Shiba Inu Koers Verwachting: Gaat Populaire Crypto Meme 300% Stijgen Naar ATH in April?

Shiba Inu wist in maart van 2024 boven de $0,00004 uit te stijgen nadat het meer dan twee jaar voornamelijk verliezen moest verduren. In 2021 kwam deze meme coin nog naar voren in de crypto markt nadat het een winst wist te realiseren van 85 miljoen procent. Daarmee maakte het veel van zijn investeerders direct miljonair. Sinds 2021 heeft Shiba Inu echter veel van zijn gemaakte winsten in moeten leveren, maar nu lijkt het er dan toch op dat Shiba Inu eindelijk zijn weg omhoog weer gevonden heeft. Veel investeerders vragen zich nu daarom af of SHIB in april naar een nieuwe ATH kan gaan stijgen.

De Shiba Inu koers is met al meer dan 117% gestegen over de afgelopen maand en al met meer dan 177% over de afgelopen 12 maanden. Toch verwachten bekende analisten dat SHIB nog niet gestopt is met stijgen.

Crypto Analist Rekt Capital Verwacht Herhaling Bull Run 2021

Crypto analist Rekt Capital vertelde zijn grote aantal volgers dat SHIB in staat kan zijn om zijn bull run van 2021 opnieuw te herhalen. Hij gaf aan dat de grafieken van Shiba Inu op dit moment patronen laten zien die voor het laatst gezien werden tijdens de 2021 bull markt.

Rekt Capital geeft aan dat SHIB opnieuw niet in staat was om de blauwe weerstand in te halen, net zoals in 2021. Toen moest de SHIB koers ook corrigeren en vervolgens het oranje weerstands niveau testen. Een test die uiteindelijk succesvol was en leidde tot ongelofelijke stijgingen. Nu, 3 jaar later, lijkt SHIB zich in dezelfde positie te bevinden en is het ook bezig om het oranje weerstandsniveau uit te dagen.

Shiba Inu Koers Verwachting

Als er gekeken wordt naar de technische indicatoren van de Shiba Inu koers is er inderdaad te zien dat SHIB genoegen moet nemen met een correctie. De RSI is gezakt naar 52 en het MACD histogram geeft tegelijkertijd een verkoop signaal af met een aarde van 0,00000166.

Shiba Inu Koers Grafiek – Bron: TradingView

De huidige koers waarde van $0,00002873 bevindt zich onder zowel de 10-daagse als 20-daagse EMA van respectievelijk 0,00002965 en $0,00002875. Dit is duidelijk een bevestiging van de moeilijke fase waar SHIB zich op dit moment in bevindt en lijkt erop te wijzen dat de Shiba Inu koers op in ieder geval de korte termijn genoegen moet gaan nemen met verliezen.

Als er gekeken wordt naar de langere termijn lijkt het er echter beter voor te staan voor Shiba Inu. Zijn huidige koers waarde bevindt zich nog altijd boven de 50-daagse en 100-daagse EMAs van respectievelijke $0,00002405 en $0,00001897.

Op basis van de technische indicatoren en de analyse van Rekt Capital lijkt Shiba Inu zich inderdaad in een situatie te bevinden waar het een correctie moet accepteren na een mislukte poging om voorbij zijn weerstand te stijgen. Dit betekent dat de koers van SHIB op de korte termijn nog verliezen kan lijden. Desondanks lijkt SHIB zich op te maken voor een aanval op de oranje weerstand, en wie weet, een succesvolle aanval zou mogelijk kunnen leiden tot gelijkwaardige winsten als tijdens de bull run van 2021.

Omdat de Shiba Inu koers op de korte termijn dus nog genoegen moet lijken te nemen met verliezen zullen investeerders er goed aan doen om hu portfolio te diversifiëren met altcoins die op de korte termijn al wel aanzienlijke winsten kunnen boeken. Om die reden worden er hieronder een tweetal populaire cryptos besproken die op de korte termijn al mooie winsten kunnen realiseren.

Slothana (SLOTH)

Slothana is een onlangs gelanceerde crypto meme munt op de Solana blockchain die zich positioneert om succesvolle voorgangers zoals BONK en DogWifHat te evenaren en zelfs in te halen. Slothana onderscheidt zich van andere crypto munten met zijn unieke introductie strategie.

Slothana maakt namelijk niet gebruik van een standaard presale of een directe lancering via DEX. Slothana maakt gebruik van een uniek send-to-wallet airdrop systeem dat het nog makkelijker maakt voor gebruikers om bij dit project in te stappen.

Om deel te nemen aan de reis van deze veelbelovende project heb je alleen een Solana wallet nodig die Solana tokens bevat. Deze tokens kan je vervolgens sturen naar het wallet adres van Slothana, of je kan naar de website gaan en je wallet verbinden.

Voor elke verstuurde Solana token ontvang je op dit moment 10.000 SLOTH tokens. Deze tokens worden direct naar je toegestuurd op het moment dat de presale fase voorbij is. Op dit moment is er al meer dan $5,3 miljoen opgehaald

 

Smog Token (SMOG)

Smog Token is een nieuwe crypto meme coin die ontwikkeld is op de steeds populairder wordende Solana blockchain. Sinds 2023 worden er steeds meer goed presterende crypto meme coins gelanceerd op deze blockchain en de Smog Token is een nieuw voorbeeld hiervan.

Het team achter Smog wilt er zeker van zijn dat de token viraal gaat en daarom heeft het 50% van de token voorraad gereserveerd voor marketing doeleinden. Met dit budget wilt het een virale marketing campagne realiseren.

smog token

Daarnaast heeft het team ook nog eens 35% van de tokens gereserveerd voor airdrops aangezien airdrops een belangrijke tool gaan worden in de token uitgifte en het ontwikkelen van een toegewijde community.

Smog is direct gelanceerd op DEX en heeft geen gebruik gemaakt van een presale. Tokens zijn exclusief te koop op de Jupiter exchange en gebruikers hebben SOL of USDC tokens nodig om Smog tokens te kopen.

Disclaimer: dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en maakt geen deel uit van de redactionele inhoud van BitcoinMagazine.nl. Dit is geen beleggingsadvies, doe uw eigen onderzoek.


The post Shiba Inu Koers Verwachting: Gaat Populaire Crypto Meme 300% Stijgen Naar ATH in April? appeared first on Bitcoinmagazine.nl.