Roaring Kitty’s GME update ontketent whale-activiteit op Solana!

Keith Gill, beter bekend als Roaring Kitty, onthulde onlangs dat zijn investering in GameStop (GME) een waarde heeft van maar liefst $ 586 miljoen.

Dit nieuws zorgde voor een stijging van 47% in de GameStop-aandelen op 6 juni. Gill kondigde ook een livestream aan op YouTube voor 7 juni, wat verdere aandacht trok.

GME en KITTY tokens in de schijnwerpers

De impact van Gills aankondiging bleef niet beperkt tot de traditionele aandelenmarkt. De op Solana gebaseerde GME meme-token, geïnspireerd door GameStop maar zonder officiële connectie, steeg met meer dan 80% in 24 uur.

Ook de KITTY token, eveneens op Solana, zag een groei van 108.73%.

Kitty Coin Solana – KITTY Price

Whales duiken erin

Whales, grote investeerders in de cryptowereld, begonnen aanzienlijke hoeveelheden GME en KITTY te verzamelen. Volgens gegevens van Lookonchain besteedde een trader 6,460 SOL, ter waarde van $ 1,1 miljoen, aan de aankoop van deze tokens.

Dit betrof 35.99 miljoen GME-tokens voor $ 850,000 en 8.6 miljoen KITTY tokens voor $ 248,000.

Toename in activiteit

De Solana blockchain zag een stijging van 23% in het aantal actieve adressen in de afgelopen maand. Dit is geen verrassing gezien de lage transactiekosten op Solana, wat het aantrekkelijk maakt voor handelaren en investeerders om tokens zoals GME en KITTY te kopen.

Ondanks de groei in activiteit, daalden de totale inkomsten van Solana met 37.6% gedurende dezelfde periode.

Dit kan wijzen op een trend waarbij gebruikers profiteren van de lage kosten zonder dat dit direct bijdraagt aan de inkomsten van het netwerk.

Solana

De implicaties voor investeerders

Voor investeerders biedt de huidige situatie op Solana zowel kansen als risico’s. De toegenomen activiteit en interesse in tokens zoals GME en KITTY kunnen leiden tot verdere prijsstijgingen. Echter, de dalende inkomsten van Solana roepen vragen op over de duurzaamheid van deze groei.

Bent u geïnteresseerd in deze ontwikkelingen? Overweeg dan om nader onderzoek te doen naar GME en KITTY tokens. Volg de markttrends en blijf op de hoogte van verdere aankondigingen van invloedrijke figuren zoals Roaring Kitty.

De recente ontwikkelingen rond Roaring Kitty’s aankondigingen en de daaropvolgende activiteit op de Solana blockchain laten zien hoe snel de cryptomarkt kan reageren op nieuws uit de traditionele financiële wereld.

Dit biedt unieke kansen voor investeerders die bereid zijn om risico’s te nemen en snel in te spelen op markttrends.

xoxo Sophia!

 


The post Roaring Kitty’s GME update ontketent whale-activiteit op Solana! appeared first on Bitcoinmagazine.nl.