Ripple Rechtszaak In Hoger Beroep, Kan Ripple 1 Euro Worden?

Terwijl investeerders wachten op updates over de Ripple rechtszaak, is de XRP koers met -0,3% gedaald naar $0,59 in de afgelopen 24 uur. De Securities and Exchange Commission (SEC) heeft een aanvraag gedaan om de deadlines voor het indienen van de briefings een week uit te stellen.

Als je kijkt dat de rechtszaak sinds eind 2020 loopt, zou een week uitstel geen punt moeten zijn, maar de SEC zou hiervoor een belangrijke reden kunnen hebben. Volgens het originele schema, hoort de SEC op 13 maart zijn briefings in te dienen, maar met akkoord van het rechtshof, zal dit worden uitgesteld naar 22 maart.

In dit artikel kijken we naar de mogelijke invloed van het uitstel op de XRP koers, terwijl de crypto markt vandaag zijwaarts beweegt.

XRP Koers Vlak onder $0,60 – Kan Ripple 1 Euro Worden?

Het gaat minder goed met XRP nadat de dagelijkse grafiek eind januari een ‘Death Cross’ vormde met een daling van de 30-daagse moving average (geel) onder de 200-daagse (blauw). Hierdoor is de Ripple koers naar de $0,50 gezakt, voordat het een lift kreeg van de stijgende crypto markt.

Als XRP het huidige niveau weet te behouden of verder kan stijgen, kan de 30-daagse moving average weer onder de 200-daagse stijgen en een “Golden Cross” vormen op de grafiek. Dit positieve technische signaal kan een teken zijn dat XRP een sterke positie zal krijgen.

XRP koers grafiek – TradingView

Voordat er meer updates komen over de Ripple rechtszaak, zal de XRP koers vooral afhankelijk zijn van de crypto markt en het sentiment van investeerders. In het positieve geval, zou de rechtszaak van Ripple vs. de SEC de komende maanden kunnen aflopen, in het voordeel van Ripple.

In dat geval kan XRP weer boven de $1 uitschieten, op we naar zijn All-Time High van $3,84 en zullen er waarschijnlijk meer discussies over een XRP ETF komen. Voor een XRP ETF zal er eerst wel genoeg vraag naar XRP moeten zijn, voordat instituties hier het nut van zouden inzien.

Voorlopig zal de XRP koers nog afhankelijk zijn van de gehele crypto markt, maar als Ripple de rechtszaak tegen de SEC weet te winnen, zou de crypto markt hier juist van kunnen profiteren. Er zou dan meer duidelijkheid komen over regulatie voor crypto en wanneer een cryptocurrency wel of geen effect is.

Met de huidige welvaart van de crypto markt, zou XRP de komende dagen door de $0,60 kunnen breken en de komende weken zelf richting de $0,70 kunnen gaan. Voor een stijging boven de $1, zullen we waarschijnlijk moeten wachten op updates over de rechtszaak.

Alternatieve Cryptomunten met Meer Potentie op Korte Termijn

We verwachten de komende tijd geen fundamentele redenen voor XRP om een behoorlijke stijging mee te maken, terwijl de crypto markt wel verder kan stijgen. Ondertussen kunnen andere populaire cryptomunten de komende tijd veel harder stijgen dan XRP.

Hieronder hebben we 3 voorbeelden van crypto’s met een lage market cap en veel potentie om de komende tijd te stijgen. Daarnaast is er een kans dat deze cryptomunten viraal zullen gaan en gaan exploderen in waarde.

Green Bitcoin (GBTC)

Bitcoin (BTC) is in de afgelopen 30 dagen met bijna 50% gestegen in waarde en dit nog voordat de Bitcoin halving plaatsvindt. Of BTC de komende tijd nog veel verder kan klimmen, is nog de vraag, maar investeerders zijn ondertussen gaan kijken naar de alternatieve Green Bitcoin (GBTC), met een unieke manier om geld te verdienen deze bull markt.

Green Bitcoin is als ERC-20 token een groener alternatief voor Bitcoin, omdat het, in plaats van Proof-of-Work, gebruikmaakt van Proof-of-Stake. Hierdoor hoef je deze groene Bitcoins niet te minen, maar kun je ze verdienen door GBTC in een staking pool te leggen. En je kunt nog meer staking beloningen verdienen als je de Bitcoin koers weet te voorspellen.

GBTC is tijdelijk nog voor een zeer aantrekkelijke prijs van $0,5362 per stuk in de presale, die al meer dan $1,3 miljoen heeft opgehaald. Binnenkort zal de prijs van GBTC verder stijgen, voordat de token gelanceerd wordt en nog meer waard kan worden. GBTC is tevens een tweede kans om mee te liften met de stijging van Bitcoin.

 

Smog (SMOG)

Solana (SOL) is de afgelopen week met ruim +30% gestegen en ligt nu vlak onder de $135. Populaire meme coins op Solana, zoals Smog (SMOG), profiteren van deze groei en beginnen steeds meer aandacht te krijgen. Met name Smog zelf is erg populair vanwege zijn geplande airdrop, die de grootste airdrop op Solana zou kunnen worden.

Smog is een meme coin die vorige maand is gelanceerd en vandaag nog steeds aan het vlammen is, zo is de crypto met +16% gestegen in de afgelopen 24 uur. Door SMOG te kopen en vast te houden, kom je in aanmerking voor de opkomende crypto airdrop van het project en door quests te voltooien, verdien je extra airdrop punten, waarmee jouw airdrop nog groter wordt.

smogtoken

Smog is gelanceerd op zowel Solana als Ethereum, zo kun je de token kopen via de officiële website en via Jupiter. Via de website is eht ook mogelijk om SMOG te staken voor een APY van 42%, waarmee je ook nog meer airdrop punten verdient.

 

Frog Wif Hat (FWIF)

Een andere meme coin die veel aandacht krijgt, is de gloednieuwe Frog Wif Hat (FWIF) die begin deze week is gelanceerd en vandaag met meer dan +30% is gestegen. Frog Wif Hat combineert het beste van andere bekende crypto’s, zoals Dogecoin, Pepe en Dogwifhat.

FWIF is gelanceerd op Ethereum, maar heeft bedoelingen om binnenkort ook live te gaan op Solana, waarbij traders profiteren van lage transactiekosten. Frog Wif Hat heeft ambitieuze plannen, zoals het behalen van een $100m market cap (50x vanuit hier) en het bereiken van 10.000 holders.

Frog Wif Hat heeft een fair launch gedaan, dus zonder presale, je kunt FWIF tokens kopen via de officiële website of via Uniswap. FWIF kan meeliften op andere populaire meme coins, terwijl zijn eigen community steeds groter wordt en de token naar verwachting steeds verder zal klimmen.

Disclaimer: dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en maakt geen deel uit van de redactionele inhoud van BitcoinMagazine.nl. Dit is geen beleggingsadvies, doe uw eigen onderzoek.


The post Ripple Rechtszaak In Hoger Beroep, Kan Ripple 1 Euro Worden? appeared first on Bitcoinmagazine.nl.