Solana Koers Verwachting 2023, 2025 en 2030

Veel traders zoeken eerst naar de Solana koers verwachting voordat ze een investering in deze zeer volatiele cryptomunt doen. Deze crypto heeft namelijk een turbulente geschiedenis die ooit begon met een indrukwekkende sprong van meer dan 15.000% in slechts één jaar tijdens de laatste bullmarkt. Hierna volgde een van de meest ingrijpende ineenstortingen in recente jaren, waarbij de SOL-prijs met 96% daalde vanaf het hoogste punt aller tijden (ATH).

Lees hieronder meer over de verwachtingen van experts over de koers van Solana in de komende jaren.

Solana Koers Verwachting 2023–2030 – Een Overzicht

Bij een blik op de komende jaren zijn er veelbelovende signalen te zien bij Solana, wat zou kunnen wijzen op een opwaartse trend. Wat ook positief kan zijn voor de Solana koers de komende tijd is de stijging van Bitcoin doordat steeds meer grote partijen vanuit andere financiële markten interesse tonen in de ontwikkeling van ’s werelds bekendste cryptomunt.

JaarMinimumprijsGemiddelde prijsMaximumprijs
2023€54€70€78
2024€35€91€128
2025€73€110€182
2030€78€89€96

De belangrijkste momenten in de koers van de afgelopen jaren zorgen ervoor dat er een voorspelling te maken is over hoe Solana zich verder gaat ontwikkelen. Hieronder vind je in het kort deze belangrijkste punten in de Solana koers die je op de afbeelding hierboven ook hebt kunnen zien.

 • April 2020 gaat Solana van start met een prijs van €0,81.
 • 6 november 2021 bereikte de prijs een hoogtepunt van €221,91.
 • SOL staat op €69,31, wat een daling van bijna 70% betekent ten opzichte van het hoogtepunt.
 • Prognose is dat SOL gedurende 2024 €128 bereikt. Onze voorspelling voor 2025 schat de gemiddelde prijs van Solana op €110, met uitschieters die kunnen oplopen tot €182.

SOL kopen met eToro

Voor het aanschaffen van Solana raden wij eToro aan. Deze broker is gereguleerd door zowel CySEC als FINRA en stelt klanten in staat om naast talloze cryptocurrencies ook duizenden aandelen en ETF’s kostenvrij te verhandelen. Het platform is eenvoudig in gebruik en biedt een tal van handige functies voor beginnende traders.

Zo richt eToro zich op sociale functies binnen het platform en het beste voorbeeld hiervan is de Copy Trading tool. Met deze tool kun je gemakkelijk de posities van andere traders kopiëren zodat je zelf een stuk minder tijd kwijt bent aan het samenstellen van een divers portfolio.

 • Meer dan 60 geaccepteerde cryptocurrencies
 • Minimale storting van slechts €50,-
 • Gelicentieerd door diverse Europese toezichthouders, zoals ESMA en EIOPA
 • Ruime keuze aan betaalmethoden, waaronder iDEAL
 • Klantenservice beschikbaar in het Nederlands

Let op: Cryptocurrency is een zeer volatiele en ongereguleerde investering.

 

Solana Koers Historie – Ontwikkeling Solana koers

Toen Solana op de exchanges verscheen, schoot de SOL-prijs snel omhoog en schommelde het tot juli 2020 tussen de €0,50 en €1. In juli doorbreekt de Solana koers de €1 en begint te klimmen naar een hoogtepunt van €8 op maart 2021. Op dat moment was het de beste goedkope crypto met potentie.

De grote belangstelling van risico-kapitalisten overspoelt het Solana ecosysteem, waardoor het snel stijgt in prijs. Binnen vijf maanden na de aankondiging op 6 november 2021 bereikt Solana zijn piek met €225,25.

Helaas leidt de enorme hoeveelheid SOL in handen van risico-kapitalisten en instellingen uiteindelijk tot de crash van Solana. Na het hoogtepunt daalt de SOL-prijs wanneer de cryptomarkt in een bearmarket belandt.

Een jaar na dit hoogtepunt kondigt Changpeng Zhao (CZ), de oprichter van de Binance cryptocurrency exchange, aan dat hij al zijn FTT-tokens zal verkopen vanwege zorgen over de solvabiliteit van de FTX exchange. Dit had effect op Solana omdat de FTX exchange erg veel van de Solana tokens in bezit had.

