Ripple Koers Patroon Vertoont Tekenen Nieuwe Crypto Bull Rally, Gaat Ripple Stijgen?

Ondanks het optimistische sentiment in de crypto markt, heeft de koers van Ripple (XRP) zijn aanhangers nog niet tevreden kunnen stellen in deze bull cyclus; de $1 grens is nog niet bereikt.

Volgens een crypto analist is de kans op een XRP koers van $1 echter nog steeds aanwezig. Recente prijsacties tonen een “W” patroon, wat wijst op een aanstaande forse stijging.

Dit leidt tot de vraag: Gaat Ripple eindelijk stijgen?

XRP Prijs Patroon Signaleert Potentiële Grote Stijging

Het hoogste prijsniveau dat XRP dit jaar heeft bereikt is $0,718. De cryptocurrency bevindt zich nu onder het prijsniveau van $0,65 en is zelfs in de afgelopen zeven dagen gedaald tot zo laag als $0,57. Dit heeft bij veel investeerders en houders tot frustratie en zorgen geleid over de slechte prijsprestatie.

Ondanks deze tegenvallende prestatie blijven veel analisten een bullish prijsactie voor XRP ondersteunen. EGRAG, die bekend staat om zijn bullish houding tegenover XRP, heeft zijn volgers op sociale media voor het grootste deel aangemoedigd om hun positieve houding vergeleken met XRP te behouden.

Zijn recentste technische analyse, die hij op sociale media deelde, geeft aan dat de prijsvorming van XRP nu een bullish patroon heeft vastgesteld, dat in het verleden verantwoordelijk is geweest voor significante prijsstijgingen.

Deze prijsstijging is met name gebaseerd op een eigenaardig “W”-patroon, dat hij benadrukte op een 3-daagse candlestick-grafiek van de XRP-prijs. Interessant is dat een gedetailleerde blik op de door EGRAG gedeelde grafiek laat zien dat XRP in juli 2023 begon met het vormen van dit “W”-patroon.

Nu de vorming compleet lijkt te zijn, merkte de analist op dat XRP mogelijk zou kunnen stijgen naar $1 op een standaardschaal en $1,2 op een logaritmische schaal.

Op het moment van schrijven handelt XRP tegen $0,63. Een stijging naar $1 en $1,2 vanaf het huidige prijsniveau zou een stijging betekenen van respectievelijk 58,7% en 90,47%. EGRAG merkte echter ook de mogelijkheid op dat het “W”-patroon kan leiden tot een neerwaartse trend. In zijn prijsgrafiek benadrukte hij een ‘worst case’ scenario van Ripple dat daalt naar $0,44518.

Wat staat XRP te wachten?

EGRAG is een van de vele crypto-analisten die nog steeds uiterst bullish zijn over de prijstraject van XRP. Zijn langetermijn prijsprojectie voor XRP is $27. Andere analisten, zoals Mikybull, voorspellen dat XRP kan stijgen tot wel $6.

De rechtszaak van Ripple tegen de SEC lijkt op zijn einde te lopen, wat het einde zou kunnen betekenen van een langdurige beperkte prijsgroei voor XRP. Als gevolg hiervan kunnen we XRP binnenkort naar nieuwe hoogtes zien schieten. Of XRP nu $27 bereikt of nieuwe records zet, velen zien het als een ondergewaardeerd activum met aanzienlijk opwaarts potentieel. Deze fundamentele groei zou XRP kunnen duwen naar $1 voor de eerste keer sinds november 2021.

Deze dynamiek plaatst Ripple op een kruispunt, waarbij zowel optimistische als voorzichtige perspectieven overwogen moeten worden in de overweging of XRP kan gaan stijgen. Naast XRP zijn er ook andere opkomende crypto’s die belangrijk zijn om in de gaten te houden, vooral die nog in de presale-fase zijn.

Dogecoin20 (DOGE20)

Dogecoin20 is het nieuwste alternatief voor Dogecoin en streeft ernaar een milieuvriendelijkere en veiligere versie van Dogecoin te ontwikkelen. Het project is opgezet op de Ethereum blockchain, zodat het kan profiteren van het Proof-of-Stake (PoS) systeem van Ethereum. Dit PoS-systeem verbruikt aanzienlijk minder energie dan het Proof-of-Work (PoW) systeem waarop Dogecoin draait.

Een ander voordeel van de ontwikkeling op de Ethereum blockchain is de bekende veiligheid ervan. Bovendien zijn transacties op deze blockchain sneller.

Traders hebben de mogelijkheid om passief inkomen te genereren met de DOGE20-token van het platform door deze eenvoudigweg vast te zetten (staking). Hoewel de voorverkoop van het project nog bezig is, kunnen gebruikers al beginnen met het staken van hun tokens in ruil voor aantrekkelijke beloningen.

De presale van DOGE20 heeft al meer dan $10 miljoen opgebracht, en investeerders hebben nog minder dan 23 dagen om DOGE20-tokens te kopen. De tokens zijn geprijsd op $0,00022 per stuk en kunnen gekocht worden met ETH, BNB, USDT en een creditcard.

5th Scape (5SCAPE)

Voor handelaren, en in het bijzonder diegenen met een voorliefde voor gaming, markeert de opkomst van 5th Scape, een revolutionair token, een belangrijk moment. Dit project heeft als doel virtual reality en cryptocurrency samen te brengen in een geavanceerd ecosysteem.

Het team heeft onlangs hun ambitieuze plannen bekendgemaakt om een reeks virtual reality-spellen te ontwikkelen. Verder zullen ze VR-headsets en AR-gamingstoelen aanbieden. Er is groeiende anticipatie voor de lancering van het eerste spel van dit project, dat verwacht wordt in het tweede kwartaal van 2024 te verschijnen.

Het 5SCAPE-token, de inheemse munteenheid van het 5th Scape-ecosysteem, kan gebruikt worden voor alle transacties binnen dit ecosysteem. Gebruikers die kiezen om met dit token te betalen, kunnen rekenen op aanzienlijke kortingen als beloning. Daarnaast biedt het project beleggers de kans om passief inkomen te vergaren door het staken van het 5SCAPE-token.

De presale van 5SCAPE is recentelijk begonnen, en er is al meer dan $2,8 miljoen opgehaald. De tokens zijn momenteel geprijsd op $0,00248, maar deze prijs zal naar verwachting stijgen naar $0,00285 zodra de presale de volgende fase bereikt. Uiteindelijk is het doel de tokens te noteren tegen $0,01.

Disclaimer: dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en maakt geen deel uit van de redactionele inhoud van BitcoinMagazine.nl. Dit is geen beleggingsadvies, doe uw eigen onderzoek.


The post Ripple Koers Patroon Vertoont Tekenen Nieuwe Crypto Bull Rally, Gaat Ripple Stijgen? appeared first on Bitcoinmagazine.nl.