Robert Kiyosaki Ziet Donkere Wolken Boven Amerikaanse Economie: Gouden Kans voor Bitcoin?

Robert Kiyosaki, de schrijver van het bekende boek ‘Rich Dad Poor Dad’, maakt zich serieus zorgen over de Amerikaanse economie. Als hij vooruit kijkt, ziet hij geen rooskleurige tijden. In plaats daarvan waarschuwt hij voor een enorme economische crisis die op de loer ligt, en hij vreest zelfs dat er een nieuwe Grote Depressie aan zou kunnen komen. Ook vind hij een grote oorlog niet onwaarschijnlijk. Kiyosaki, die met zijn boek zoveel mensen heeft geïnspireerd, lijkt nu een ernstige waarschuwing te geven over wat er mogelijk voor ons ligt. Maar is dit juist goed nieuws voor Bitcoin?

Kiyosaki waarschuwt over economie op X

Via X waarschuwde Kiyosaki dat de “grote marktinstorting hier is”, wat hij toeschrijft aan slecht leiderschap bij het Witte Huis, het Amerikaanse ministerie van Financiën en de Federal Reserve. Hij schrijft:

“Een mogelijke nieuwe Grote Depressie. Mogelijk oorlog. Voor miljoenen komen er echt moeilijke tijden aan.”

Volgens Kiyosaki zullen individuen met de juiste instelling en adequate voorbereiding deze moeilijke periode echter als “de beste tijd van hun leven” ervaren. Hij adviseert: “Bereid je alsjeblieft voor. Wees voorzichtig. Koop goud, zilver, bitcoin.”

Dit raadt Kiyosaki aan om te doen

De bekende auteur heeft consistent gewaarschuwd voor uitdagende tijden voor de Amerikaanse economie. Naast dat Robert Kiyosaki aanraadt om te investeren in goud, zilver en bitcoin zelf, heeft hij nog een tip voor wie liever niet direct bitcoins koopt. Hij stelt voor om te kijken naar bitcoin exchange-traded funds, ofwel ETF’s. En het ziet ernaar uit dat de grote Amerikaanse beurswaakhond, de SEC, binnenkort groen licht gaat geven voor deze bitcoin ETF’s.

Vorige maand onthulde Kiyosaki zijn aanbevolen investeringsverdeling om beleggers te helpen zich voor te bereiden op de “grootste crash in de wereldgeschiedenis.” Deze maand spoort hij investeerders aan om zich voor te bereiden op hyperinflatie en benadrukt hij bitcoin als de “beste bescherming.” Eerder zei hij al dat bitcoin zorgt voor “levenslange financiële zekerheid en vrijheid” en adviseerde beleggers om nu in cryptocurrency te stappen voordat het te laat is.


The post Robert Kiyosaki Ziet Donkere Wolken Boven Amerikaanse Economie: Gouden Kans voor Bitcoin? appeared first on Bitcoinmagazine.nl.