Ripple Registreert $25 Mld ADTV Ondanks Correctie – XRP CEO Onthult Waarom Ripple 1 Euro Kan Worden

Te midden van een aanhoudende correctie heeft Ripple (XRP) opvallend genoeg zijn handelsvolume met $25 miljard zien exploderen in slechts twee dagen.

Dit fenomeen zou het begin kunnen zijn van een aanstaande rally. Dankzij de recente integratie van automated market maker (AMM) functionaliteit in het XRP Ledger (XRPL) ecosysteem, staat de prijs van Ripple op een cruciaal steunniveau van $0.586, wat wijst op een mogelijke uitbraak.

Zou dit kunnen betekenen dat Ripple de grens van 1 euro kan overschrijden?

DeFi-Innovaties Op XRPL: AMM-Functies Nu Live

Volgens een bericht op X (voorheen Twitter) door XRPScan, werden de eerste AMM-liquiditeitspools gecreëerd slechts enkele minuten nadat de AMM-functies live gingen. Sommige pools bevatten nu honderden miljoenen tokens, die paren zoals XRP/USD en XRP/BTC ondersteunen.

Automated Market Makers (AMMs) vertrouwen op wiskundige algoritmen om cryptocurrency-prijzen te quoteren en handel voor gebruikers te faciliteren via liquiditeitspools.

Deze aanpak stelt iedereen in staat om deel te nemen als liquiditeitsverschaffer om handelsbeloningen te ontvangen, en gebruikers krijgen onmiddellijke liquiditeit via de bovenstaande pools.

Ripple Labs kondigde aan dat het XRP Ledger van plan was om een AMM-engine in zijn netwerk toe te voegen. Na een jaar van uitgebreid onderzoek en ontwikkeling is de funtie eindelijk live.

Het toevoegen van de AMM-engine aan XRPL vergemakkelijkt token swapping en liquiditeitsbronning, waardoor het toegankelijker wordt voor gebruikers en voordelig voor gedecentraliseerde applicaties (dApps), vooral gedecentraliseerde exchanges (DEX).

Bovendien is de functie erop gericht om de creatie van bruggen te vergemakkelijken, innovatie binnen het XRP-ecosysteem te bevorderen en naadloze interactie met andere blockchain-netwerken mogelijk te maken.

Dit betekent dat naarmate er meer gedecentraliseerde applicaties naar XRPL komen, XRP een prijsstijging zou kunnen zien aangezien meer gebruikers de token verhandelen of transactiekosten betalen. Bovendien zouden meer protocollen beginnen de token te gebruiken om netwerkvalidatoren voor hun taken te belonen.

Volume Toename bij Ripple (XRP) Signaleert Mogelijke Rally

Voor een groot deel van dit jaar heeft de digitale activamarkt positief gepresteerd in vergelijking met begin 2023. In maart echter, nam die prestatie een enorme sprong vooruit, met de eerste twee weken die enorme winsten brachten. Bitcoin leidde de weg en bereikte halverwege de maand een recordhoogte van $73.000.

Echter, in de laatste week hebben tal van activa te maken gehad met een vrij steile prijscorrectie. Onder die was ook Ripple (XRP), dat een ommekeer zou kunnen beleven met een recente toename van $25 miljard in zijn handelsvolume in de laatste twee dagen.

Potentieel kan de plotselinge toename in handelsvolume duiden op de recente prijscorrectie. Wanneer deze neergangperiodes eindigen, beginnen ze vaak met tokens met een grote marktkapitalisatie die meer activiteit ervaren. Maar, zou dat kunnen aangeven dat een rally nadert?

Hoewel het geenszins een gegarandeerde verklaring is van een aanstaande rally, geeft het de mogelijkheid van zo’n gebeurtenis aan. Specifiek zouden beleggers baat hebben bij het observeren van de huidige ondersteuningsniveau van $0,50, een weerstandsgebied dat zich rond $0,60 presenteert, voor een mogelijke stijging.

Kan Ripple 1 euro worden?

De Ripple-prijs bevindt zich al meer dan 250 dagen in een strak consolidatiebereik. Deze ontwikkeling heeft geleid tot twee belangrijke uitkomsten – een uitbraak boven een dalende trendlijn en een omslag van het weerstandsniveau van $0,586 in een steunvloer.

