SOL vs ETH vs Base – Marketcap WIF & PEPE is bijna hoger dan volledige nieuwe crypto blockchain Base

Base is een blockchain die de laatste tijd veel aandacht krijgt, met name omdat Ethereum nog steeds zeer hoge transactiekosten heeft en Solana momenteel met netwerkproblemen zit. Solana is de afgelopen maanden erg populair geworden met behulp van meme coins, die op dit moment naar de nieuwe blockchain Base lijken te verhuizen.

In dit artikel kijken we naar de explosie van de Base blockchain en de invloed hiervan op Solana en Ethereum. Welke blockchain zal de populairste worden in de crypto bull markt van 2024?

Solana vs. Ethereum vs. Base – hoe groot kan de nieuwe blockchain van Coinbase worden?

Gezien de hoge transactiekosten van Ethereum en de congestie op het netwerk van Solana, profileert Base zich als een aantrekkelijk alternatief voor investeerders en handelaren in meme coins. Gebruikers van Base genieten van lage transactiekosten en snelle verwerkingstijden.

Deze kenmerken maken Base tot een uitstekende keuze voor diegenen die actief zijn in de dynamische wereld van cryptocurrency-handel, vooral voor degenen die zich richten op meme coins. De efficiëntie van het Base-netwerk ondersteunt zowel snelle transacties als kosteneffectieve operaties, essentieel voor het maximaliseren van rendement in een markt die bekend staat om zijn volatiliteit.

Het kiezen van een blockchain-platform dat lage kosten en hoge verwerkingssnelheden biedt, is cruciaal voor handelaren die streven naar efficiëntie en winstgevendheid. Base onderscheidt zich in dit opzicht en biedt een solide infrastructuur voor investeerders die snel willen inspelen op marktbewegingen zonder compromissen op het gebied van prestaties.

Door deze voordelen is Base gepositioneerd als een sterk alternatief binnen het cryptocurrency-ecosysteem, vooral voor degenen die zoeken naar een meer toegankelijke en minder verzadigde omgeving in vergelijking met gevestigde netwerken zoals Ethereum en Solana. Dit opent nieuwe mogelijkheden voor handelaren en investeerders in meme coins om hun strategieën te diversifiëren en te profiteren van de groeiende acceptatie van digitale valuta’s.

Uit gegevens van DeFiLlama is duidelijk te zien hoe populair de nieuwe blockchain in de afgelopen weken is geworden. Zo is het trading-volume, maar ook de Total Value Locked (TVL) van base behoorlijk gestegen.

Base trading volume – DeFiLlama

Ondanks deze stijging, heeft Base nog een lange weg te gaan, zo hebben meme coins als Dogwifhat (WIF) en Pepe (PEPE) een hogere market cap dan de TVL van Base. WIF met een market cap van $ 3,4 miljard, gevolgd door PEPE met $ 2,9 miljard en Base met een TVL van $ 1,49 miljard.

Als we dit vergelijken met de TVL van Ethereum ($ 53 miljard) en Solana ($ 4,4 miljard), dan lijkt Base nog lang niet een grote speler te zijn. Daarnaast verwacht Solana binnenkort zijn problemen op te lossen, waardoor meme coins op het netwerk weer populairder kunnen worden.

De populariteit van Solana heeft veel oplichters naar het netwerk gelokt, dit zou een andere reden kunnen zijn dat investeerders kiezen voor Base. Zo vallen de meeste meme coins op Solana binnen enkele dagen en soms zelfs binnen enkele uren al om.

Momenteel onderscheidt Base zich als de voornaamste blockchain voor handelaren en investeerders, met Solana en Ethereum op de volgende posities. De verwachting is dat Solana later dit jaar meer aandacht trekt vanwege de introductie van utility tokens. Ethereum, ondanks de hoge transactiekosten, blijft een solide keuze voor investeerders vanwege zijn bewezen betrouwbaarheid.

Base domineert de handel in meme coins, terwijl Solana wordt gezien als een platform met aanzienlijke groeipotentie. Ethereum wordt gewaardeerd om zijn stabiliteit en veiligheid. Elk van deze blockchains biedt unieke voordelen: Base voor snelle en dynamische handel, Solana voor innovatieve projecten met groeipotentieel, en Ethereum als betrouwbare ruggengraat voor gedecentraliseerde applicaties.

