Slothana Gaat Viraal, Is Deze Solana Meme Coin De Volgende Meest Veelbelovende Crypto Trend Na $SLERF?

De afgelopen maanden zijn er veel verschillende Solana meme coins viraal gegaan en de volgende in deze reeks lijkt zich aan te doen. De nieuwe token Slothana ($SLOTH) lijkt via Twitter een nieuwe groep investeerders te bereiken waarmee het in de voetsporen kan treden van een meme coin als $SLERF.

Net als SLERF maakt Slothana gebruik van een luiaard als meme karakter van de token. SLERF wist in korte tijd te stijgen naar een marktwaarde van meer dan $350 miljoen en dat voorbeeld wil het team achter Slothana volgen. Bij SLERF werd er op het hoogtepunt zelfs in 24 uur tijd voor meer dan $2 miljard gehandeld in de meme coin.

In enkele uren werd er door het nieuwe Slothana project al meer dan $700.000,- opgehaald via een unieke Send-to-WAllet presale. Wat je als nieuwe trader moet doen, is Solana sturen naar de wallet van Slothana om bij de airdrop vervolgens de $SLOTH tokens te ontvangen.

Daarnaast is er nu ook een widget beschikbaar op de website van het project waarbij je direct vanuit je wallet Solana om kan ruilen voor de token. Zodra de token dan via een airdrop uitgegeven wordt, zal deze ook meteen op gecentraliseerde exchanges gelist worden, zoals bijvoorbeeld Binance.

Om zelf mee te doen met de Slothana presale kun je $SOL versturen naar het volgende adres: EnSawje2vQSQKtGbPYdXEuYKm2sHgeLKJTqCmrDErKEA. Zorg er hierbij voor dat je de Solana verstuurd vanuit een onafhankelijke wallet waar je ook nieuwe tokens op kan ontvangen.

Het team achter Slothana is inmiddels druk bezig met een marketing campagne waardoor het viraal lijkt te gaan op Twitter. Hoe meer mensen daar in aanraking komen met de nieuwe meme coin, hoe sneller de community rondom $SLOTH zal groeien.

Van Airdrop tot eerste CEX Listing – Grote winst ligt op de loer

Er zijn geruchten dat de ontwikkelaars achter Slothana ook achter andere bekende projecten zitten zoals de Smog token. Daarmee hebben traders meer vertrouwen in het project omdat het Smog project al bewezen heeft dat er enorme marktwaardes bereikt kunnen worden.

Slothana gebruikt voor de verkoop van de token echter een ander systeem wat dan weer meer te vergelijken is met $SLERF. Daar werden ook tokens ge-airdropped en kwam de token in het nieuws doordat het er op leek dat er al dan niet per ongeluk een groot deel van de tokens geburnd werd.

slerf koers

De SLERF koers is, zoals je hierboven kan zien, een zeer volatiele koers. Alleen vandaag al steeg de SLERF koers met meer dan 15% en blijft het handelsvolume onverminderd hoog.

Net als andere Solana meme coins als $BOME en $SMOG pretenderen de projecten weinig anders te zijn dan gewoon een grap, maar door de hype rondom Solana lijkt op het moment bijna elk van deze coins een goede toekomst tegemoet te gaan.

Slothana is de volgende Solana meme coin hype

Op dit moment lijken meme coins de tokens om in te investeren als je snel grote winsten wilt boeken binnen je crypto portfolio. Zoals je hierboven hebt kunnen lezen, zijn het vooral de tokens op de Solana blockchain met de grootste stijgingen.

De belangrijkste aspecten voor een meme coin om trending te worden zijn gecontroleerde contracten, goede marketing en de vraag of de grap van de coin aanslaat. Slothana lijkt al deze aspecten goed voor elkaar te hebben, hoewel je natuurlijk ook altijd je eigen onderzoek moet blijven doen.

Daarnaast zal het voor de toekomst van een cryptomunt belangrijk zijn of ze een community kunnen behouden, dat kan bijvoorbeeld door toch functionaliteiten toe te voegen aan de token, of door de techniek achter de token verder te ontwikkelen.

Gaat Slothana het trading volume van $SLERF overstijgen?

Slothana is een hommage aan SLERF en Solana en kan daarmee profiteren van de evolutie die Solana ondergaan is de afgelopen jaren. Waar het vorig jaar nog grote problemen kende doordat Sam Bankman-Fried een groot deel Solana bleek te hebben, is dat nu van ze afgeschud en boekt het netwerk grote successen.

Solana is inmiddels de keuze voor veel meme coins vanwege de snelle en goedkope transacties die Ethereum ver achter zich laten. Hoewel de blockchain ook zijn problemen heeft gekend, lijkt dit nu grotendeels achter de rug en begint er zich een zeer stabiel crypto netwerk te vormen.

$SLERF was op het hoogtepunt verantwoordelijk voor meer dan 20% van al het trading volume op de Solana blockchain, waarbij alleen Solana nog meer had.

Wat je ook denkt over meme coins, het moge duidelijk zijn dat de tokens op Solana keer op keer grote stijgingen mee maken door de grote on-chain activiteiten op deze blockchain. Solana zelf stijgt ook weer verder, en waar het blockchain netwerk stijgingen meemaakt, zullen ook de meme coins weer volgen.

Disclaimer: dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en maakt geen deel uit van de redactionele inhoud van BitcoinMagazine.nl. Dit is geen beleggingsadvies, doe uw eigen onderzoek.


The post Slothana Gaat Viraal, Is Deze Solana Meme Coin De Volgende Meest Veelbelovende Crypto Trend Na $SLERF? appeared first on Bitcoinmagazine.nl.