Momenteel blijft de Ripple-prijs boven $0,586 zweven, wat duidt op een andere reeks vorming. De wekelijkse Relative Strength Index (RSI) is hersteld nadat deze kortstondig onder het gemiddelde niveau van 50 dook, wat suggereert dat de kopers nog steeds de controle hebben. De Awesome Oscillator (AO) zweeft boven het nulpunt, wat aangeeft dat het bullish momentum domineert.

Deze technische vooruitzichten suggereren dat de Ripple-koers klaar is voor een explosieve beweging naar $0,920, wat ongeveer 50% verwijderd is van het huidige niveau van $0,617.

Terwijl alle signalen wijzen op een potentieel bullish vooruitzicht voor de Ripple-prijs, moeten beleggers voorzichtig zijn met de Bitcoin-prijs. Als BTC zijn daling naar $59.000 voortzet, is de kans groot dat altcoins mee naar beneden worden getrokken.

In zo’n geval kan de Ripple-prijs met 22% crashen naar het volgende sleutelsteunniveau op $0.481.

Deze dynamiek plaatst Ripple op een kruispunt, waarbij zowel optimistische als voorzichtige perspectieven overwogen moeten worden in de overweging of XRP de 1 euro grens kan doorbreken. Naast XRP zijn er ook andere opkomende crypto’s die belangrijk zijn om in de gaten te houden, vooral die nog in de presale-fase zijn.

Green Bitcoin (GBTC)

Een groenere optie voor Bitcoin is Green Bitcoin (GBTC), waarvan bekend is dat het afhankelijk is van de Ethereum-blockchain om investeerders in staat te stellen een stabiel rendement op hun investeringen te behalen met behoud van de duurzaamheid.

Een van de voordelen van GBTC-staking is dat je gratis tokens kunt krijgen als beloning zonder dat je iets hoeft te doen. Voor beleggers die kunnen anticiperen op de waarde van bitcoin en substantiële winstvoorspellingen kunnen doen, is er echter een andere kant aan de medaille. Er zijn twee soorten om uit te kiezen: standaardinzet of ‘voorspel en verdien’-inzet, die een hoger voorspeld rendement heeft.

In de eerste presale fase kun je Groene Bitcoin verkrijgen voor $1,10. U heeft echter een grote kans op een rendement op jaarbasis (APY) van 80% als u gedurende deze periode tokenhouder wordt. De presale heeft al meer dan $7,9 miljoen opgebracht en zal binnenkort worden afgerond. Nadat GBTC te zijner tijd het IPO-proces heeft doorlopen en voltooid, kunnen we verwachten dat de waarde ervan aanzienlijk zal stijgen.

Dogecoin20 (DOGE20)

Hoewel DOGE20 (Dogecoin20) een van de alternatieven is voor Dogecoin (DOGE), een virale meme-munt, heeft DOGE het afgelopen jaar een laag volume gekend. In de afgelopen 30 dagen is DOGE slechts met 50% gestegen, terwijl andere mememunten hoger zijn gestegen. Bij het creëren van Dogecoin20 is ervoor gezorgd dat het de beste aspecten van Dogecoin combineerde en ook het probleem aanpakten dat DOGE als waardeloos werd ervaren.

DOGE20 kan daarentegen worden verdiend door ze passief vast te houden, zonder de noodzaak van de energieverslindende Proof-of-Work (mining) die Dogecoin gebruikt.

Tijdens de presale kun je één Dogecoin20 kopen voor slechts $0,000207 en heb je de mogelijkheid om deze in te zetten in een DeFi-programma dat een jaarlijks rendement (APY) van 144% oplevert. DOGE20 heeft in de eerste anderhalve week al meer dan $6,8 miljoen opgehaald, dus deze nieuwe meme-munt is behoorlijk populair en zal naar verwachting snel na de lancering snel in waarde stijgen.

Disclaimer: dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en maakt geen deel uit van de redactionele inhoud van BitcoinMagazine.nl. Dit is geen beleggingsadvies, doe uw eigen onderzoek.


The post Ripple Registreert $25 Mld ADTV Ondanks Correctie – XRP CEO Onthult Waarom Ripple 1 Euro Kan Worden appeared first on Bitcoinmagazine.nl.