SHIB Koers Stijgt 180%, Hoeveel Kan Shiba Inu Waard Worden?

Meme coins zijn dit weekend de lucht in geschoten, zo is BONK met +200% gestegen, DOGE met +97% en SHIB met +180% in de afgelopen 7 dagen. De community van Shiba Inu is erg bullish en verwacht een stijging van de Shiba Inu koers naar $0,01 met behulp van nog meer SHIB burns.

Kan Shiba Inu de grootste meme coin worden nu SHIB bijna zo groot is als DOGE?

Shiba Inu Koers Stijgt Naar $16 Miljard Market Cap – Hoeveel Kan Shiba Inu Waard Worden?

Shiba Inu ligt voor het eerst sinds bijna een jaar geleden boven de $0,00002500. Dit na een parabolische stijging die meme coins het afgelopen weekend meemaakte, waardoor SHIB momenteel behoorlijk ver boven zijn moving averages ligt.

Daarnaast heeft SHIB een Relative Strength Index (RSI) vlak bij de 100, die boven 70 signaleert dat Shiba Inu overgewaardeerd is. Maar nu de Shiba Inu koers vandaag nog eens met +30% is geklommen, blijft het de vraag of er binnenkort een correctie plaats zal vinden.

Shiba Inu koers grafiek – TradingView

Shiba Inu heeft een market cap van 16 miljard dollar bereikt, wat ongeveer 33% lager is dan de market cap van Dogecoin van 24 miljard dollar. Dit houdt in dat als Shiba Inu vanaf dit niveau met nog eens 50% toeneemt, het Dogecoin zou kunnen overtreffen, op voorwaarde dat Dogecoin niet verder stijgt.

Dogecoin, de nummer één grootste meme-munt, bezet momenteel de negende plaats op de lijst van grootste cryptocurrencies qua marktkapitalisatie, terwijl Shiba Inu op de elfde plaats staat. Hoewel beide meme coins in populariteit toenemen, beschikt Shiba Inu over het voordeel dat er voortdurend meer tokens uit de circulatie worden verwijderd.

Uit gegevens van de burn tracker, Shibburn, blijkt dat Shiba Inu oorspronkelijk een voorraad van 999,98 biljoen SHIB had, waarvan nu nog 589 biljoen over is. Dit wijst erop dat de oorspronkelijke supply vroeg of laat gehalveerd wordt, wat niet alleen de waarde per SHIB kan verhogen, maar ook een aanzienlijke mijlpaal voor het project betekent.

Shiba Inu geniet van een aanzienlijke gemeenschap en de ontwikkeling van zijn Shibarium-ecosysteem, wat deze meme coin meer gebruiksmogelijkheden biedt dan Dogecoin. Daardoor kan SHIB Dogecoin in de toekomst mogelijk overtreffen.

Shiba Inu is momenteel erg in trek, maar mogelijk ook overgewaardeerd. Een stijging van nog eens 100% zou deze week mogelijk zijn, maar het risico op een correctie en winstnemingen neemt eveneens toe.

Het is waarschijnlijk dat SHIB de nieuwe week zal afsluiten binnen een bereik van $0,00002000 tot $0,00005000.

Welke Meme Coins Gaan Exploderen Deze Week?

De koers van Shiba Inu kan deze week nog verder stijgen, maar dit vereist aanzienlijk kapitaal, aangezien de meme coin een market cap van 18 miljard dollar heeft. Bovendien groeit de kans dat grote investeerders hun winst gaan nemen, wat kan leiden tot meerdere koersdalingen deze week.

Nu meme coins razendpopulair zijn, is het handig om te kijken naar een aantal low-cap meme coins die nog veel ruimte hebben om te stijgen. Omdat de onderstaande meme coins een lagere marktkapitalisatie hebben, kan een vroege investering in deze coins mogelijk veel geld op leveren.

Frog Wif Hat (FWIF)

Shiba Inu is lang niet de enige meme coin die momenteel erg populair is, ook Frog Wif Hat (FWIF), een nieuwe meme coin die vorige week is gelanceerd, is behoorlijk gestegen. De meme coin combineert het populaire thema “wif hat”, met de populariteit van Pepe, die de afgelopen wek meer dan +400% is gestegen.

Frog Wif Hat, een ERC-20 token op Ethereum, zou binnenkort flink verder kunnen stijgen, omdat de meme coin binnenkort op Solana zal lanceren. Momenteel profiteren meme coins op Solana van de voordelige transacties op het netwerk, waardoor FWIF nog populairder kan worden.

Je kunt Frog Wif Hat kopen via de officiële website, die je naar de gedecentraliseerde exchange (DEX) Uniswap leidt. FWIF heeft momenteel nog een kleine market cap van minder dan $5 miljoen en zou vanuit dit punt nog makkelijk met x20 omhoog kunnen gaan.

 

Smog (SMOG)

Een andere indrukwekkende meme coin die veel aandacht heeft gekregen is Smog (SMOG), die eerder deze maand is gelanceerd op Solana en Ethereum. Deze meme coin is van plan de grootste Solana airdrop ooit te doen en is de afgelopen week met meer dan +70% gestegen in waarde.

Door tokens te staken voor een 42% APY en door quests te voltooien, verdien je airdrop punten, waarmee je jouw aandeel van de airdrop vergroot. Door SMOG te kopen en vast te houden, doe je automatisch mee met de opkomende crypto airdrop.

Je kunt Smog kopen via de officiële website en via Jupiter op Solana. Omdat de meme coin al een aantal weken oud is, heet het al een market cap van $80 miljoen behaald, dit weerhoudt SMOG er niet van om richting de $1 miljard te gaan, dankzij de utility die de meme coin met zich meebrengt.

 

Scotty The AI (SCOTTY)

Scotty The AI (SCOTTY) is een gloednieuwe meme coin die bezig is met het ontwikkelen van hoogwaardige AI tools. Hierdoor kan SCOTTY meeliften op de populariteit van zowel meme coins als AI crypto coins.

Het project heeft als doel om een sterke community te bouwen en leden van deze community extra bescherming te bieden tegen hackers en scams en te voorzien van belangrijke informatie over de crypto markt. De eerste AI tools die gebruikt kunnen worden zijn ScottySwap voor het swappen van tokens en ScottyChat, de chatbot van Scotty The AI.

SCOTTY is tijdelijk te koop in een presale, waardoor je de token voor een bodemprijs kunt kopen voordat deze gelanceerd wordt op exchanges. De meme coin zal gelanceerd worden met een lage market cap, waardoor het veel potentie om in deze bull run te exploderen in waarde.

Disclaimer: dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en maakt geen deel uit van de redactionele inhoud van BitcoinMagazine.nl. Dit is geen beleggingsadvies, doe uw eigen onderzoek.


The post SHIB Koers Stijgt 180%, Hoeveel Kan Shiba Inu Waard Worden? appeared first on Bitcoinmagazine.nl.