SCOTTY Unleashed: Deze Meme Coin Met AI-Integratie Wil Crypto Weer Integer Maken

Een nieuwe opkomende meme coin met geïntegreerde AI technologie begint de aandacht te trekken van investeerders. Traders haasten zich om op tijd te kunnen investeren in het project dat van plan is om integriteit terug te brengen binnen het crypto ecosysteem. 

Scotty de AI ($SCOTTY) heeft al een indrukwekkende $100.000 opgebracht in de eerste fase van de fundraiser. Dit laat zien hoeveel belangstelling er is voor de AI integratie. 

De deflatoire meme coin is ontworpen om de manier waarop gebruikers van Web3 kijken naar beveiliging, fraudedetectie en het delen van kennis op de blockchain veranderen. Dit zal zorgen voor een nieuw tijdperk dat integriteit door middel van AI met zich meebrengt. 

De presale zit nog steeds in zijn eerste fase en biedt een perfecte kans om deel te worden van het ecosysteem. 

$SCOTTY Brengt $100K Op en Investeerders Haasten Zich voor de Eerste Fase van de Presale

$SCOTTY heeft al een indrukwekkende $130K opgehaald in de presale en investeerders zijn er snel bij om nog mee te doen tegen de lage prijzen die de eerste fase van de presale biedt. 

Het innovatieve project draait rondom AI en het werkt met de nieuwste technologie om voordelen te bieden wanneer het gaat om integriteit en vertrouwen binnen de cryptowereld. 

Het project heeft meerdere AI-gegenereerde producten klaarstaan om de trading standaarden te verbeteren en om diepgaande inzichten te bieden die aangeboden worden door middel van de AI-integratie. 

Daarnaast biedt een staking functie ook een manier om een passief inkomen te verdienen voor degenen die loyaal zijn aan het ecosysteem. 

Scotty the AI wil Integriteit Terugbrengen naar de Crypto Sector

Scotty AI

Scotty the AI is een meme coin gebaseerd op de Schotse Terriër. Dit ras staat bekend om hun hoge intelligentie en enorme loyaliteit. 

De mascotte belichaamd precies waar Scotty the AI voor staat. Door de AI integratie kunnen gebruikers eindeloos codes en algoritmes ontdekken in de crypto wereld. Deze worden vervolgens gedeeld met de community. 

Het project wil innovatieve en AI-gedreven oplossingen bieden voor problemen zoals veiligheid, fraude en risico binnen de cryptowereld. 

Scotty wordt omschreven als de beschermer van het crypto universum en het doel is om een herkend en vertrouwd figuur te worden binnen de community. 

De $SCOTTY token trekt verder de puurste crypto community aan. Het team weigert namelijk om tokens voor zichzelf aan de kant te zetten. Daarnaast werken ze ook niet met een transactiebelasting en het team heeft hun eigenaarschap over het contract opgegeven. Hierdoor wordt het een volledige community gedreven project. 

Geïntegreerde AI Producten Zullen Nieuw Leven in de Crypto Sector Blazen

Scotty the AI maakt volop gebruik van hun AI integratie. Er staan dan ook al meerdere producten klaar voor de community.

De AI die geïntegreerd is in het ecosysteem wordt regelmatig gecheckt door ervaren blockchain ontwikkelaars en hulpmiddelen. Deze zijn ontwikkeld om zijn code te verbeteren en zwakheden te identificeren.

Scotty the AI

Een van de grote producten is een gedecentraliseerd token trading platform genaamd Scotty Swap. De token exchange hub wordt gedreven door AI. Dit verzekert alle traders van veiligheid en de kans om maximale winsten te behalen. 

Daarnaast biedt de gedecentraliseerde exchange ook geavanceerde trading functies zoals limiet bestellingen. Hiermee kunnen traders genieten van de verbeterde risicobeperkingen die de gecentraliseerde exchanges bieden.

Een ander product dat al klaar staat voor de community is de Scotty Chat, dit is een AI-gegenereerde compagnon voor diepgaande crypto conversaties. Deze interacties met de chatbot kunnen waardevolle inzichten bieden, plus een analyse in de huidige markt. Hiermee krijgen ze hulp bij het traceren van de recente trends binnen de sector. 

Scotty the AI is van plan om hun Scotty Picks Beta in fase twee van de roadmap te lanceren. Hiermee krijgen gebruikers een brede selectie van populairste meme coins op de markt aangeboden die op dat moment erg goedkoop zijn. Zo kunnen ze mogelijk grote winsten verdienen. De AI integratie zal de selecties beheren, wat zal bijdragen aan de nauwkeurigheid en consistentie. 

Op een later moment is Scotty de AI van plan om hun eigen blockchain te lanceren in hun “Blockchain Takeover” fase. Het team wil een blockchain lanceren die een nieuwe definitie geeft aan schaalbaarheid en beveiliging, door gebruik te maken van de intelligentie die verzameld is door middel van AI informatie mining. 

Voordeel Voor Vroege Investeerders: Investeer Op Tijd en Profiteer van Lage Prijzen

Scotty the AI

De presale voor $SCOTTY biedt de perfecte kans om mee te doen tegenover de laagst mogelijke prijs.

De $SCOTTY token komt in totaal met een voorraad van 1,7 miljard. 30% van deze voorraad wordt verkocht tijdens de presale. De laatste 70% is gereserveerd voor stakingsbeloningen, exchange listings, marketing en ontwikkeling. Hierdoor is $SCOTTY zekerder dat de coin competitief kan blijven binnen de drukke meme coin markt. 

Investeerders kunnen de token momenteel kopen voor $0,005 via de website van de presale.

De stijgende prijsstrategie betekent echter wel dat de kosten van de tokens zullen stijgen wanneer de presale vordert. Dit houdt in dat de vroege investeerders het meest zullen profiteren van de lage instapprijzen.

Scotty the AI is een innovatieve meme coin die een plezierige sfeer met zich mee brengt en tegelijk geavanceerde intelligentie aan de community biedt. Dit is een meme coin die je niet wilt missen in 2024. 

Disclaimer: dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en maakt geen deel uit van de redactionele inhoud van BitcoinMagazine.nl. Dit is geen beleggingsadvies, doe uw eigen onderzoek.


The post SCOTTY Unleashed: Deze Meme Coin Met AI-Integratie Wil Crypto Weer Integer Maken appeared first on Bitcoinmagazine.nl.