SHIB netwerkt bereikt belangrijke mijlpaal – hoeveel kan Shiba Inu waard worden

Shiba Inu (SHIB) is de afgelopen tijd sterk gedaald in waarde, toch heeft het netwerk van Shibarium een belangrijke mijlpaal bereikt. Sinds de lancering van het netwerk in augustus 2023, heeft het netwerk een behoorlijke voortgang gemaakt op het aantal blocks, actieve gebruikers en transacties.

Hoeveel kan Shiba Inu waard worden, terwijl Shibarium blijft groeien in adoptie en populariteit?

Shiba Inu daalt terwijl SHIB netwerk een belangrijke mijlpaal bereikt

Shiba Inu is in de afgelopen 24 uur met -1,87% gedaald naar $0,00002676 en ligt ruim -13% lager dan een week geleden. Ondanks een sterke pump naar $0,00004500 in begin maart, is SHIB afgelopen maand behoorlijk verminderd in waarde.

SHIB is recent onder zijn 30-daagse gemiddelde gezakt en vindt het moeilijk om te herstellen, aangezien het niveau geen steun meer biedt. Het handelsvolume, rond de $600 miljoen, duidt op afnemende interesse in SHIB. Dit fenomeen onderstreept het belang van voortdurende analyse en aanpassing van investeringsstrategieën binnen de dynamische cryptomarkt. Investeerders dienen actuele trends en marktgegevens nauwlettend te volgen om geïnformeerde beslissingen te nemen.

Shiba Inu koers grafiek – TradingView

De Relative Strength Index (RSI) van Shiba Inu, een indicator voor momentum, is onder de 50 gezakt en nadert geleidelijk het ‘oversold’-niveau van 30. Dit wijst op een mogelijke onderwaardering van Shiba Inu, en kan een kans bieden voor investeerders om tegen een lagere prijs in te stappen. Het is essentieel voor beleggers om deze trends en indicatoren te monitoren om tijdig en strategisch actie te ondernemen binnen de cryptomarkt.

Omdat Shibarium, het netwerk van Shiba Inu, een belangrijke mijlpaal heeft bereikt, is de verwachting hoog dat SHIB later dit jaar nog veel kan gaan stijgen. Het netwerk heeft namelijk 4 miljoen blocks en 400 miljoen transacties verwerkt, daarnaast heeft Shibarium bijna 1,4 miljoen actieve wallets.

Daarnaast profiteert de Shiba Inu koers ook van token burns, waardoor de supply van SHIB steeds kleiner wordt, wat bij kan dragen aan verdere stijgingen.

Met de Bitcoin halving die deze maand wordt verwacht, lijkt Shiba Inu op dit moment weinig aandacht te krijgen, maar later dit jaar zou SHIB meer aandacht kunnen krijgen en een nieuwe ATH kunnen bereiken boven $0,00009000.

Welke altcoins bieden kansen terwijl Shiba Inu terugvalt?

Shiba Inu, de op een na grootste meme coin, toont beperkte kans op snelle waardestijging op korte termijn. Momenteel winnen kleinere meme coins aan populariteit, met het potentieel voor aanzienlijke rendementen voor de Bitcoin halvering.

Hoewel kleinere meme coins meer risico met zich meebrengen, zijn er een aantal projecten met een sterke basis, wat het risico verlaagt. In dit artikel kijken we naar een aantal van deze kleine crypto’s met potentie om veel te stijgen de komende tijd.

Slothana (SLOTH)

Slothana (SLOTH), een presale op Solana, haalde in de eerste week al meer dan $7,5 miljoen op. Dit project biedt investeerders de kans om hun conventionele werk te verruilen voor inkomsten uit crypto.

SLOTH, binnenkort te lanceren op het Solana-netwerk, biedt aanzienlijk lagere transactiekosten dan tokens op het Ethereum-netwerk. Investeerders die tijdens de presale aankopen, ontvangen de token via een airdrop in hun wallet, waarna directe handel mogelijk is. Dit benadrukt het voordeel van SLOTH in termen van kosten-efficiëntie en onmiddellijke toegankelijkheid voor handel, een strategisch voordeel voor vroege investeerders.

Je kunt SLOTH kopen voor 1 SOL per 10.000 tokens in de presale, zo betaal je ongeveer $0,018 per token, die binnenkort veel meer waard zou kunnen zijn. Gezien de snelheid waarop de presale wordt uitverkocht, kan de prijs na lancering sterk omhoog schieten.

 

Smog (SMOG)

Smog (SMOG) is een meme coin die in februari is gelanceerd op Solana en vandaag nog +327% hoger ligt sinds zijn listing op CoinMarketCap, wat bewijst dat niet alle nieuwe meme coins een pump & dump zijn.

SMOG heeft vandaag een listing gekregen op MEXC en kan daarom nog meer volume krijgen vanuit traders op deze exchange. Als je SMOG verhandeld via gedecentraliseerde exchanges, kun je echter profiteren van de volgende grote airdrop.

Je kunt SMOG ook kopen via de officiële website, waar je de token kunt staken voor 10% korting op de huidige prijs en een APY van 42%. Daarnaast verdien je met staken extra airdrop punten, waarmee je deel van de volgende airdrop nog groter zal worden.

 

Sponge (SPONGE)

Een andere meme coin die, net als Shiba Inu, erg veel potentie heeft op langere termijn is Sponge (SPONGE), een meme coin gebaseerd op SpongeBob en al bijna een jaar oud is. De meme coin is vorig jaar in mei gelanceerd en is in een korte tijd x100 gegaan. Sponge is dit jaar overgestapt op Sponge V2 met meer utility en nieuwe hoogtes.

De nieuwe Sponge V2 is met meer dan =200% gestegen sinds lancering en verwacht binnenkort een nieuwe pump nu de lancering van zijn opkomende play-to-earn game dichterbij komt. In deze game kun je racen tegen SpongeBob en zijn vrienden om extra SPONGE tokens te verdienen.

Je kunt SPONGE kopen via de officiële website en staken om extra tokens te verdienen, met een APY van 168% op Ethereum (ETH) en 370% op Polygon (MATIC). Binnenkort zal de crypto game van Sponge lanceren en kan de vraag naar de meme coin sterk toenemen, waardoor ook de prijs omhoog kan schieten.

Disclaimer: dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en maakt geen deel uit van de redactionele inhoud van BitcoinMagazine.nl. Dit is geen beleggingsadvies, doe uw eigen onderzoek.


The post SHIB netwerkt bereikt belangrijke mijlpaal – hoeveel kan Shiba Inu waard worden appeared first on Bitcoinmagazine.nl.