SOL koers doorbreekt $200 na nieuwe rally Solana meme crypto trend – Wat gaat Solana doen in april

De Solana koers brak door de grens van $200, terwijl meme coins op het netwerk opnieuw veel aandacht kregen. Op dit moment zijn memes gebaseerd op katten erg populair op het netwerk en hebben ze geleid tot aanzienlijk handelsvolume.

Er zijn geruchten dat Solana dit jaar een vergelijkbare prestatie kan leveren als Binance Coin (BNB) tijdens de bull run van 2021, wat de waarde van SOL in de nabije toekomst aanzienlijk zou kunnen verhogen. Wat staat Solana te wachten nadat de sterke weerstand van $200 voor de tweede keer dit jaar is getest?

Solana koers doorbreekt $200 na nieuwe meme crypto trend

Solana is gisteren door de $200 gebroken, voordat het in een “retracement” terechtkwam dankzij de dalende Bitcoin koers. De Solana koers is met -7,4% gedaald naar $182,40, terwijl de Bitcoin koers met zo’n -4,5% is gezakt in de afgelopen 24 uur.

Ondanks de sterke daling van Solana sinds gisteravond, profiteert Solana van een hoog volume van ruim $3,8 miljard. Vandaag zou Solana nog verder kunnen zakken doordat Bitcoin, de bottleneck van de crypto markt, ook verder lijkt te dalen.

Solana koers grafiek – TradingView

De SOL koers kan mogelijk verder zakken richting haar support bij het 30-daagse gemiddelde van $172. Dit niveau is sinds eind februari nog geen enkele keer doorbroken, waardoor de verwachting hoog is dat SOL hier een bounce kan maken.

Solana profiteert ook van een grote populariteit, vooral vanwege de meme coins op het netwerk. Door de lage transactiekosten, snelle verwerkingstijden en de populariteit van SOL-memes, is Solana momenteel het populairste blockchain-netwerk.

Hoewel SOL nog steeds een lagere market cap heeft dan Ethereum en BNB, zou Solana dit jaar een behoorlijke bull run kunnen meemaken. Ook al is de SOL koers al met +760% gestegen in het afgelopen jaar, zou Solana nog steeds ondergewaardeerd kunnen zijn.

We zien bij Solana een vergelijkbaar patroon met Binance Coin (BNB), die in januari 2020 tot januari 2021 met meer dan +200% is gestegen van $13 naar $42, voordat het in de eerste 5 maanden van 2021 zo’n 15 keer is gestegen in waarde en een piek rond $680 bereikte.

Vanwege de behoorlijke Populariteit van Solana, is SOL zeker een crypto om in de gaten te houden dit jaar. De Solana koers zou voor de Bitcoin halving nogmaals de $200 kunnen testen, maar zou na de halving een nieuwe ATH boven de $260 kunnen behalen.

Welke meme crypto’s gaan exploderen in april?

Meme coins op Solana zijn op dit moment erg populair, toch is het probleem dat de meesten hiervan binnen 1 dag instorten. Daarom kijken we in dit artikel naar 2 verschillende meme coins, 1 die sinds begin februari nog steeds relevant is en 1 die nog in de presale te koop is.

Slothana (SLOTH) – Presale haalt $5,8 miljoen op

Slothana (SLOTH) is een nieuwe meme coin die vorige week zijn presale heeft gelanceerd en al $5,8 miljoen heeft opgehaald. De luiaard op Solana is het ‘9 to 5’ leven zat en wil samen met de Solana community crypto gebruiken als alternatieve bron van inkomsten.

SLOTH is erg populair vanwege zijn herkenbare boodschap en de opkomende crypto airdrop die na de lancering van de token plaats zal vinden. Slothana heeft als doel om de meme coin naar een market cap van $420 miljoen te laten stijgen, waardoor vroege investeerders veel winst zouden kunnen maken.

SLOTH is in de presale te koop voor 1 SOL per 10.000 tokens, zo heb je de token voor ongeveer $0,18 per stuk. De presale zal binnenkort eindigen, de token zal dan gelanceerd worden op zijn eerste exchange en kan mogelijk exploderen in waarde. Je hoeft SLOTH na de presale niet te claimen, je krijgt deze automatisch in je wallet waarmee je de token hebt gekocht.

 

Smog (SMOG) – Laatste kans voor airdrop

Smog (SMOG) is een meme coin die in februari is gelanceerd op Solana met een wormhole naar Ethereum. Hierdoor is het mogelijk om de meme coin op beide blockchains te traden en via Ethereum te staken voor extra beloningen en voordelen.

Vandaag is de laatste kans om deel te nemen aan de grote SMOG airdrop op Zealy. Door tokens te kopen of te staken en quests te voltooien, kun je punten verdienen. Hoe meer quests je voltooit, hoe groter jouw airdrop zal zijn als SMOG-houder.

Je kunt SMOG kopen via gedecentraliseerde exchanges op Solana en via de officiële website. Als je kiest om SMOG te staken, krijg je extra airdrop punten, een APY van 42% en 10% korting op de huidige prijs. Binnenkort zal SMOG de ‘grootste airdrop op Solana’ doen.

Disclaimer: dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en maakt geen deel uit van de redactionele inhoud van BitcoinMagazine.nl. Dit is geen beleggingsadvies, doe uw eigen onderzoek.


The post SOL koers doorbreekt $200 na nieuwe rally Solana meme crypto trend – Wat gaat Solana doen in april appeared first on Bitcoinmagazine.nl.