Robinhood lanceert crypto handelsapp in Europa

Robinhood, de beleggingsapp, heeft vandaag de lancering van zijn crypto-handelsapp in de Europese Unie aangekondigd. De app gaat live op donderdag, met meer dan 25 munten en tokens beschikbaar voor investeerders, waaronder bitcoin, ether en SOL.

Het bedrijf lanceerde zijn brokersdiensten in het Verenigd Koninkrijk slechts één week geleden na twee mislukte pogingen. Een daarvan betrof de aankoop van de Britse crypto-startup Ziglu, maar die deal ging uiteindelijk niet door.

In de aankondiging van vandaag zegt Robinhood dat zijn platform het enige op de markt is dat aanbiedt om elke maand een percentage van het handelsvolume van klanten terug te betalen in bitcoin. Gebruikers kunnen ook verwijzingsbonussen verdienen in bitcoin.

“De EU heeft een van ’s werelds meest uitgebreide beleidslijnen voor de regulering van crypto-activa ontwikkeld, daarom hebben we ervoor gekozen om de regio te selecteren als basis voor de internationale uitbreidingsplannen van Robinhood Crypto,” zei Johann Kerbrat, algemeen manager van Robinhood Crypto, in een verklaring.


The post Robinhood lanceert crypto handelsapp in Europa appeared first on Bitcoinmagazine.nl.