SOL koers stijgt 13% na crypto dip – welke Solana meme coins liften mee?

De crypto markt kleurt vandaag weer groen en Solana is een van de grotere crypto stijgers na +13% te zijn geklommen in de afgelopen 24 uur. Momenteel lijkt de SOL koers verder te klimmen richting $ 140 richting het einde van de middag. 

Nu de crypto markt lijkt te herstellen, keert het vertrouwen in Solana terug, waardoor de altcoin vandaag hard aan het klimmen is. Ook Solana meme coins zijn vandaag hard gestegen, waaronder Dogwifhat (WIF) met +17% en Bonk (BONK) met 14%

Wat gaat Solana doen na 13% stijging SOL koers?

De Solana koers ligt donderdag 13:45 uur op $ 137,37 na een stijging van 13% in de afgelopen 24 uur, deze koers ligt echter nog 5,19% lager dan de $ 145 van een week geleden. Na het behalen van een piek boven $ 200 in maart, ligt SOL nog 23% lager dan het begin van april.

Vandaag heeft de Solana koers echter veel momentum, waardoor deze nog verder zou kunnen klimmen op donderdag en vrijdag. Het volgende doel voor Solana is een break-out boven $ 140, gevolgd door $ 150 en de 30-daagse moving average (geel) van $ 153.

Solana koers grafiek – TradingView

Gezien de blockchain van Solana steeds populairder lijkt te worden, is het slechts een kwestie van tijd voordat het opnieuw de $ 150 bereikt. Daarnaast profiteren crypto memes op Solana van het herstel, hoewel sommige Solana meme coins van zichzelf niet eens zo hard zijn gedaald.

Nu de Solana koers aan het stijgen is, zorgt de link met SOL ervoor dat Solana meme coins nog meer waard worden. Volgens crypto analisten kunnen meme coins op deze blockchain binnenkort een grote bull run meemaken, dus pak je hoed maar weer uit de kast voor nog meer ‘cats & dogs wif hats’.

Uiteraard zullen traders vroeg of laat hun winst opnemen, waardoor de verkoopdruk toe kan nemen voor Solana op kortere termijn. Mogelijk zal deze verkoopdruk hoger zijn rond $ 140 en $ 150, maar met genoeg koopdruk, kan Solana binnenkort weer koers zetten richting de $ 200.

Welke meme coins gaan meeliften op deze Solana reversal?

Hoewel grote meme coins op Solana het voor elkaar kregen om vandaag met meer dan +10% te stijgen, zijn er kleine meme coins die nog veel harder zijn gestegen.

Solana meme coins donderdag
Solana meme coins van vandaag – DEXTools

Hoe lager de market cap en hoe meer risico, hoe meer een meme coin mogelijk kan stijgen. Hoewel meme coins erg leuk zijn en veel waard kunnen worden, kijken we vandaag niet naar de velen rug pulls op Solana, maar naar meme crypto projecten van betrouwbare teams, die wel de potentie hebben om te exploderen in waarde.

Sealana (SEAL)

Sealana (SEAL) is een van de nieuwste meme coins op Solana die gisteren zijn presale heeft geopend en in een dag tijd al meer dan $ 135.000 heeft opgehaald. Vroege investeerders die het project hebben gevonden hebben dus al massaal geïnvesteerd in deze meme coin.

De nieuwe Sealana vertegenwoordigt een gigantische zeehond die in het huid van zijn ouders crypto verhandelt met als doel om rijk te worden en uit huis te gaan. Deze meme coin kan erg onder de smaak vallen bij investeerders die, net als Sealana, lopen op junk food en na hun 25e levensjaar nog steeds bij hun ouders wonen.

SEAL is gelinkt aan de huidige Solana koers, zo kun je 6.9000 tokens krijgen per 1 SOL die je investeert in de presale. Binnenkort zal deze veelbelovende meme coin lanceren op zijn eerste exchange en zou de prijs per token parabolisch kunnen stijgen.

 

Dogeverse (DOGEVERSE)

Dogeverse (DOGEVERSE) is een meme coin die niet alleen mee kan liften op het succes van Solana, maar ook op dat van Ethereum, de Binance Chain, Polygon, Avalanche en Base. Deze nieuwe meme coin zal namelijk op zes blockchains gelanceerd worden en heeft hierdoor extra potentie om viraal te gaan.

Vroege investeerders zien deze potentie ook, waardoor de meme coin al meer dan $ 13,1 miljoen heeft opgehaald in de presale. Daarnaast profiteren vroege investeerders van lucratieve staking beloningen met een APY van 85% op dit moment.

Je kunt DOGEVERSE kopen voor $ 0,000305 per stuk, voordat deze prijs in het weekend verder zal oplopen. Na de presale zal de meme coin voor een hogere prijs gelist worden op exchanges en kun je de presale cryptomunten mogelijk met winst verkopen.

 

WienerAI (WAI)

Hoewel WienerAI (WAI) geen Solana meme coin is, denken we dat deze wel kan meeliften op de meme crypto hype (met name rondom honden en katten) die kan ontstaan op Solana. Daarnaast is WienerAI een unieke combinatie van honden, worsten en Artificial Intelligence, waardoor het ook kan meeliften op de populariteit van AI coins.

Vroege investeerders hebben al $ 80.000 aan WAI-tokens ingeslagen en velen van hen hebben zich aangesloten bij de “Sausage Army”. Deze community kan het project op lange termijn relevant houden en verdient extra tokens door actief te zijn en door zijn WAI-tokens te staken.

Je kunt WAI nu nog kopen voor $ 0,000703 per token, een prijs die in het weekend zal oplopen en tijdens de lancering nog hoger zal zijn. Door tijdens de presale te staken, verdien je extra tokens die je na de presale kunt claimen.

Disclaimer: dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en maakt geen deel uit van de redactionele inhoud van BitcoinMagazine.nl. Dit is geen beleggingsadvies, doe uw eigen onderzoek.

 


The post SOL koers stijgt 13% na crypto dip – welke Solana meme coins liften mee? appeared first on Bitcoinmagazine.nl.