CZ’s aankondiging zorgde voor een kettingreactie, die uiteindelijk leidde tot de ondergang van FTX, wat de prijs van de populaire cryptomunt naar dieptepunten van €6,42 duwde, een daling van -96,76% vanaf de recordhoogte die het vlak daarvoor bereikt had.

Sinds deze ondergang heeft de prijs een aanzienlijk herstel laten zien en wordt momenteel verhandeld op €67,36. De prijs staat nu nog steeds ver onder het hoogtepunt, maar de Solana koers verwachting voor de komende jaren slaat positief uit.

Mijlpalen in de Solana koers historie

In april 2020 begon Solana met handelen op ongeveer €0,33 na een initiële presale in maart 2020. Tijdens de zomer van 2021 is de waarde van de cryptocurrency Solana, of SOL, meer dan verdrievoudigd als gevolg van de opwinding rond NFT’s en de groeiende vraag in de DeFi-community.

Eind 2021 stond het op €189,76. Maar tegen het einde van 2022 waren alle winsten verdwenen. Tegen het einde van 2022 daalde SOL tot slechts €9,35. SOL begon 2023 met handelen op €9,97 en is sindsdien continu gestegen.

Solana koers euro

 • Solana doorloopt private en presale aanbiedingen.
 • De initiële SOL-exchange lanceringsprijs is €0,87.
 • Juni 2021 haalt Solana meer dan €327 miljoen op in een private verkoop, met investeringen van Almeda Research.
 • Na de ineenstorting van FTX en de daaropvolgende bear market daalt Solana met meer dan 96% van zijn hoogtepunt van €225,25.
 • De prijs herstelt sinds het dieptepunt en staat momenteel op €61.76, 73% onder zijn hoogtepunt.

Solana koers verwachting 2023

In de zomer van 2023 zijn Binance en Coinbase aangeklaagd door de SEC. Beide exchanges werden beschuldigd van de verkoop van niet-geregistreerde effecten. Solana is destijds aangewezen als één van deze effecten.

De SEC heeft geclaimd dat crypto-assets zoals SOL, ADA, MATIC, FIL, ATOM, SAND en andere als effecten moeten worden beschouwd. Daarnaast wijst de SEC op een verklaring van de voormalige COO van Binance uit 2018, waarin hij dit vermoedelijk heeft toegegeven.

solana-security-sec

De impact van de beschuldigingen komt op het moment dat Solana herstellende is van eerdere uitdagingen. De rechtszaak heeft een aanzienlijke negatieve invloed op de solana crypto verwachting. De Solana koers daalt dan dan ook met meer dan 40%.

Als de juridische strijd van de SEC tegen cryptocurrencies intensifieert, zou SOL op termijn zakken naar minimaal €16, maar positieve ontwikkelingen in het proces geven SOL juist een boost, waarbij in december 2023 kort al een waarde van boven de €70 werd genoteerd. Dat is een aanzienlijke groei sinds het begin van het jaar, toen de Solana koers slechts rond de €10 waard was.

JaarMinimumprijsGemiddelde prijsMaximumprijs
2023€54€70€78

Let op: Cryptocurrency is een zeer volatiele en ongereguleerde investering.

Solana koers verwachting 2024

Ondanks de vele uitdagingen die Solana de afgelopen jaren heeft doorgemaakt, blijft de community opmerkelijk groeien.

Volgens analisten heeft Solana momenteel ongeveer 230.000 dagelijkse actieve gebruikers. Rond november 2021, toen de Solana koers het hoogtepunt van €224,- aantikte, had het netwerk in vergelijking ongeveer 600.000 dagelijkse gebruikers.

Ethereum, de beste altcoin van dit jaar, telt op dit moment ongeveer 400.000 dagelijkse actieve gebruikers, wat de veerkracht van de Solana community laat zien.

Ondanks de stevige dip behoort SOL zeker tot de cryptomunten met het grootste groeipotentieel. Solana is zeer multi-functioneel, het kan daardoor goed mee schalen met toekomstige technologieën.

Solana is in theorie in staat om tot 65.000 transacties per seconde (TPS) te verwerken; dit resulteert in veel lagere transactiekosten dan op netwerken zoals Ethereum, dat slechts 10-12 TPS kan verwerken.

In een bull markt zou dit kunnen leiden tot aanzienlijk nieuwe niveaus van vraag naar het Solana netwerk, zoals we zagen in de laatste bull run.

