Reddit IPO Gaat Live, REDDIT Coin Pumpt 70% – Is Dit De Beste Crypto Investering Vandaag?

Het populaire social media platform, Reddit, maakt zich klaar voor zijn Initial Public Offering (IPO) op de aandelenmarkt van New York met een marktkapitalisatie van $6,4 miljard. Op dezelfde dag is een altcoin genaamd REDDIT met +70% gepumpt tot een piek van $0,015, voordat het corrigeerde naar $0,010.

In dit artikel kijken we kort naar de IPO van Reddit en de invloed hiervan op de altcoin die vorig jaar is gelanceerd en sinds kort weer is gestegen na een lange stille periode.

REDDIT Coin Stijgt +70% Na Reddit IPO

Reddit coin is rond gisterenavond begonnen met een grote pump van +70% richting de $0,015, voordat de hype rond middennacht afzwakte en de koers terugzakte naar $0,010. Crypto traders hebben waarschijnlijk na het nieuws de altcoin ingeslagen om op korte termijn met winst te verkopen.

De kleine crypto heeft een market cap van ongeveer $600.000 en de pump van afgelopen nacht lijkt niet veel meer te zijn dan crypto hype op basis van de Reddit IPO.

Reddit coin koers grafiek – CoinMarketCap

Gisteren werd bekendgemaakt dat Reddit vandaag een Initial Public offering (IPO) zou houden op de aandelenmarkt van New York met een marktkapitalisatie van $6,4 miljard. Uit een tweet van Reuters blijkt dat Reddit zijn aandelen heeft aangeboden vanaf een prijs tussen $31 en $34, waarmee het $748 miljoen heeft opgehaald en een boost gaf aan de sector van tech IPO’s.

Mogelijk kan de altcoin nog een pump meemaken in het geval dat er meer goed nieuws voor Reddit naar boven komt, maar naast dat is er niet echt een reden om deze crypto te kopen.

Omdat de altcoin zelfs vandaag nog een lage trading volume heeft van $134.000 (+200%), lijkt REDDIT niet de beste crypto investering te zijn en zijn er alternatieven die meer winst kunnen opleveren.

Green Bitcoin (GBTC)

Een gebrek aan volume kan ervoor zorgen dat investeerders snel interesse verliezen, daarnaast is het nooit een garantie dat REDDIT een populaire cryptomunt zal worden. Daarom kijken we vandaag naar een altcoin die in een korte tijd veel aandacht heeft gekregen en binnenkort een hoog trading volume kan krijgen. Maak kennis met Green Bitcoin (GBTC).

Green Bitcoin maakt het mogelijk voor investeerders om geld te verdienen met staking, een methode die veel efficiënter is dan mining en beter voor het milieu door zijn lage energieverbruik. Daarnaast verdien je bij Green Bitcoin extra hoge beloningen voor het voorspellen van de Bitcoin koers.

GBTC is in de presale te koop voor $1,10 per stuk en kan worden gestaked voor een APY van 86% nadat de presale in enkele weken al meer dan $7,1 miljoen heeft opgehaald. Binnenkort zal GBTC lanceren op zijn eerste exchange en kan zijn huidige populariteit zorgen voor een hoog volume en stijgingen in de waarde van de altcoin.

 

Dogecoin20 (DOGE20)

Dogecoin20 (DOGE20) is een ander alternatief voor REDDIT die inzet op de huidige meme crypto hype en de populariteit van Dogecoin (DOGE). Daarnaast biedt Dogecoin20 een vorm van utility, wat bij de originele Dogecoin na meer dan 10 jaar nog steeds ontbreekt.

De nieuwe meme coin is bezig met het bouwen van een soortgelijke community waar investeerders extra DOGE20 kunnen verdienen met staking. Samen met deze community wil Dogecoin20 geld inzamelen voor goede doelen en de waarde van DOGE20 laten stijgen, terwijl investeerders met de tijd meer DOGE20 kunnen verdienen.

Je kunt Dogecoin20 kopen in de presale voor $0,0002 per stuk en de token vroegtijdig staken voor passieve beloningen terwijl de presale nog loopt. Na de presale kun je DOGE20 claimen en zal de token gelanceerd worden op exchanges. DOGE20 kan na lancering sterk stijgen in waarde en mogelijk zelfs x50 gaan.

Disclaimer: dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en maakt geen deel uit van de redactionele inhoud van BitcoinMagazine.nl. Dit is geen beleggingsadvies, doe uw eigen onderzoek.


The post Reddit IPO Gaat Live, REDDIT Coin Pumpt 70% – Is Dit De Beste Crypto Investering Vandaag? appeared first on Bitcoinmagazine.nl.