SHIB & PEPE Stijgen Na Boost Transactie Volume – Is Dit De Beste Crypto Meme Investering?

De cryptocurrency markt wist in de afgelopen dagen aanzienlijk te herstellen, en Bitcoin wist zelfs weer voorbij de $70.000 te stijgen. Er waren echter meerdere altcoins, waaronder veel meme coins, die ook wisten te profiteren van het huidige markt sentiment.

Shiba Inu en Pepe Coin hebben een robuust herstel doorgemaakt en bevinden zich nu in een rally die wordt ondersteund door de koop druk van grote investeerders. Data van IntoTheBlock liet een significante stijging zien in grote transacties voor Pepe Coin, het transactie volume van deze token steeg van $41,4 miljoen naar een indrukwekkende $128 miljoen.

Deze grote stijging is een duidelijke indicator dat de interesse van grote investeerders, ook wel whales genoemd, aanzienlijk toeneemt waarmee de volatiliteit en de koers alleen maar verder kunnen toenemen.

Ook Shiba Inu werd significant meer gekocht door whales en het transactie volume hiervan steeg al van $44,2 miljoen naar $141,7 miljoen. Deze trend suggereert een grotere vraag door significante investeerders en lijkt de SHIB koers op een bullish trend omhoog te zetten.

Pepe Coin Koers Analyse

De PEPE koers wist over de afgelopen dagen aanzienlijk te stijgen, ondanks dat het vandaag genoegen moest nemen met een daling. PEPE is over de afgelopen dagen al meer dan 9% gestegen en is op het moment van schrijven $0,000007985 waard. De koers ondervond weerstand bij het $0,0000085 niveau en moet daardoor vandaag een correctie ondergaan.

Pepe Coin Koers Grafiek – Bron: CoinMarketCap

Toch wordt het bullish sentiment van de PEPE koers nog altijd versterkt door het herstel van de 20-daagse EMA. De trend van deze 20-daagse EMA is bullish en bevindt zich rond het huidige niveau van de PEPE koers. De RSI bevindt zich nog altijd in een neutrale zone wat betekent dat de koers zijn weg omhoog weer kan verbolgen.

Een stijging richting het belangrijke $0,00001 niveau kan hierdoor nog steeds mogelijk zijn. Op het moment dat de koers echter blijft dalen kan er sprake zijn van een trend ommekeer op het moment dat de koers tot onder de $0,0000074 daalt.

Shiba Inu Koers Analyse

Shiba Inu wist recentelijk boven zijn 20-daagse EMA van $0,0000287 te stijgen, een teken van bullish momentum. Desondanks heeft de SHIB koers de nodige weerstand ondervonden bij het $0,00003 niveau. De koers bevindt zich op dit moment echter rond de $0,00003967 en lijkt zich voorbij deze weerstand geknokt te hebben.

SHIB koers grafiek
Shiba Inu Koers Grafiek – Bron: CoinMarketCap

De SHIB koers is hiermee bijna 20% gestegen over de afgelopen 7 dagen, ondanks dat het vandaag een daling heeft moeten accepteren van een kleine 1,5%. Zolang de SHIB koers zich boven zijn 20-daagse EMA bevindt is de kans groot dat het zijn stijging voort kan zetten. Het volgende weerstandsniveau bevindt zich rond het $0,000035 niveau.

Aan de andere kant, als de koers blijft dalen, moet er rekening gehouden worden met een daling richting de ondersteuning van $0,000025 en vervolgens de $0,000023.

Beste Crypto Investering

Nu de koersen van zowel SHIBA als PEPE zich vandaag nog in het rood bevinden, en er enige onzekerheid is over de korte termijn prestaties van deze twee meme coins zullen investeerders er goed aan doen om alternatieve cryptos te overwegen die op de korte termijn al aanzienlijke winsten kunnen realiseren. Om die reden hebben we hieronder een drietal van de beste crypto investeringen van dit moment op een rij gezet.

Slothana (SLOTH)

Slothana is een gloednieuwe meme token die zich op de Solana blockchain bevindt. Solana heeft in recente weken een aantal virale meme coins weten te lanceren en Slothana lijkt hier de volgende in te zien.

In het geval van Slothana vindt er geen standaard presale plaats, de token maakt namelijk gebruik van een send-to-wallet airdrop systeem. Op deze manier is het erg gemakkelijk voor gebruikers om deel te nemen aan dit project.

Voor het kopen van SLOTH tokens heb je enkel SOL tokens nodig. 1 SOL tokens levert je 10.000 SLOTH tokens op.

 

Dogecoin20 (DOGE20)

Dogecoin20 is het nieuwste alternatief voor Dogecoin en wilt een milieu vriendelijkere en veiligere versie van Dogecoin ontwikkelen. Het project is ontwikkeld op de Ethereum blockchain zodat het gebruik kan maken van het Proof-to-Stake systeem van de Ethereum blockchain. Dit systeem is een stuk zuiniger dan het systeem van Dogecoin.

Een bijkomend voordeel van de ontwikkeling op de Ethereum blockchain is het feit dat de Ethereum blockchain ook bekend staan om zijn veiligheid. Daarnaast zijn transacties ook een stuk sneller op deze blockchain.

dogecoin 20

Traders zijn in staat om een passief inkomen te verdienen met de native DOGE20 token van het platform. Hiervoor hoeven ze de token alleen vast te zetten. Ondanks dat de presale van dit project nog in volle gang is kunnen gebruikers nu al beginnen met het staken van tokens in ruil voor mooie beloningen.

De presale van DOGE20 heeft al meer dan $10 miljoen opgehaald en investeerders hebben nu nog minder dan 24 dagen te gaan om DOGE20 tokens te kopen. Tokens kosten $0,00022 per stuk en zijn te koop met ETH, BNB, USDT en creditcard.

 

Sponge (SPONGE)

Sponge is een bekende naam voor veel traders. Het project kwam in 2023 namelijk al in het nieuws toen het in korte tijd een market cap van maar liefst $100 miljoen wist te behalen. Het team achter dit project heeft nu echter een update doorgevoerd met de introductie van SpongeV2.

De SpongeV2 token vervangt de originele Sponge token en op deze manier is het team in staat om utility aan het project toe te voegen. De nieuwe versie gaat namelijk gebruikt worden voor meerdere Play 2 Earn games.

De upgrade van de Sponge token heeft ervoor gezorgd dat de Sponge koers een wederopstanding heeft doorgemaakt. In een maand tijd wist de token met meer dan 90% te stijgen en de market cap bevindt zich opnieuw weer boven de $100 miljoen.

Koop je tokens nu voor $0,002131 per stuk via de officiële website van Sponge. Tokens zijn te koop middels ETH, MATIC, USDT en creditcard.

Disclaimer: dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en maakt geen deel uit van de redactionele inhoud van BitcoinMagazine.nl. Dit is geen beleggingsadvies, doe uw eigen onderzoek.

 

 


The post SHIB & PEPE Stijgen Na Boost Transactie Volume – Is Dit De Beste Crypto Meme Investering? appeared first on Bitcoinmagazine.nl.