Ripple (XRP) zou rond deze prijs kunnen handelen met Kerstmis

De waarde van XRP volgt de algemene beweging van de cryptomarkt, zelfs nu er onzekerheid blijft bestaan over de ontwikkelingen in de zaak tussen Ripple en de Securities Exchange Commission (SEC). Merkwaardig genoeg blijft XRP onder de $0,70, ondanks dat Ripple verschillende overwinningen heeft behaald in de strijd met de SEC.

Ripple koers

De zaak blijft de aandacht vestigen op de mogelijke toekomstige waardering van XRP, waarbij wordt verwacht dat de afronding van de juridische kwestie een breed effect zal hebben op de prijs van het activum.

In deze context heeft Finbold de CoinCodex-tool geraadpleegd, die kunstmatige intelligentie (AI) prijsvoorspellingsalgoritmen gebruikt om de mogelijke XRP-prijs op een bepaalde datum te beoordelen. De tool voorspelt dat XRP waarschijnlijk op $0,66 zal handelen op Kerstdag in 2023, wat een lichte stijging van ongeveer 5% vertegenwoordigt.

Deze voorspelling komt op een moment dat sommige marktdeelnemers verwachten dat XRP klaar is voor een stijging in zijn waardering in de komende dagen. Analisten geloven dat XRP lijkt uit te breken uit het dalende parallelle kanaal waarin het zich bevond sinds begin november, wat wijst op een mogelijke stijging naar $0,65 of $0,66 in de nabije toekomst.

Tegelijkertijd ondergaat XRP een toename van de activiteit van grote walvissen, wat mogelijk een hint is van wat we in de toekomst kunnen verwachten. In het bijzonder merkte crypto-analist Ali Martinez op 25 november op dat XRP een toename van whale activiteit ziet, waarbij gegevens aangeven dat vermogende investeerders 11 miljoen XRP hebben verzameld in de afgelopen week, ter waarde van meer dan $6 miljoen.

Deze opmerkelijke toename in bullish activiteit heeft de gezamenlijke XRP-rijkdom van deze grote spelers verhoogd tot meer dan 10,45 miljard tokens, wat iets meer dan 10,5% van het totale XRP-aanbod vertegenwoordigt.

Ondertussen volgen investeerders nauwlettend de voortgang van de SEC-zaak. De verwachting dat de SEC in beroep gaat tegen de gerechtelijke uitspraak over Programmatic Sales introduceert onzekerheid in de koers van het activum.

Merk op dat de SEC en Ripple actief onderhandelen over een schikking met betrekking tot de verkoop van XRP aan institutionele investeerders. De uitkomst van deze onderhandeling of een definitieve uitspraak over het terugvorderen heeft het potentieel om het investeerdersbelang in XRP aanzienlijk te beïnvloeden.

XRP-prijsanalyse

Op het moment van schrijven handelt XRP op $0,63, met dagelijkse winsten van meer dan 2%, terwijl de wekelijkse grafiek een stijging van 1,8% aangeeft.


The post Ripple (XRP) zou rond deze prijs kunnen handelen met Kerstmis appeared first on Bitcoinmagazine.nl.