Ripple whale verplaatst $50M terwijl XRP koers schommelt – wat kan Ripple waard worden?

De XRP koers schommelt op en neer nadat een Ripple whale 50 miljoen tokens verplaatste aan de hand van 2 transacties. De whale verstuurde XRP naar de exchanges Bitstamp en Bitso, wat voor veel onzekerheid zorgde onder XRP-investeerders.

Gezien crypto whales mogelijk meer weten dan de gemiddelde investeerder, kan dit een teken zijn dat XRP nog langer vast blijft zitten rond $ 0,50? In dit artikel kijken we naar wat er mogelijk si voor XRP en kijken we naar hoelang het nog kan duren voordat Ripple gaat stijgen.

XRP Koers fluctueert rond $ 0,52 – wanneer gaat Ripple stijgen?

Op het moment ligt de XRP koers rond $ 0,523 na een daling van -0,64% in de afgelopen 24 uur. Dit niveau is tevens 2,4% lager dan een week geleden, 4,2% hoger dan een maand geleden en 8,8% hoger dan een jaar terug.

Als we kijken naar het feit dat Bitcoin het afgelopen jaar met ruim 142% is gestegen, is het niet gek dat XRP door sommigen als grap een “stablecoin” wordt genoemd.  Mogelijk heeft de Ripple rechtszaak tegen de Securities & Exchange Commission (SEC) een grote invloed op het gebrek aan volatiliteit in de XRP koers.

XRP koers grafiek – TradingView

Vandaag is XRP op zijn 30-daagse moving average (geel) gestort, die voor nu zijn werk als support level lijkt te doen. Hierdoor is de verwachting hoog dat XRP op korte termijn een lichte stijging mee kan maken, mits de crypto markt niet verder daalt.

De Relative Strength Index (RSI) van 48 laat een afzwakkende interesse in XRP zien, wat wordt versterkt door het lage trading volume van $ 1 miljard, tegenover de $ 29 miljard market cap van Ripple.

Daarnaast schijnt de onzekerheid rondom XRP toe te nemen nadat een Ripple whale ruim 50 miljoen tokens verplaatste naar exchanges. De eerste transactie van 29,28 miljoen ging naar Bitstamp, terwijl een tweede transactie van 19,88 miljoen XRP ging naar Bitso. Deze transacties hebben bij elkaar een waarde van ruim $ 25 miljoen.

Hoewel de nabije toekomst er onzeker uitziet voor XRP, kan de altcoin binnenkort mogelijk profiteren wanneer de rechtszaak tussen Ripple en de SEC eindigt. Nadat er officieel uitspraak is gedaan, zou XRP snel naar $ 1 kunnen stijgen en binnen enkele maanden kunnen verdubbelen naar $ 2.

Kleine crypto’s met potentie om harder te stijgen dan XRP

Voorlopig zal XRP waarschijnlijk nog zijn status als “stablecoin” behouden, terwijl andere cryptomunten nieuwe crypto miljonairs maken. Dit is mogelijk een reden dat sommige whales XRP verkopen, zodat ze dit kapitaal in een ander project kunnen stoppen, dat wel stijgt in waarde.

In dit artikel kijken we naar 2 nieuwe cryptomunten die binnenkort voor veel winst kunnen zorgen. Deze projecten verkopen hun native tokens in de presale, waardoor je als vroege investeerder mogelijk kunt profiteren van de laagste prijzen.

PlayDoge (PLAY)

Een gloednieuwe presale die deze week is gelanceerd is PlayDoge (PLAY), een indrukwekkend Play-to-Earn project met het charme van een meme coin. De presale heeft gisteren zijn deuren geopend en heeft binnen enkele minuten al de eerste $ 200.000 op weten te halen.

PlayDoge is niet alleen een meme coin, maar ook een mobiele applicatie waarmee je voor een digitaal huisdier kunt zorgen en deze mee kunt nemen in klassieke 8-bit games. Door je huisdier te verzorgen en hiermee te spelen, verdien je de native PLAY-token als beloning, tokens die je kunt staken om passief nog meer te verdienen.

Voordat het spel zal lanceren, kun je PLAY-tokens in de presale kopen voor een scherpe prijs van $ 0,005 per stuk. Na de presale zal PLAY lanceren op exchanges voor een hogere prijs en zou deze nog verder de lucht in kunnen schieten.

 

WienerAI (WAI)

Een andere veelbelovende presale is die van WienerAI (WAI), die de populariteit van meme coins combineert met de groeiende interesse in Artificial Intelligence. De presale van WAI heeft inmiddels bijna $ 3,4 miljoen opgehaald en zal binnenkort eindigen.

WienerAI maakt gebruik van de kracht van community en combineert dit met innovatie, in de vorm van handige AI-features, waaronder een trading tool, een voordelige token swap, een chatbot en nog meer. Daarnaast is het mogelijk om WAI te staken voor extra beloningen.

Je kunt WienerAI kopen voor $ 0,000712 per stuk en tijdens de presale vroegtijdig staken voor een variabele APY van 308%. Terwijl de presale richting zijn laatste fase gaat, blijft de “Sausage Army” community verder groeien, waardoor het project een groot succes kan worden na lancering.

 

 

Disclaimer: dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en maakt geen deel uit van de redactionele inhoud van BitcoinMagazine.nl. Dit is geen beleggingsadvies, doe uw eigen onderzoek.

 


The post Ripple whale verplaatst $50M terwijl XRP koers schommelt – wat kan Ripple waard worden? appeared first on Bitcoinmagazine.nl.