SHIB Burned 52 Mln Tokens In 24u, Kan Shiba Inu 1 Euro Worden?

Recente data toont aan dat er 52 miljoen SHIB-tokens zijn geburned in de afgelopen 48 uur, wat de 24-uurs burningsratio van Shiba Inu op de 18e februari aanzienlijk positief beïnvloedde.

Deze actie, hoewel een minuscule fractie van de totale circulerende voorraad, belicht de gemeenschapsgeest van Shiba Inu.

Deze gebeurtenis leidt tot een intrigerende vraag in de crypto-wereld: gezien de fluctuerende marktdynamiek, is het dan mogelijk dat Cardano (ADA) de waarde van 1 euro bereikt?

Analyse van Schaarste en Accumulatietrends in de Voorraad

De burningsratio van tokens wordt beïnvloed door verschillende gebeurtenissen, waaronder donaties, transacties en specifieke burning-evenementen. Dit proces is gericht op het verminderen van inflatoire druk en het vergroten van de schaarste van de token, wat op zijn beurt de waarde ervan moet verhogen. Recent onderzoek naar de dynamiek van Shiba Inu (SHIB) biedt inzicht in hoe deze factoren samenwerken.

Uit gegevens blijkt dat de MVRV-ratio, een indicator van marktwaardering tegenover gerealiseerde waarde, de afgelopen twee weken positief is geworden. Dit weerspiegelt de winsten die SHIB onlangs heeft behaald, waardoor houders wederom winst zien, hoewel deze winst niet in de buurt komt van de pieken in december.

De gemiddelde muntleeftijd, die een dalende trend vertoonde in het begin van februari, heeft de afgelopen dagen een opwaartse trend getoond. Dit is een indicatie van accumulatie onder houders, wat de bullish verwachtingen kan versterken. Interessant is dat de slapende circulatie op de 12e en 15e februari aanzienlijke pieken zag, wat duidt op grote verplaatsingen van tokens die een verkoopgolf zouden kunnen inluiden.

Bovendien wekt de analyse van de voorraadverdeling zorgen over aanhoudende verkopen. De trend van houders met 0-100k SHIB gaat omhoog, terwijl de groep met 100k-1B SHIB sinds december een neerwaartse trend vertoont. Dit gebrek aan accumulatie in de afgelopen twee maanden zou als een lichtpunt van zorg kunnen worden beschouwd, wijzend op de complexe interactie tussen aanbod, schaarste en houdersgedrag binnen de SHIB-gemeenschap.

Koersverwachting Shiba Inu

De recente prijsactie van Shiba Inu (SHIB) op de dagelijkse grafiek heeft het vertrouwen van beleggers versterkt, waarbij de marktstructuur en de Relative Strength Index (RSI) aangeven dat kopers de overhand hebben. De On-Balance Volume (OBV) indicator vertoont ook een gestage stijging over de laatste twee weken, wat duidt op een toenemende koopdruk.

Deze factoren samen kunnen de prijs van SHIB verder omhoog stuwen. Cruciaal is dat zolang de token boven de $0,00000927 blijft, de verwachting is dat het de lokale hoogtepunten bij $0,00001195 zal overstijgen. Deze voorspelling wordt ondersteund door de niveaus van Fibonacci retracement (lichtgeel), wat suggereert dat SHIB zich in een gunstige positie bevindt voor potentiële prijsgroei.

Kan Shiba Inu 1 Euro Bereiken?

De speculatie of Shiba Inu (SHIB) ooit de grens van 1 euro kan overschrijden, blijft een onderwerp van intense discussie. Gezien de huidige marktdynamiek en de recente positieve prijsactie, lijkt een dergelijke mijlpaal op korte termijn onwaarschijnlijk.

Het bereiken van 1 euro zou een aanzienlijke marktkapitalisatie vereisen, ver boven de huidige niveaus. Hoewel de gemeenschap actief betrokken is en de token burning doorgaat, zou een aanzienlijke toename in adoptie en marktvraag nodig zijn om zo’n ambitieuze waarde te realiseren.

De vraag of Shiba Inu 1 euro kan bereiken blijft een spannende, maar het is ook belangrijk om te kijken naar andere opkomende crypto’s, vooral die nog in de presale-fase zijn.

Smog (SMOG)

Smog is een opwindende nieuwe mememunt die zijn gemeenschap wil belonen met wat mogelijk de grootste airdrop in de geschiedenis kan zijn. Door Smog-tokens vast te houden en missies te voltooien via het platform zealy.io, kun je het maximale uit deze airdrop halen.

Een aanzienlijk deel, namelijk 35%, van de totale voorraad Smog-tokens is gereserveerd voor crypto-airdrops, wat betekent dat meer dan 400 miljoen tokens gratis worden weggegeven. Op dit moment hebben deze tokens een waarde van ongeveer $0,090 per stuk, maar er wordt verwacht dat ze binnenkort een nieuw All Time High zullen bereiken, mogelijk boven de $0,14.

Via de officiële website kun je deelnemen aan de Smog-airdrop en punten verdienen door missies te voltooien, wat resulteert in meer Smog-tokens uit de airdrop. Je kunt $SMOG kopen via de website zelf en via de gedecentraliseerde exchange, Jupiter. Verkrijg $SMOG op Solana voor lage handelskosten of op Ethereum voor staking, waardoor je extra airdrop-punten en $SMOG kunt verdienen.

Meme Kombat (MK)

Meme Kombat, een innovatief gamingplatform, bevindt zich momenteel in de BETA-testfase en staat open voor testers. Het platform heeft al een aanzienlijke financiering van $9,2 miljoen opgehaald en biedt gebruikers de kans om $MK-tokens te verdienen en te staken voor beloningen.

Op Meme Kombat kunnen spelers deelnemen aan meme-gevechten en weddenschappen plaatsen om meer tokens en prijzen te winnen. Het totale tokenaanbod is verdeeld in 50% voor de presale, 30% voor staking en gevechtsbeloningen, en 20% is gereserveerd voor liquiditeitspools en communitybeloningen.

De roadmap voor 2023-2024 omvat de lancering van het platform en het begin van de eerste seizoenen van gevechten, met een sterke nadruk op betrokkenheid van de gemeenschap en voortdurende platformontwikkeling.

Disclaimer: dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en maakt geen deel uit van de redactionele inhoud van BitcoinMagazine.nl. Dit is geen beleggingsadvies, doe uw eigen onderzoek.


The post SHIB Burned 52 Mln Tokens In 24u, Kan Shiba Inu 1 Euro Worden? appeared first on Bitcoinmagazine.nl.