Het is belangrijk voor Solana om in 2024 nieuwe houders erbij te krijgen. Voornamelijk omdat veel van de bestaande houders hun inzetten hebben geplaatst tijdens de recente bull markt. Hierdoor blijven er aanzienlijke hoeveelheden kapitaal in de markt, wat aangeeft dat er nog steeds hoge inzetten zijn verbonden aan Solana’s potentieel. Dit verhoogt ook de verkoopdruk.

Met dit in gedachten schat onze Solana koers verwachting een potentieel hoogtepunt van €128, een dieptepunt van €35 en een gemiddelde prijs van €91 tegen het einde van 2024.

JaarMinimumprijsGemiddelde prijsMaximumprijs
2024€35€91€128

Koers Solana verwachting 2025

Er zijn meerdere factoren die bepalen of Solana succesvol gaat zijn. De functionaliteiten van Solana zijn zeer divers. Dit maakt het tot een crypto met een zeer hoog potentieel. De diversiteit en de schaalbaarheid van Solana zorgen ervoor dat de crypto organisch kan groeien tezamen met de bredere markt.

De meest bekende functie van Solana is dat het in staat is om 65.000 TPS (transacties per seconde) te verwerken. Een groot nadeel is dat de Solana blockchain erom bekent staat uit te vallen, door problemen met de validators.

solana-transacties-seconde

 

Solana maakt gebruik van 1843 validators. De hardware die nodig is voor het draaien van een Solana validator is kostbaar. Dit komt door de hoge schaalbaarheid van Solana, deze zorgt ervoor dat de hardware aan complexere eisen moet voldoen dan die van bijvoorbeeld Ethereum. Ethereum heeft namelijk 783.000 validators.

Het gebrek aan validators betekent dat het netwerk minder knooppunten heeft. Dit leidt tot uitval van het netwerk in tijden van hoge vraag. Om de adoptie van de Solana blockchain in 2025 voort te zetten, is het cruciaal om dit probleem op te lossen en het aantal validerende knooppunten te vergroten.

Met dit alles in gedachten komt uit de Solana koers verwachting 2025 een gemiddelde prijs van $110, met een potentieel hoogtepunt van $182 tegen het einde van 2025. Het onvermogen om het aantal validators te vergroten, kan de groei van SOL belemmeren, met mogelijke dieptepunten tot $73.

JaarMinimumprijsGemiddelde prijsMaximumprijs
2025€73€110€182

Let op: Cryptocurrency is een zeer volatiele en ongereguleerde investering.

Solana koers verwachting 2025 tot 2030 en verder – Lange termijn SOL koers

Iedereen denkt terug aan de ATH van €225 uit 2021. De kans dat Solana wederom zo een parabolische groei laat zien is klein.

Tijdens de ATH van 2021 was FTX de grootste houder van Solana. De aanklacht tegen FTX-oprichter Sam Bankman-Fried in december 2022 wegens manipulatie van de FTX Exchange Tokens FTT, kan ook invloed hebben gehad op de Solana koers.

Met een totale waarde van maar liefst €982 miljoen aan Solana tokens op de balans van FTX, daalde de prijs van de token met 52% in slechts één week in november 2022. Deze duikvlucht werd veroorzaakt door de connectie met Sam Bankman Fried.

Als gevolg daarvan zal Solana waarschijnlijk minder groei laten zien vanwege verminderde financiering door institutionele investeerders. Voor de lange termijn zal dit effect waarschijnlijk vervagen en kan de Solana koers in 2040 en 2050 enorme nieuwe hoogtes bereiken als de cryptomunt zich verder ontwikkeld.

Solana trotseert alle uitdagingen en blijft een van de meest innovatieve crypto-projecten. Met de lancering van producten zoals Solana Mobile (Saga) blijft het project nieuwe gebruikers aantrekken.

Hoewel de Solana koers naar verwachting zijn hoogtepunt van 2021 niet opnieuw zal bereiken, heeft het toch het potentieel om succesvol te zijn. Mits de eerder genoemde kwesties worden aangepakt, schatten we dat Solana tegen het einde van 2030 een gemiddelde prijs van €89 zal hebben, met een piek van €96 en een dieptepunt van €78. Na een correctie kan erna meer groei volgen.

JaarMinimumprijsGemiddelde prijsMaximumprijs
2030€78€89€96
2040€220€860€1260
2050€1100€1650€2040

Mogelijke Hoogte- en Dieptepunten Solana Koers Verwachting

Hieronder zie je de door ons verwachte hoogste en laagste waarden voor de Solana koers samengevat in een tabel. De solana verwachting voor 2040 en 2050 worden hier ook behandeld.

