Scotty the AI – Wie is deze Nieuwe ‘Crypto Guardian’ en Waarom Investeert Iedereen in SCOTTY?

Er verschijnen voortdurend nieuwe crypto projecten op de markt. Met een beetje geluk kun je vroeg investeren in zulke projecten met veelbelovende perspectieven en innoverende functies. Deze kansen kunnen zeldzaam zijn, maar wanneer je vroeg instapt kan het een flink rendement opleveren.

Het nieuwste crypto project dat perfect past in dit plaatje is Scotty the AI (SCOTTY). Dit project combineert AI en blockchain technologie en biedt traders handige extra functies. We bekijken welke kenmerken dit innovatieve project kan bieden en bespreken de bouwstenen van deze nieuwe presale crypto.

Scotty the AI is een Interessant Nieuw AI Project

Scotty the AI wordt door de ontwikkelaars van het project de ‘Gaurdian Of The Crypto Universe’ genoemd. Scotty moet hét hulpmiddel op de markt worden voor investeerders. Scotty is een Schotse terriër met een zwarte vacht die de nachthemel weerspiegelt en ongekende intelligentie bezit.

Daarbij is Scotty is niet alleen een hond met intelligentie, maar ook met sluwheid. Dit maakt Scotty de ideale bewaker van de cryptische geheimen uit het digitale domein. Scotty biedt geavanceerde AI mogelijkheden en navigeert gemakkelijk door complexe algoritmes en codes. Het analyseert hierdoor snel patronen en afwijkingen.

Het achtergrondverhaal van de Scotty the AI is de basis voor het bieden van praktische functies en hulpmiddelen voor traders. Enkele functies die Scotty the AI kan bieden zijn geavanceerde AI mogelijkheden, fraudedetectie, beveiliging en transparantie. De kenmerken van Scotty the AI zorgen er daarbij voor dat de hond traders tastbare voordelen kan bieden.

Twee kenmerken die in het oog springen zijn Scotty Swap en ScottyChat. Deze exchange en crypto AI robot nemen het voortouw in het stimuleren van het gebruik van de SCOTTY token en helpen bij het groeien van het ecosysteem. Deze twee vormen de hoekstenen van Scotty the AI, hoewel er nog meer kenmerken zijn.

Scotty Swap is een token exchange waarmee traders snel en gemakkelijk kunnen traden in crypto. Op de exchange zal de nieuwste AI technologie worden toegepast voor een unieke ervaring. Het traden via Scotty Swap wordt beveiligd en geoptimaliseerd, zorgt voor maximale winsten voor traders en biedt volgens de ontwikkelaars een ultramoderne trading ervaring.

ScottyChat is een AI aangedreven crypto compagnon die traders door de markt heen kan loodsen. Daarmee is deze functie zeer aantrekkelijk voor traders, aangezien de robot kan discussiëren over crypto, marktinzichten biedt en traders helpt navigeren op de soms ingewikkelde crypto markt.

We raden het aan om op de hoogte te blijven van ontwikkelingen rondom het nieuwe crypto project door de verschillende sociale media kanalen in de gaten te houden. Hier zal het project aankondigingen delen over nieuwe functies en het stadium waarin het project zich bevindt. Het Scotty the AI project heeft dus zeker de potentie om de crypto markt te beïnvloeden. Laten we daarom een nadere blik werken op de details van de presale.

Houd de SCOTTY Presale in de Gaten

Scotty the AI tokenomics

De SCOTTY presale heeft in een korte tijd al veel belangstelling getrokken van investeerders. Tot nu toe heeft de presale $100.000 opgeleverd. De presale verkeert op het moment van schrijven in de eerste fase en daardoor is de token nog zeer goedkoop. Tijdens deze presale fase kun je de coin aanschaffen voor $0,005. De eerstvolgende stijging van de prijs staat gepland op eind januari.

In totaal zijn er 1,734 miljard tokens ontwikkeld waarvan 30% beschikbaar is om te kopen tijdens de SCOTTY crypto presale. In totaal komt dit overeen met een beschikbaar aanbod van 520 miljoen tokens voor vroege investeerders. De overige 70% (1,2 miljard tokens) worden gebruikt voor het uitgeven van staking beloningen, de ontwikkeling van het project, de liquiditeit en het uitvoeren van marketingactiviteiten.

Het team achter het project heeft een uitgebreide roadmap opgesteld voor de toekomst van Scotty the AI. In de eerste fase zullen ze zich richten op het ontwikkelen van de Scotty community, het uitvoeren van AI-contractaudits, het generen van tokens, het uitvoeren van marketingactiviteiten en de verkoop van tokens tijdens de presale.

Bij het aanbreken van de volgende fase zullen de ontwikkelaars de Scotty Swap het project ontwikkelen en uitbreiden, zullen ze de bètaversie van de ScottyChat opzetten, gaan ze campagnes voeren en zullen ze de bèta versie van Scotty Picks realiseren. In de derde fase wordt de SCOTTY coin gelist op populaire exchanges, waaronder gecentraliseerde exchanges, en worden partnerschappen voor de community mogelijk.

Scotty the AI

Scotty the AI is een nieuw project dat niet alleen veel invloed kan hebben op de markt, maar deze ook opnieuw vorm kan geven. Omdat het instappen op zeer succesvolle crypto projecten niet altijd gemakkelijk is, kunnen we investeerders aanbevelen een kijkje te nemen bij het Scotty the AI. Dit project combineert twee zeer belangrijke technologieën op de crypto markt, die traders kunnen helpen om succesvol te zijn. Bekijk de sociale media kanalen van het project en investeer in de presale. Hierdoor kun je nu maximaal profiteren van een lage prijs.

Disclaimer: dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en maakt geen deel uit van de redactionele inhoud van BitcoinMagazine.nl. Dit is geen beleggingsadvies, doe uw eigen onderzoek.


The post Scotty the AI – Wie is deze Nieuwe ‘Crypto Guardian’ en Waarom Investeert Iedereen in SCOTTY? appeared first on Bitcoinmagazine.nl.