Shiba Inu coin kan 300% stijgen volgens bekende crypto analist, waarom stijgt shiba inu?

De Shiba Inu koers was gisteren voor het eerst weer groen nadat het meerdere dagen aanzienlijke verliezen heeft geleden. De recente stijging maakt Shiba Inu een van de best presterende cryptos uit de top 20 en de bekende crypto analist Ali Martinez verwacht dat de SHIB koers met maar liefst 300% kan stijgen op de korte termijn.

Ondanks een sterk begin van dit jaar heeft Shiba Inu het de afgelopen periode moeilijk gehad. De SHIB koers daalde deze week al 10,90% waardoor de koers nu 15,99% minder waard is dan een maand geleden. Met een huidige waarde van $ 0,00002294 is de Shiba Inu coin meer dan 36% gezakt sinds zijn recente piek van $ 0,00003592 in maart.

Bekende crypto analist voorspelt 300% stijging – waarom stijgt Shiba Inu?

Er blijft echter het nodige optimisme binnen de SHIB markt en de crypto expert Ali Martinez verstevigt dit nogmaals met zijn recente positieve Shiba Inu coin koers verwachting. Martinez verwacht namelijk dat SHIB in de nabije toekomst richting de $ 0,000072323 kan stijgen. Dat zou garant staan voor een stijging van maar liefst 300%.

De belangrijkste reden voor deze mogelijk SHIB rally zijn het burning programma en de ontwikkelingen binnen het Shibarium Layer-2 protocol.

De burn ‘rate’ piekte volgens CryptoPotato op 1 mei met 90%. In april werden er dan ook al meer dan 1,7 miljard SHIB-tokens verwijderd. Het doel van dit mechanisme is om de gigantische voorraad van Shiba Inu tokens te verkleinen, zodat de token over de langere termijn meer waard kan worden.

Shiba Inu Burn Rate – Bron: Shibburn.com

Tegelijkertijd weet het Shibarium platform zich door te ontwikkelen. De Layer-2 oplossing onderging vorige week een grote update die moet leiden tot een verbeterde gebruikerservaring, snellere verwerkingstijden en nog veel meer.

Met de verdere ontwikkelingen binnen het Shibarium netwerk in het vooruitzicht, en de aanhoudende burn mechanismes die de SHIB-voorraad verkleinen, lijkt de toekomst van SHIB er goed uit te zien. Toch zijn er meerdere alternatieve meme coins die op de korte termijn grotere winsten kunnen realiseren. Hieronder bespreken we daarom de beste 2 opties van dit moment.

Dogeverse (DOGEVERSE) – nieuw innovatief alternatief voor Dogecoin

Dogeverse is een onlangs gelanceerde meme coin die een innovatief alternatief voor de grootse meme coin van de wereld aan het ontwikkelen is. In de loop van der tijd zijn er al meerdere alternatieven op de markt verschenen voor de populaire Dogecoin, maar geen van deze alternatieven wist de Dogecoin naar meerdere blockchains te brengen.

Met de introductie van Dogeverse is dit nu wel gebeurd. De native DOGEVERSE token gaat namelijk ontwikkeld worden voor meerdere blockchains en vormt op deze manier een multi-chain alternatief voor de bekende crypto Dogecoin. Om deze reden gaat de token onder andere ontwikkeld worden voor de Solana, Ethereum, Polygon, BNB, Base en Avalanche blockchains.

Dogeverse presale

Gebruikers zullen in staat zijn om te profiteren van de beste voordelen en functies deze blockchains. Daarnaast zullen ze de native DOGEVERSE ook kunnen staken voor aantrekkelijk beloningen. Op dit moment is er zelfs sprake van een APY van 84%.

De Dogeverse presale heeft inmiddels al meer dan $ 13,2 miljoen weten op te halen en bevestigt daar nog maar eens mee hoe populair deze crypto is onder investeerders. Tokens kosten op dit moment $ 0,000305 per stuk, maar zullen verder gaan stijgen in prijs op het moment dat de presale zijn volgende fase ingaat.

 

WienerAI (WAI) – virale meme coin combineert werelden AI-crypto en meme coins

WienerAI is een nieuwe meme coin die de werelden van meme coins en AI-crypto op zijn kop wil gaan zetten. De mascotte van WienerAI is namelijk een ‘wiener’ hond die beïnvloed is op AI. Op deze manier brengt het de werelden van AI-crypto en meme coins samen.

Het achtergrondverhaal van WienerAI speelt zich af in het jaar 2132. In dit jaar was een wetenschapper bezig met de ontwikkeling van de ultieme AI-compagnon. Door een fout mixte hij per ongeluk het DNA van een hotdog in zijn creatie en hierdoor is hilarische WienerAI project ontstaan.

Gebruikers kunnen op het WienerAI een passief inkomen realiseren door de native WAI-token te staken. Op dit moment is er sprake van een APY van maar liefst 1.023%. Ondanks dat dit percentage zal afnemen naarmate er meer tokens worden vastgezet betekent het wel dat vroege investeerders nu al aanzienlijke winsten kunnen realiseren.

De presale van WAI heeft inmiddels al $ 900.000 weten op te halen. Tokens kosten op dit moment $ 0,000703 per stuk en zijn te koop middels ETH, USDT, BNB en creditcard.

Disclaimer: dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en maakt geen deel uit van de redactionele inhoud van BitcoinMagazine.nl. Dit is geen beleggingsadvies, doe uw eigen onderzoek.

 


The post Shiba Inu coin kan 300% stijgen volgens bekende crypto analist, waarom stijgt shiba inu? appeared first on Bitcoinmagazine.nl.