De grote stijgingen voor de Solana koers in 2040 en 2050 komen voort vanuit de verwachting dat de gehele crypto markt dan meer geïmplementeerd is in ons dagelijks leven en Solana zich nog steviger zal vestigen aan de top van deze markt.

JaarMinimumprijsGemiddelde prijsMaximumprijs
2023€54€70€78
2024€35€91€128
2025€73€110€182
2030€78€89€96
2040€220€860€1260
2050€1100€1650€2040

Let op: Cryptocurrency is een zeer volatiele en ongereguleerde investering.

Wat Voorspellen Experts voor de Solana Koers (Euro)

Onderstaand hebben we de SOL prijsprognoses van diverse vooraanstaande analisten en mediabronnen voor je samengevat.

Het Nederlandse YouTube-kanaal ‘De Bitcoin Consultant’ voorziet een stijging voor Solana naar een waarde van €64.

Guy Turner van YouTube-kanaal Coin Bureau is overtuigd van een indrukwekkende rally voor Solana in de komende bullmarkt, vanwege de serieuze potentie die hij ziet.

Bluntz, een bekende anonieme analist, meldt dat zowel Solana als Polygon (MATIC) klaar zijn voor sterke stijgingen. Solana lijkt opwaarts te bewegen na het recente dieptepunt van €50,45.

 

Walker Holmes, mede-oprichter en vice-president van MetaTope, voorspelt in de recentste enquête een SOL-koers van $100 in 2025, gevolgd door een opwaartse trend die naar verwachting in 2030 $150 zal bereiken.

Seasonal Tokens oprichter Ruadhan O verteld dat hij een meer pessimistische outlook heeft voor de Solana koers. Het Solana ecosysteem zal volgens hem wel blijven groeien tot en met 2025.

Mind Math Money ziet een bull run ontstaan bij het doorbreken van het weerstandsniveau van $26/27.

Solana koers verwachting – dit moet je weten over SOL

solana-platform-ecosysteem

Solana is een geavanceerd gedecentraliseerd blockchain platform dat is opgezet voor het ontwikkelen van gedecentraliseerde applicaties (dApps) en cryptocurrencies. Het is gecreëerd om knelpunten op het gebied van schaalbaarheid en prestaties aan te pakken die zich voordeden bij eerdere blockchainnetwerken zoals Bitcoin.

Solana staat zijn mannetje met zijn krachtige verwerkingscapaciteit, waarmee het duizenden transacties per seconde kan afhandelen. Dit maakt het bij uitstek geschikt voor toepassingen die snelle en hoogfrequente transacties vereisen, zoals gedecentraliseerde financiën (DeFi) en niet-vervangbare tokens (NFT’s).

Solana streeft niet alleen naar snelle transactieverwerking, maar wil ook lage kosten en een omgeving die ontwikkelaars ondersteunt bij het creëren van uiteenlopende blockchain-toepassingen.

Solana (SOL) token informatie

SOL speelt de hoofdrol in het Solana ecosysteem. Het wordt gebruikt als betaalmiddel voor transacties tussen gebruikers en fungeert als ‘gas’ (brandstof) voor de uitvoering van transacties en smart contracts.

CryptocurrencySolana
Ticker SymboolSOL
Rang9
Prijs€13,76
Prijsverandering 24 uur3,66%
Marktkapitalisatie€7.570.946.232,40
Circulerend aanbod€332.912.969,09 SOL
Handelsvolume 24 uur€220 miljoen
All Time High€216,72
All Time Low€0,42
 • Totaal aantal SOL-tokens: 561.755.300.
 • Huidig aanbod SOL-tokens: 420.626.734.
 • De jaarlijkse inflatie van de SOL-voorraad zal elk jaar met 15% afnemen.
 • SOL fungeert als een token voor staking, fee’s en governance binnen het Solana ecosysteem.

Welke Factoren Beïnvloeden de Solana Koers

Van oudsher heeft de aanzienlijke belangstelling van institutionele investeerders een significante invloed gehad op de SOL-prijs, maar door de recente ineenstorting zijn de big spenders grotendeels uit de munt gestapt. Wat zijn nu de belangrijkste factoren die de Solana koers verwachting beïnvloeden?

Rechtszaak van SEC

De meest recente invloed op de Solana koers is de actie van de SEC tegen Binance en het Solana project zelf. Een ander aspect dat de prijs van Solana negatief kan beïnvloeden, is de centralisatie en storingen. Als deze zaken aanhouden, zal het groeipotentieel van SOL beperkt zijn, omdat de blockchain dan niet voldoet aan het beoogde doel. Als deze problemen worden aangepakt, zal het gebruikersbestand van Solana explosief kunnen stijgen.

