Shiba Shootout’s High-stakes Battle is de nieuwste sensatie in meme coins – De volgende 100X kans?

Shiba Shoutout: De volgende 100x kans?

Shiba Shootout is een spannend nieuw project in de cryptowereld. Het spreekt fans aan met een mix van Wilde Westen thema’s en meme coin cultuur.

Met coole functies en veel betrokkenheid van de community lijkt Shiba Shootout op weg om een grote hit te worden in de wereld van meme coins. Het heeft ook veel mogelijkheden om te groeien.

Een Wilde Westen Avontuur in Crypto

Shiba Shootout neemt je mee naar een digitale wereld geïnspireerd door het Wilde Westen. Het draait allemaal om de “Shiba Showdown” gevechten, waar creativiteit en strategie samenkomen in spannende meme competities.

Personages zoals Marshal Shiba, een charismatische leider met een blockchain lasso, en de Shiba Sharpshooters, een groep ervaren meme makers, brengen het Wilde Westen tot leven. Shiba Gulch is het centrale punt waar de community samenkomt om memes te delen en mee te doen aan allerlei uitdagingen.

Interessante Functies voor de Community

Shiba Shootout heeft verschillende functies om de community betrokken en beloond te houden.

 1. Posse Rewards: Met dit programma krijg je beloningen als je vrienden uitnodigt om mee te doen.
 2. Kampvuurverhalen: Regelmatige sessies waarin mensen hun ervaringen met crypto’s en meme coins delen, waardoor de community sterker wordt.
 3. Stemmen over beslissingen: Iedereen kan stemmen over belangrijke beslissingen voor het project.
 4. Geluksloterij: Een leuk loterijsysteem waarbij je met je tokens kans maakt op prijzen.
 5. Cactus Staking: Een speciale manier om je tokens vast te zetten en beloningen te verdienen, zoals een digitale spaarpot.

Tokenomics Speciaal Gericht op Groei

De $SHIBASHOOT token is het belangrijkste onderdeel van Shiba Shootout, met in totaal 2,2 miljard tokens beschikbaar. De verdeling van de tokens is zorgvuldig gepland om het project te laten groeien en de community te belonen:

 1. Presale (35%): 770 miljoen tokens voor vroege kopers, zodat ze vanaf het begin mee kunnen doen.
 2. Beloningen voor staking (20%): 440 miljoen tokens om mensen aan te moedigen hun tokens voor langere tijd vast te houden.
 3. Projectontwikkeling (10%): 220 miljoen tokens voor het doorlopend ontwikkelen van het project en de kosten ervan.
 4. Liquiditeit (10%): 220 miljoen tokens om ervoor te zorgen dat de handel soepel verloopt.
 5. Marketing initiatieven (20%): 440 miljoen tokens om het project te promoten en nieuwe deelnemers aan te trekken.
 6. Rootin’ Tootin’ Shooter Fonds (5%): 110 miljoen tokens om de meest actieve community leden te belonen.

Een Duidelijke Roadmap voor Succes

De ontwikkeling van Shiba Shootout is verdeeld in drie stappen, allemaal gericht op het bouwen op het succes van het project en het laten groeien van de community.

 • Fase 1: Het project laten zien op belangrijke platforms zoals CoinGecko en CoinMarketCap, minstens 1.000 mensen laten meedoen, en de buzz vergroten door betrokkenheid van de community en virale marketing.
 • Fase 2: Daarna de community laten groeien naar meer dan 5.000 mensen, samenwerkingen aangaan, een nieuwsbrief lanceren genaamd “$SHOOTOUT Times,” en op gecentraliseerde exchanges komen te staan.
 • Fase 3: Ten slotte is het de bedoeling om een eigen merchandise te introduceren, een educatief platform genaamd “$SHOOTOUT Academy” opzetten, en proberen op de grootste exchanges te komen. Het ultieme doel is om meer dan 100.000 mensen bij het project te betrekken, zodat we een echte impact kunnen maken op de wereld van blockchain.

Het Bouwen van een Sterke en Betrokken Community

Een van de beste dingen aan Shiba Shootout is dat het de community centraal stelt. Het project zorgt ervoor dat mensen zich betrokken voelen door interactieve activiteiten en beloningen die mensen aanmoedigen om mee te doen.

Tijdens de presale fase werd meer dan $350.000 opgehaald, wat laat zien dat veel mensen in de crypto community enthousiast zijn.

Shiba Shootout is anders dan andere meme coins vanwege het unieke Wild West thema en verschillende nieuwe ideeën. Naarmate meer mensen zich aansluiten, wordt duidelijker hoeveel je kunt verdienen.

Voor mensen die ervaring hebben met investeren en mensen die gewoon van meme coins houden, biedt Shiba Shootout een leuke kans om deel uit te maken van een actieve en grappige community die ook geld kan opleveren.

Met de steun van een sterke community zou Shiba Shootout wel eens heel succesvol kunnen worden. Hoe meer mensen meedoen, hoe meer succes het kan hebben.

Website | Telegram | Twitter

Disclaimer: dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en maakt geen deel uit van de redactionele inhoud van BitcoinMagazine.nl. Dit is geen beleggingsadvies, doe uw eigen onderzoek.


The post Shiba Shootout’s High-stakes Battle is de nieuwste sensatie in meme coins – De volgende 100X kans? appeared first on Bitcoinmagazine.nl.