitstekend presterende meme coins: voorbeelden hiervan zijn DogWifHat en BONK, twee tokens die een market cap van meer dan $ 1 miljard hebben weten te halen.

Solana is flink in waarde gestegen. Bron: Tradingview

De meer recente populariteit van andere meme tokens met een dierenthema onderstrepen nogmaals de potentie van Sealana. Zo wist Slothana (SLOTH) tijdens haar presale een grote hype te veroorzaken, en konden er na de listing grote winsten genoteerd worden. Ook de tokens SAMO en FIDA hebben enorme stijgingen laten zien.

Momenteel is Ben the Dog ($BENDOG), een andere dieren meme coin, de op vijf na beste Solana token in de afgelopen zeven dagen, volgens informatie van CoinMarketCap. Met een stijging van 86% in een verder rustige week laat ook het vriendelijke hondje Ben zijn tanden zien.

Honden doen het zodoende goed op Solana, maar mogelijk kan SEAL ervoor zorgen dat ze straks voorbij gezwommen worden door hun verre neefjes, de zeehonden. Met een presale van meer dan $ 4 miljoen, een lekkere MAGA / South Park vibe en een community van meer dan 10.000 volgers op X heeft de token daarvoor alle middelen in handen.

Bezoek zeker de officiële Sealana website wanneer je meer te weten wilt komen over deze nieuwe crypto presale. Mocht je nog niet geïnvesteerd worden, dan heb je nu nog de kans om de token hier te kopen. Mis deze kans dus niet.

Hot presale die al meer dan $ 1.000.000,- heeft opgehaald

Sealana – op South Park gebaseerde meme coin

  • Presale heeft al meer dan $ 1.000.000,- opgehaald
  • Het project is gebouwd op de Solana blockchain
  • Gebaseerd op populaire South Park meme

Let op: cryptocurrency is een zeer volatiele en ongereguleerde investering.

 

Disclaimer: dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en maakt geen deel uit van de redactionele inhoud van BitcoinMagazine.nl. Dit is geen beleggingsadvies, doe uw eigen onderzoek.


The post Solana meme coin $SEAL behaalt $4 mln mijlpaal – is dit de meest veelbelovende crypto presale? appeared first on Bitcoinmagazine.nl.