Dit kan resulteren in een aanzienlijke prijsstijging. Ondanks een daling van 93% heeft Solana nog steeds meer dan 230.000 dagelijkse gebruikers, wat aangeeft dat de blockchain nog steeds in trek is en het potentieel heeft om in de toekomst een groot deel van zijn prijs te herstellen.

Op welke exchanges is de munt beschikbaar?

Belangrijk voor de ontwikkeling van Solana is ook waar de munt overal beschikbaar is. Gezien er de afgelopen tijd veel exchanges zijn omgevallen of niet meer beschikbaar zijn in veel landen, is het een interessante ontwikkeling waar de munt verkrijgbaar blijft en of het voor het grote publiek gemakkelijk blijft om Solana te kopen.

Tokenomics

De tokenomics van Solana spelen een belangrijke rol bij het samenstellen van deze Solana koers verwachting. Het gaat bij de tokenomics van een cryptomunt over hoeveel munten er beschikbaar zijn, hoe er extra munten beschikbaar komen en over andere mechanismen die mogelijk het totaal aantal tokens beïnvloeden.

Bij Solana geldt dat er door middel van staking de komende jaren meer tokens beschikbaar zullen komen, maar het is een relatief laag percentage nieuwe coins dat nog op deze manier uitgegeven gaat worden. Daarmee gaat er dus niet veel veranderen in het totale aanbod van Solana.

Solana koers Verwachting op Basis van Technische Analyse

solana-technische-analyse

Technische analyse van SOL is niet alleen handig om mogelijke keerpunten en niveaus van steun en weerstand te identificeren, maar biedt ook grondig inzicht in het marktgedrag van Solana. Om het sentiment van de markt te begrijpen, kunnen de volgende indicatoren van nut zijn:

 • Relative Strength Index (RSI): meet op- en neerwaartse bewegingen van een waarde in de tijd.
 • MACD (Moving Average Convergence Divergence): een indicator die aangeeft of er een opwaartse of neerwaartse trend is.
 • Bollinger Bands: Geeft informatie over volatiliteit door prijsbewegingen te analyseren ten opzichte van gemiddelde waarden.
 • Stochastische Oscillator: meet de snelheid van koersbewegingen om mogelijke keerpunten te herkennen.

Door slim gebruik te maken van deze analyse-instrumenten krijg je niet alleen inzicht in de mogelijke prijsontwikkeling, maar kun je ook je investeringen onderbouwen met een strategie.

Koers Solana Verwachting op Basis van Dynamiek op de Markt

De huidige markt staat bekend om zijn volatiliteit. Veranderingen bij de top cryptocurrencies zoals Bitcoin of Ethereum kunnen een flinke impact hebben op de totale markt, maar denk ook aan macro-economische gebeurtenissen en regelgeving.

Essentiële elementen die de koers van Solana kunnen beïnvloeden, zijn bijvoorbeeld:

 • Wereldwijde economische gebeurtenissen: Mondiale economische ontwikkelingen kunnen het algemene marktsentiment beïnvloeden en daarmee ook het gebruik en de vraag naar Solana.
 • Institutionele acceptatie: De acceptatie van cryptocurrencies door institutionele investeerders kan de belangstelling voor Solana vergroten.
 • Regelgeving: Nieuwe maatregelen kunnen effect hebben op de totale cryptomarkt, en dus ook op Solana.
 • Handelsvolume: Een stijgend handelsvolume, vaak gekoppeld aan verhoogde liquiditeit, kan het marktsentiment en de interesse in Solana beïnvloeden.

Voor- en Nadelen van Solana

Hieronder worden de sterke en zwakke punten van Solana toegelicht:

Voordelen:

 • Groeiend Ecosysteem: Solana heeft een groeiend ecosysteem van NFT’s, DeFi en staking-services.
 • Hoge transactiesnelheid: Solana kan indrukwekkende 50.000 transacties per seconde verwerken.
 • Zeer lage kosten: Transactiekosten op Solana zijn buitengewoon laag, vaak minder dan $0,01.
 • Lage energieconsumptie: Solana heeft een lagere energieconsumptie, wat het milieuvriendelijker maakt.
Nadelen:

 • Kritiek: Solana is bekritiseerd vanwege mogelijke ontoereikende decentralisatie, wat zorgen oproept over veiligheid.
 • Hardware-eisen: De hardware voor het minen van SOL kan duur zijn, wat een obstakel kan vormen voor potentiële validators.
 • Frequente netwerkuitval: Het Solana blockchainnetwerk heeft meerdere opvallende uitvalperiodes meegemaakt.
 • Regelgeving: Solana is al vaker onderhevig geweest aan kritiek met betrekking tot regelgeving.

