Render token pumpt 46% in 7 dagen, is RNDR de beste altcoin om nu te kopen?

Nu Bitcoin de weg omhoog weer gevonden lijkt te hebben lijkt ook de rest van de crypto markt te volgen. Het is echter Render die zich weet te onderscheiden van de rest van de markt met een stijging van maar liefst 42% over de afgelopen 7 dagen. Is Render de beste altcoin 2024?

Render wist begin maart een recordhoogte te behalen rond de $ 13,80. Sinds deze piek moest de koers echter een correctie ondergaan van maar liefst 54,5%. Met zijn recente stijging lijkt de token echter bezig om het grootste gedeelte van deze verliezen ongedaan te maken.

Render token koers verwachting

Render koers grafiek – Bron: CoinMarketCap

Render token wordt op dit moment verhandeld rond de $ 9,99, een daling van iets meer dan 3% over de afgelopen 24 uur. De koers kan echter rekenen op ondersteuning bij de $ 9,74 die er op dit moment voor zorgt dat de koers geen verdere dalingen tegemoet gaat.

De recente stijging van RNDR heeft gezorgd voor een sterk technisch fundament. De RSI bevond zich recentelijk nog boven de 84, maar de correctie van vandaag heeft deze waarde teruggebracht tot 61. Hiermee lijkt er nu opnieuw ruimte gecreëerd te zijn voor verdere stijgingen.

rndr
RSI van Render token – Bron: TradingView

Daarnaast geeft het MACD-histogram een koopsignaal af met een waarde van 0,1972. Ook bevindt de huidige RNDR koers van $ 9,99 zich nu boven zowel de 10-daagse en 20-daagse EMA’s van de korte termijn als de 50-daagse en 100-daagse EMA’s van de lange termijn.

Dit alles lijkt te bevestigen dat Render zich in een bullish trend bevindt en dat er op de korte termijn nog verdere stijgingen mogelijk zijn. Op het moment dat de Render token zijn stijgingen voortzet kan het weerstand ondervinden bij de $10,60. Op het moment dat de Render koers echter in staat is om dit niveau te verbreken lijkt een nieuwe recordhoogte realistisch te worden.

Bij een eventuele verdere correctie zou de koers kunnen rekenen op de ondersteuning bij de $9,74. Op het moment dat de koers echter voorbij dit niveau daalt, zou er een aanhoudende neerwaartse trend plaats kunnen vinden.

Welke altcoin nu kopen? Beste altcoin 2024

Doordat RNDR recentelijk al met meer dan 40% gestegen is en de RNDR koers vandaag een correctie doorgaat hebben meerdere investeerders hun aandacht al verschoven naar andere altcoins. Dit komt doordat er meerdere altcoins zijn die op de korte termijn in staat zijn om grotere winsten te realiseren dan cryptos zoals Render of Bitcoin.

Onder deze veelbelovende cryptos vallen vaak presale tokens. Deze tokens bieden hun native tokens aan voor gereduceerde prijzen zodat ze de financiering van hun project rond kunnen krijgen. Op het moment dat deze tokens vervolgens gelist worden op exchanges kunnen ze vaak explosief stijgen in waarde.

Om de reden bespreken we hieronder de beste altcoins van 2024. Allebei deze projecten zijn veilig en hebben het potentieel om aanzienlijk te stijgen op het moment dat ze gelist worden op exchanges.

Sealana (SEAL) – nieuwe Solana meme coin met groot potentieel

Sealana is een nieuwe meme coin die ontwikkeld wordt op de Solana blockchain. De Solana blockchain is in de afgelopen weken en maanden verantwoordelijk geweest voor vele succesvolle meme coin lanceringen. Denk hierbij onder andere aan BONK en WIF. Hiermee komt Solana ook steeds dichter in de buurt van de prestaties van Ethereum, voorheen alleenheerser in de meme coin markt.

Sealana heeft zich zo gepositioneerd dat het optimaal gebruik kan maken van dit succes. De verwachting is dat Sealana vanwege zijn hilarische mascotte dezelfde stijgingen kan realiseren als WIF of BONK. Zowel BONK als WIF hebben op dit moment market caps van boven de $ 1 miljard.

Sealana koers verwachting

Sealana heeft namelijk een zeehond als mascotte die de hele dag achter de computer zit en World of Warcraft speelt. Hiermee verwijst het project naar het World of Warcraft karakter van South Park. Deze mascotte bracht al de nodige viraliteit met zich mee en dit is dan ook terug te zien aan de successen van de presale van het project.

De presale van Sealana wist namelijk, ondanks dat het enkele geleden pas gelanceerd werd, al meer dan $ 270.000 op te halen. Doordat de presale gebruikmaakt van een send-to-wallet systeem kunnen gebruikers simpelweg SOL-tokens overmaken naar het wallet adres van Sealana om in aanmerking te komen voor SEAL-tokens.

 

99Bitcoins (99BTC) – bekende naam in crypto community lanceert eigen crypto

99Bitcoins is een website waar je terechtkan voor al je crypto informatie. Deze website werd in 2010 al gelanceerd en heeft sindsdien meer dan 2 miljoen gebruikers vergaard voor zijn crypto cursussen. Daarnaast heeft het project ondertussen ook al meer dan 2 miljoen abonnees op zijn YouTubekanaal.

99Bitcoins heeft er nu dus voor gekozen om zelf ook een crypto te lanceren met de presale van zijn native 99BTC token. Deze token gaat een belangrijke rol spelen in het nieuwe Learn 2 Earn systeem van 99Bitcoins. Binnen dit systeem kunnen gebruikers crypto verdienen als ze leren over crypto.

De 99BTC token gaat dienen als beloningen voor gebruikers die bepaalde taken afronden binnen dit systeem. Daarnaast kunnen token houders ook in aanmerking komen voor voordelen zoals trading signalen, online webinars en exclusieve toegang tot vip-community groepen.

De presale van 99Bitcoins heeft inmiddels al meer dan $ 1,1 miljoen weten op te halen. Dit is mede dankzij de grote community aan gebruikers die het project ondersteunt. 1 token kost op dit moment $ 0,00104 per stuk, maar zal verder gaan stijgen in prijs op het moment dat de presale in minder dan een week tijd zijn volgende fase in gaat. Tokens zijn te koop middels ETH, USDT, BNB en creditcard.

Disclaimer: dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en maakt geen deel uit van de redactionele inhoud van BitcoinMagazine.nl. Dit is geen beleggingsadvies, doe uw eigen onderzoek.

 


The post Render token pumpt 46% in 7 dagen, is RNDR de beste altcoin om nu te kopen? appeared first on Bitcoinmagazine.nl.