Solana Meme Coin Frenzy Begint Momentum Op te Bouwen

Solana werd een opvallende winnaar in de wereld van blockchain toen het erin slaagde critici te trotseren en een jaarlijks hoogtepunt behaalde op $125,79.  Dit betekende een groei van bijna 900% ten opzichte van zijn laagste niveau van een jaar op $13,19. De totale onderlaag van het blockchain ecosysteem had een enorme groei, en er werden stijgingen waargenomen in trading volume, market cap en Total Locked Value (TVL). De TVL van de blockchain staat momenteel op $1,66 miljard volgens DeFillama, wat duidt op een hoge interesse in Solana van investeerders.

Een resultaat van deze enorme groei was de opkomst van honderden meme coins op de blockchain. Een belangrijke speler hierin was BONK. Deze coin heeft zich weten op te werken tot een market cap van meer dan $1 miljard in december 2023. Deze plotse groei werd aangewakkerd door community hype en social media buzz rondom BONK.

Deze meme coins hebben echter recent een flinke daling meegemaakt, wat vooral te danken is aan dat de markt naar interessante en veelbelovende crypto aan het kijken is. Investeerders zijn nu op zoek naar projecten die een sterke technologische basis hebben. Volgens market insiders is de meeste activiteit waargenomen voor tokens zoals Chainlink (LINK), Bittensor (TAO) en Algotech (ALGT).

Bonk Daalt 56% in Waarde in een Maand

Bonk (BONK) is een van de beste voorbeelden van een coin die sterk overbought is geworden als resultaat van de hype in de markt. De coin is er niet in geslaagd om zijn momentum te behouden en is met 50% gekelderd in december van afgelopen jaar.

Zelfs in het nieuwe jaar laat deze coin nog steeds bearish signalen zien. Alleen al in de laatste maand is BONK met 23% gedaald. Dit duidt op het feit dat investeerders duidelijk niet meer geïnteresseerd zijn in de coin. Andere meme coins van Solana laten zelfde ontwikkelingen zien. Coins zoals Dogwifhat (WIF) en Myro (MYRO) hebben ook bearish signalen laten zien.

Investeerders Kijken naar Coins met Sterke Tokenomics – Algotech (ALGT) Neemt Spotlight

Aangezien de meme coins van Solana zich in een neerwaartse trend bevinden zijn investeerders op zoek naar projecten met een sterke basis. Een key winner op de markt is Algotech (ALGT). Het project wordt ondersteund door ervaren trading professionals en heeft de private seed round al uitverkocht, waarin het project $1,1 miljoen heeft opgehaald.

Het project valt ook steeds meer op onder Solana ecosysteem investeerders die op zoek zijn naar meer stabielere coins dan de meme coins van Solana. Daarnaast biedt het project cutting-edge features voor traders, waaronder mean reversion, identificatie van een mogelijke breakout en hedging.

Het wordt verwacht dat de fundamentele technologie van het project de manier waarop traders algoritmisch trading gebruiken compleet zal veranderen. Het project is momenteel in fase 1 van de presale en een token is te koop voor maar $0,04. Deze prijs zal hoogstwaarschijnlijk flink stijgen in de komende maanden.

Bezoek de Algotech Presale 

Join de Algotech Community

Disclaimer: dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en maakt geen deel uit van de redactionele inhoud van BitcoinMagazine.nl. Dit is geen beleggingsadvies, doe uw eigen onderzoek.


The post Solana Meme Coin Frenzy Begint Momentum Op te Bouwen appeared first on Bitcoinmagazine.nl.