Zelf Investeren in de Solana Koers in Euro – Stappenplan

is etoro betrouwbaar

De volgende stap is het aanschaffen van Solana. Hoe gaat dat precies in zijn werk? Allereerst wil je een exchange uitkiezen waarop je SOL kunt aanschaffen. Voor dit voorbeeld gebruiken wij eToro.

Stap 1 – Navigeer naar de eToro website

Check de officiële eToro-site en zet het registratieproces in gang door op de groene knop ‘lid worden’ te klikken.

etoro reviews gemeenschap solana

Stap 2 – Vul je persoonlijke gegevens in

Bij het openen van het scherm verschijnt een registratieformulier, waarbij het noodzakelijk is enkele van jouw persoonlijke gegevens in te voeren. Er wordt specifiek gevraagd om een gebruikersnaam, wachtwoord, en e-mailadres.

etoro reviews community account maken

Stap 3 – Verifieer je e-mailadres

Nadat je het e-mailadres hebt ingevuld, krijg je een e-mail van eToro in je inbox. Hierin vind je een link die je kunt aanklikken om te verifiëren dat je de correcte gegevens hebt ingevuld.

Stap 4 – Maak je profiel compleet

eToro-stappenplan

Om je profiel af te maken, word je gevraagd om je identiteit te bevestigen. Hiervoor dien je een scan te uploaden van zowel de voor- als achterzijde van een geldig ID-bewijs. In Nederland zijn de opties paspoort, ID-kaart of rijbewijs.

Daarnaast polst het platform naar enkele zaken om inzicht te krijgen in jouw persoonlijke voorkeuren en doelen. Hierbij worden vragen gesteld over jouw handelservaring en huidige financiële positie.

Stap 5 – Begin met traden op eToro Nederland

Je eToro account aanmaken is gelukt!

Om te starten met het verhandelen van Solana via eToro, rest enkel nog het storten van tegoed. eToro faciliteert diverse betaalopties, waaronder iDEAL en PayPal.

Vervolgens kan je op eToro jouw Solana aanschaffen en vind je de tokens terug in je crypto wallet.

Alternatieven voor Investeren in de Solana Crypto

Terwijl Solana een hoog potentieel heeft, is het essentieel te erkennen dat het niet het enige project is met potentieel. Dit is onze top 5 met projecten die interessant zijn:

CoinDoel
Bitcoin ETF (BTCETF)Het vieren van mijlpalen van de Bitcoin ETF’s
Bitcoin Minetrix (BTCMTX)Bitcoin mining beschikbaar maken voor iedereen
Meme Kombat (MK)Strijd met meme karakters en wed op de uitslag
TG.Casino (TGC)Het eerste Telegram casino met licenties
Launchpad XYZ (LPX)Ontdek de nieuwste crypto op overzichtelijk dashboard

Conclusie

In lijn met alle andere cryptocurrencies, brengt investeren in Solana bepaalde risico’s met zich mee. De kans op stijging is wel substantieel hoger dan die op daling, gedreven door een robuust netwerk, een levendige community en een groeiend ecosysteem.

Het is belangrijk om te beseffen dat $SOL nog steeds als een speculatieve activa wordt beschouwd door zijn turbulente relatie met de SEC. Bovendien is het verstandig om voorzichtig te zijn met betrekking tot het vele kapitaal wat nog vast staat in Solana, aangezien de vrijgave het potentieel heeft om de prijs van $SOL te verstoren.

Als je enthousiast bent over de mogelijkheden van Solana kun je de munt eenvoudig aanschaffen via eToro. Dit platform is erg geschikt voor beginnende traders die hun eerste stappen op de markt willen zetten en maken een investering extra gemakkelijk.

Let op: Cryptocurrency is een zeer volatiele en ongereguleerde investering.

Veelgestelde Vragen

Hoeveel gaat Solana waard worden?

Zal de Solana koers nog gaan stijgen?

Hoeveel is 1 Solana waard?

Wat is de Solana koers verwachting 2024?

Wat is de lange termijn Solana verwachting?

 


The post Solana Koers Verwachting 2023, 2025 en 2030 appeared first on Bitcoinmagazine.nl.