Populaire crypto memes BONK & PEPE maken rebound – welke crypto’s met potentie liften mee?

De meme coins Bonk en Pepe hebben afgelopen week een rebound gemaakt. Deze populaire crypto memes zijn gestegen, terwijl de rest van de meme coin sector deze week in het rood staat. Is dit de start van een nieuwe meme coin hype en welke kleine crypto’s met potentie kunnen meeliften op een mogelijke hype?

Bonk koers verwachting: Heersende volatiliteit

De koers van Bonk staat op dit moment op de $ 0,00002295. Dit is een daling van 5,71% in de afgelopen 24 uur. Ondanks deze daling is de koers in de afgelopen week nog steeds met 13,38% gestegen, terwijl Bonk in een maand tijd daalde met 20,46%. Deze stijgingen en dalingen geven aan dat de koers van Bonk op het moment erg volatiel is.

Bonk koers / Bron: CoinMarketCap

De technische indicatoren voorspellen echter een dalende trend voor Bonk. Zo geeft de Relative Strength Indicator (RSI) met een waarde van 35 aan dat de verkoopdruk een stuk hoger is dan de koopdruk. Verder versterkt de Moving Average Convergence Divergence (MACD) de bearish trend met een negatieve waarde.

Het is daarom goed mogelijk dat Bonk op korte termijn onder zijn ondersteuning rond de $ 0,00002 daalt. Het lijkt er daarom op dat de koersstijgingen van Bonk vooral tijdelijk waren, gezien het nu een duidelijke, corrigerende actie doormaakt.

Pepe koers maakt ook corrigerende actie

Ook de koers van Pepe heeft afgelopen week een stijging doormaakt. De koers van de populaire crypto meme coin staat op het moment op de $ 0,000006762. Dit is een daling van 3,11% in een dag, terwijl de koers in de afgelopen week ook is gedaald, met 0,89%. Vorige week dinsdag steeg de cryptomunt met 20%, hoewel de koers sindsdien aan het corrigeren is.

Pepe koers
Pepe koers / Bron: CoinMarketCap

Ook bij Pepe geven de technische indicatoren een bearish signaal. De RSI blijft relatief laag met een waarde van 38, terwijl de MACD laatst ook een bearish cross-over maakte.

Het lijkt er dus op dat de populairste meme coins de komende tijd geen rebound maken. Daarom is het verstandiger om op zoek te gaan naar kleine cryptomunten met potentie. Deze cryptomunten kunnen vanwege hun relatief lage marktkapitalisatie significant stijgen, ondanks de huidige staat van de cryptomarkt.

Drie veelbelovende crypto memes als alternatief

Nu verschillende populaire crypto memes een corrigerende koersbeweging maken nadat ze enorm zijn gestegen in maart, kan het interessanter zijn om te kijken naar nieuwe altcoins die betere rendementen bieden. Daarom bespreken we hieronder drie veelbelovende crypto memes die in de toekomst flink kunnen stijgen.

Dogeverse – chain-travelling Doge met 100x potentie

Reis door de verschillende blockchains met Dogeverse ($DOGEVERSE). Deze meme coin heeft de unieke utiliteit dat het op meerdere blockchains beschikbaar is. Hierdoor hoopt Cosmo, de mascotte van het project, een community op te bouwen over de hele blockchain sector. Gebruikers krijgen met Dogeverse toegang tot de blockchains van Ethereum, Base, Avalanche, Polygon, BNB en Solana.

Dogeverse 100x crypto - de multiverse dog meme coin

De tokens zijn nu verkrijgbaar tijdens de presale, waar 30 miljard tokens van de 200 miljard worden verkocht tegen een lage prijs. Investeerders kunnen ook passief inkomen verdienen met $DOGEVERSE via het staking-mechanisme.

Deze presale crypto heeft razendsnel $ 10 miljoen opgehaald met de verkoop van zijn tokens. Investeerders kunnen voor een korte tijd nog tokens kopen voordat deze worden gelist. Wees er dus snel bij om te profiteren van deze gloednieuwe 100x crypto.

 

WienerAI – perfecte combinatie van AI met memes

WienerAI ($WAI) is een combinatie van Artificial Intelligence (AI) en memes. Hoewel het project naast staking nog geen utiliteit biedt, zorgt de ‘upgradeability’ van WienerAI dat $WAI altijd op de hoogte is met de laatste technologische ontwikkelingen. Door AI te combineren met memes creëert WienerAI een interessante meme coin die een groot deel van de crypto sector aanspreekt.

WienerAI meme coin met potentie

Dit project zal in totaal 69 miljard $WAI tokens bevatten. Deze zijn tactisch verdeeld over de presale (30%), staking (20%), community beloningen (20%), DEX/CEX-liquiditeit (10%) en marketing (20%). Belangrijk is dat 70% van de tokens in handen zal zijn van de community, waardoor WienerAI een gedecentraliseerd project is dat zich richt op zijn eigen gemeenschap.

De WienerAI heeft in korte tijd al $ 650.000 opgehaald. Gebruikers kunnen op dit moment tokens kopen voor $ 0,000702 per stuk. Let echter wel op, de prijs wordt elke twee dagen verhoogd. Hoe eerder je tokens koopt en vroeg begint met staken, des te meer je investering zal opleveren. Koop daarom snel $WAI tokens.

 

Sponge V2 – nieuwe versie van eerder succesvolle crypto

Sponge V2 ($SPONGE) is een project dat je al bekend voor kan komen. In juli 2023 was Sponge namelijk een van de succesvolste meme coins in de cryptomarkt. Nu is $SPONGE terug met zijn nieuwe token. Hierbij maakt Sponge V2 gebruik van zijn community van 30.000 leden om hopelijk de groei van 2023 te repliceren. Daarnaast heeft Sponge V2 een aantal leuke toevoegingen gedaan aan zijn populaire crypto meme.

Sponge V2 nieuwe crypto meme coin

Een van deze toevoegingen is een Play-to-Earn racing game waarmee spelers $SPONGE tokens kunnen verdienen. Ook het staking mechanisme heeft een upgrade gekregen, waardoor de rendementen nu nog hoger liggen. Op dit moment kunnen gebruikers 341% verdienen door tokens te staken op Polygon.

$SPONGE is nu ook beschikbaar op Polygon door de bridge die het project heeft gemaakt met de Layer 2 blockchain. Beleggers kunnen op dit moment tokens kopen op Uniswap. Koop snel tokens en begin met staking om zoveel mogelijk te profiteren. Sluit je aan bij de community en koop $SPONGE.

Disclaimer: dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en maakt geen deel uit van de redactionele inhoud van BitcoinMagazine.nl. Dit is geen beleggingsadvies, doe uw eigen onderzoek.


The post Populaire crypto memes BONK & PEPE maken rebound – welke crypto’s met potentie liften mee? appeared first on Bitcoinmagazine.nl.