Deze diversiteit benadrukt de variëteit en rijkdom van het huidige blockchain-ecosysteem. Handelaren en investeerders dienen deze kenmerken zorgvuldig te overwegen bij het maken van investeringsbeslissingen. Het begrijpen van de specifieke sterke punten van elke blockchain kan helpen bij het optimaliseren van investeringsstrategieën en het maximaliseren van potentiële rendementen in deze snel veranderende markt.

Welke altcoins gaan exploderen in de opkomende crypto bull run?

Base krijgt op dit moment veel aandacht dankzij meme coins, die helpen met adoptie van de blockchain, maar de problemen van Solana zouden later dit jaar verleden tijd kunnen zijn. Meme coins op Solana hebben daarom nog steeds potentie om veel waard te worden, met name de meme coins die niet op dag 1 instorten.

In dit deel van het artikel kijken we naar een aantal Solana meme coins met betrouwbare teams, een lage market cap en potentie om te exploderen.

Dogeverse (DOGEVERSE)

Als je niet zeker weet welke blockchain het beste is, is Dogeverse (DOGEVERSE) de ideale meme coin om te kopen. Dogeverse is namelijk de eerste Doge die op veel verschillende chains werkt. Deze nieuwe meme coin is in de presale te koop, waarmee het in zijn eerste 2 dagen al meer dan $ 900.000 heeft opgehaald.

Cosmo, de mascotte van het project, is de hond met de kracht om razendsnel tussen verschillende sterren (in dit geval blockchains) te reizen. Zo zal de meme coin verkrijgbaar zijn op onder andere Ethereum, de Binance Smart Chain, Polygon en Avalanche, maar binnenkort ook op Solana en Base.

Je kunt DOGEVERSE kopen voor $ 0,000291 in de presale en staken om passief extra tokens te verdienen. Een investering in Dogeverse betekent dat je niet meer hoeft te kiezen tussen verschillende chains, omdat je de meme coin op alle populaire blockchains kan gebruiken.

 

Slothana (SLOTH)

Slothana (SLOTH) is de luiaard van Solana, die liever lui is dan moe en klaar is met het bedrijfsleven om zijn geld te verdienen met crypto. De presale van Slothana is een groot succes en heeft in enkele weken meer dan $ 10 miljoen opgehaald.

Vroege investeerders kunnen zich aansluiten bij de luiaard om na lancering mogelijk veel geld te verdienen. Slothana is van plan om samen met zijn community naar een market cap van $ 420 miljoen te vliegen.

Je kunt SLOTH in de presale kopen voor 1 SOL per 10.000 tokens en zult de gekochte tokens binnenkort automatisch in je wallet krijgen. Dankzij de sterke community die Slothana heeft opgebouwd, zou SLOTH veel waard kunnen worden en veel geld op kunnen leveren voor vroege investeerders.

 

Smog (SMOG)

Smog (SMOG) is niet alleen een meme coin, maar staat ook bekend als de grootste Solana airdrop. Deze airdrop heeft de meme coin erg populair gemaakt, waardoor SMOG tot een piek van zo’n $ 0,38 is gestegen.

Je kunt meedoen aan de airdrop door SMOG te kopen en extra airdrop punten verdienen door de token vast te houden, verhandelen en te staken, maar ook door quests te voltooien op Zealy. Hoe meer airdrop punten je verzamelt, hoe groter de airdrop voor jou zal worden.

Smog roadmap

Je kunt Smog kopen via de officiële website, MEXC, en gedecentraliseerde exchanges op Solana. Smog heeft sinds zijn lancering in februari de test van tijd kunnen doorstaan en zou na de halving veel kunnen stijgen in waarde.

Disclaimer: dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en maakt geen deel uit van de redactionele inhoud van BitcoinMagazine.nl. Dit is geen beleggingsadvies, doe uw eigen onderzoek.


The post SOL vs ETH vs Base – Marketcap WIF & PEPE is bijna hoger dan volledige nieuwe crypto blockchain Base appeared first on Bitcoinmagazine.nl.