Riemen vast, deze CEO verwacht begin 2024 een nieuwe bitcoin bullrun

De bitcoin koers doet het in 2023 fantastisch en is met ruim 100 procent gestegen van het begin van het jaar. Als we de CEO van de grootste cryptobeurs van Australië mogen geloven, dan kunnen we begin 2024 al een nieuwe bullmarkt verwachten voor bitcoin.

Het gaat om Adrian Przelozny van Independent Reserve, die aan Cointelegraph vertelt dat hij begin 2024 een piek in de activiteit verwacht op de markt.

Voorbereiden op de bullmarkt

In het interview deelt Prezelozny dat zijn bedrijf er momenteel alles aan doet om klaar te zijn voor een nieuwe bullmarkt. “Als die er komt, dan gaat het snel. Je moet er dan ook voor zorgen dat alle processen, de mensen en de infrastructuur klaar zijn voor het verdriedubbelen van je business”, aldus de CEO van Independent Reserve.

“Ik denk dat de komende twee jaar goed gaan worden. Doe de riemen maar vast”, zo stelt Prezelozny.

“De huidige inzet van ‘droog poeder,’ een instroom van nieuwe gebruikers en een stijging in de handelsvolumes versterken onze visie dat we in de vroege fase van een bullmarkt zitten”, zo laat Caroline Bowler van BTC Markets weten.

Ook Tommy Honan, het hoofd van product-strategie bij Swyftx, zegt dat zijn beursplatform een toename in de handelsactiviteit ziet en dat zij ook functionaliteiten toevoegen om klaar te zijn voor een nieuwe bullmarkt.

Geen FOMO maar fundamentals

Volgens Honan is er momenteel geen sprake van ‘fear of missing out’ (FOMO) als reden voor de stijgingen. In plaats daarvan wijst hij op fundamentele ontwikkelingen binnen de markt, die bitcoin aantrekkelijker maken voor investeerders die tijdens de bearmarkt nog aan de zijlijn stonden.

“Al onze indicatoren springen momenteel op groen. We zien een significante hoeveelheid klanten terugkomen na een periode van inactiviteit tijdens de bearmarkt.

De markt wordt wakker, maar de waarheid is dat niemand weet waar we precies zijn in de cyclus”, zo vertelt Honan van Swyftx.

Jonathon Miller, de directeur van Kraken Australia, durft nog geen definitieve uitspraken te doen. “Er is een misvatting over de cryptomarkten dat ze ofwel in een bullmarkt ofwel in een bullmarkt zitten. De waarheid is dat er een groot grijs gebied bestaat tussen de twee”, zo is hij cryptisch.

Wat denk jij? Is de bullmarkt al begonnen?


The post Riemen vast, deze CEO verwacht begin 2024 een nieuwe bitcoin bullrun appeared first on Bitcoinmagazine.nl.