Populaire Crypto Meme WIF Bereikt ATH Met 53% Pump, Wordt 3e Grootste Meme Coin – Nu WIF Kopen?

Dogwifhat (WIF) is in de afgelopen 24 uur behoorlijk gestegen en heeft hiermee een nieuwe All-Time High (ATH) van $4 bereikt. Tijdens deze volatiele stijging, waarin WIF de populaire crypto meme, PEPE, heeft overtroffen, zijn veel posities van traders geliquideerd.

De meme coin is intussen gecorrigeerd richting de $3,59 en ligt hierdoor +18% hoger dan 24 uur geleden. Is dit een goed moment om WIF te kopen of kan er nog een grotere correctie plaatsvinden?

Dogwifhat Koers Pumpt 53% in 1 Week en Bereikt Nieuwe ATH – Hoeveel kan WIF Waard Worden?

De Dogwifhat koers is sinds zijn listing op CoinMarketCap in december 2023 met meer dan +2.000% gestegen van $0,17 tot het huidige niveau van $3,59. De meme coin is de afgelopen weken behoorlijk gegroeid in populariteit en heeft hierdoor meerdere keren nieuwe All-Time Highs neergezet.

Nadat WIF vannacht een piek van $4 bereikte, is de koers gecorrigeerd, waardoor de Relative Strength Index (RSI) licht is afgekoeld van 69 naar 66. Maar nu lijkt deze correctie voorbij te zijn en heeft WIF nog steeds veel momentum om weer te klimmen, mogelijk is dit enkel een geval van ‘profit taking’ en kan WIF vandaag nog verder klimmen.

Dogwifhat koers grafiek – TradingView

De stijging van Dogwifhat (WIF) naar $4 heeft gezorgd voor $2,09 miljoen aan liquidaties, waarvan $705.39k long (kopers) en $1,39 miljoen shorts (verkopers). Hoewel WIF gecorrigeerd is richting de $3,50, lijkt de meme coin nu weer te stijgen en ligt de huidige koers op $3,61.

Dogwifhat is sterk gegroeid in populariteit, dit is onder andere te zien aan zijn trading volume van ruim $1 miljard in de afgelopen 24 uur, maar ook aan andere meme coins gebaseerd op ‘-wifhat’. Het is dankzij deze factoren dat Dogwifhat Pepe ($3,3 miljard) heeft ingehaald met een market cap van $3,6 miljard en hiermee de top 3 grootste crypto meme is na Shiba Inu en Dogecoin.

Welke Crypto Memes Gaan Exploderen in April?

Naast WIF, profiteren ook andere meme coins van stijgingen door de populariteit van de crypto meme sector. Vooral de meme coins met een lage market cap kunnen voor grote winsten zorgen als het weer meezit, waardoor je met een kleine investering veel geld kan verdienen.

In dit artikel kijken we naar 3 populaire crypto memes met potentie om veel waard te worden in april. Voor alle onderstaande meme coins wordt april een belangrijke maand en niet alleen omdat de Bitcoin halving plaats zal vinden.

Slothana (SLOTH)

Dogwifhat is niet de enige meme coin die deze week profiteerde van een sterke golf populariteit, ook Slothana (SLOTH), die deze week zijn presale heeft gelanceerd, heeft veel aandacht gekregen van investeerders. Zo heeft deze presale in enkele dagen tijd al meer dan $2,3 miljoen opgehaald.

Investeerders vliegen massaal de presale binnen van een van de meest veelbelovende meme coins van de week, die van plan is om na lancering een airdrop te doen voor zijn holders. Slothana is een crypto meme om in de gaten te houden, met name omdat investeerders zich in de boodschap van de meme coin kunnen verplaatsen.

Je kunt Slothana via de officiële website kopen voor 1 SOL per 10.000 tokens (ongeveer $0,018 per token) en binnenkort claimen. Na de presale zal de token gelanceerd worden op exchanges en kan de FOMO (Fear of Missing Out) zich doorzetten, waardoor de prijs omhoog kan worden gedreven.

 

Smog (SMOG)

Als je een fan bent van airdrops, is Smog (SMOG) een token die je niet mag missen, Smog is van plan om binnenkort de grootste airdrop te doen die Solana ooit heeft gezien. Gezien volgende week de deadline is om mee te doen met de airdrop, is dit de perfecte kans om nog airdrop punten te verzamelen.

Je kunt deze punten verdienen door SMOG te kopen, vast te houden, te staken en door quests te voltooien op Zealy.io, zoals het bezoeken van officiële websites en delen van berichten op social media. Hoe meer punten je hebt aan het einde van de periode, hoe groter jouw SMOG crypto airdrop zal worden.

Je kunt SMOG kopen via Jupiter en de officiële website met de mogelijkheid om SMOG te staken. Door te staken, krijg je 10% korting op de huidige prijs en verdien je naast een APY van 42% ook airdrop punten.

 

Dogecoin20 (DOGE20)

Dogecoin20 (DOGE20) is een nieuwe meme coin gebaseerd op Dogecoin, met extra utility waardoor het een zeer populaire nieuwe crypto is. Zo heeft de presale van DOGE20 in 2 weken tijd meer dan $10 miljoen op weten te halen en zal de meme coin volgende maand worden gelanceerd.

Dogecoin is nog steeds de #1 grootste meme coin, maar heeft gebrek aan utility, iets wat Dogecoin20 aanvult met zijn staking mechanisme, waardoor het voor investeerders mogelijk is om met de nieuwe meme coin passief inkomen te verdienen.

DOGE20 zal binnenkort lanceren op exchanges, maar je kunt de meme coin in de presale kopen voor een vaste lage prijs van $0,00022 per stuk voordat deze gelanceerd wordt. Daarnaast kun je tijdens de presale staken om voor de lancering al passief inkomen te verdienen.

Disclaimer: dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en maakt geen deel uit van de redactionele inhoud van BitcoinMagazine.nl. Dit is geen beleggingsadvies, doe uw eigen onderzoek.


The post Populaire Crypto Meme WIF Bereikt ATH Met 53% Pump, Wordt 3e Grootste Meme Coin – Nu WIF Kopen? appeared first on Bitcoinmagazine.nl.