Populaire crypto expert voorspelt top 5 goedkope crypto’s met potentie na Bitcoin halving

Met nog ongeveer een week te gaan voor de Bitcoin halving, is nu een goed moment om je voor te bereiden door je crypto portfolio te diversificeren. De Bitcoin halving zorgt historisch gezien voor een gigantische bull run, waarin zowel Bitcoin als altcoins veel waard worden en binnenkort krijgen we de vierde Bitcoin halving.

In dit artikel kijken we naar 4 goedkope crypto’s met potentie om veel waard te worden na de halving. Deze nieuwe cryptomunten kunnen nu nog voor een lage prijs worden opgeschept en tonen potentie om binnenkort veel waard te worden.

Wat is de Bitcoin halving?

De Bitcoin halving is een geprogrammeerd mechanisme van Bitcoin, waarmee het steeds moeilijker wordt om Bitcoins te minen voordat de maximale voorraad van 21 miljoen wordt bereikt. Na elke 210.000 blocks (ongeveer 4 jaar) krijg je als minder 50% minder BTC voor het minen van een block.

Het gevolg is dat het aanbod van Bitcoin elke 4 jaar steeds minder snel groeit, wat kan resulteren tot een stijgende Bitcoin koers. Tot zover hebben we 3 Bitcoin halvings gehad, die elk leidde een crypto bull run na de tijd.

Bitcoin halving timer – Watcher.Guru

Verwachting zijn daarom hoog dat dit jaar niet anders zal zijn na de halving, al helemaal dankzij de populariteit van de spot Bitcoin ETF en mogelijke verlagingen van de rente in de VS. Op dit moment staat de teller voor de Bitcoin halving op 7 dagen en 14 uur voor de volgende halving.

De top 5 goedkope crypto’s om te kopen voor de Bitcoin halving

Als we weer een bull run krijgen dit jaar, dan zal Bitcoin naar verwachting als eerste stijgen, daarna kan het kapitaal naar grote altcoins en uiteindelijk naar kleinere altcoins stromen. De kleine altcoins zijn tijdens een bull run de grootste crypto stijgers, waardoor we in dit artikel specifiek naar kleine goedkope crypto’s kijken.

Een kleine investering in deze projecten heeft potentie om 100 keer of meer over de kop te gaan in een bull run en kan dus resulteren in grote geldsommen aan winst.

Dogeverse (DOGEVERSE)

Dogeverse (DOGEVERSE) is een gloednieuwe crypto meme met een bijzondere twist; je kunt deze namelijk via verschillende chains kopen en tussen deze chains verhandelen. Dogeverse heeft deze week zijn presale gelanceerd en heeft al meer dan $ 2,84 miljoen opgehaald in deze korte tijd.

Als eerste Doge die tussen verschillende chains kan ‘reizen’, brengt Dogeverse iets uniek in de meme coin sector, waardoor het na zijn lancering erg veel waard zou kunnen worden. DOGEVERSE zal lanceren op Ethereum, de Binance Smart Chain, Polygon, Avalanche, Solana en Base.

Je kunt de nieuwe crypto meme in de presale kopen voor $ 0,000293 per stuk, met de mogelijkheid om tijdens de presale te staken voor extra tokens als beloning. Binnenkort zal DOGEVERSE gelanceerd worden en met de populariteit van de presale, is de verwachting groot dat deze als een raket de lucht in zal schieten.

99Bitcoins (99BTC)

99Bitcoins (99BTC) is een bestaande community met een nieuw project en een unieke manier om geld te verdienen met crypto. De opkomende crypto is in de presale te koop en heeft voor het project al $ 175.000 opgehaald sinds woensdag.

99BTC introduceert het Learn-to-Earn (L2E) mechanisme, iets wat normaal gesproken door crypto exchanges wordt gebruikt. Met 99Bitcoins is het mogelijk voor zowel beginners als ervaren investeerders om meer te leren over de blockchain, trading, exchanges, veiligheid en nog meer.

99Bitcoins platform

99BTC heeft tijdelijk een vaste lage prijs van $ 0,001 in de presale, maar deze prijs zal binnenkort stijgen en kan na lancering van de token nog veel hoger worden. Door de token te staken tijdens de presale, kun je voor de lancering extra tokens verdienen.

Slothana (SLOTH)

Slothana (SLOTH) is een nieuwe meme coin op Solana die in een korte tijd meer dan $ 10 miljoen heeft opgehaald met zijn presale. Deze presale is binnenkort uitverkocht, waardoor de token zal lanceren op exchanges, met verwachting dat de meme coin erg veel waard zal worden.

Als je ook klaar bent met het monotone werkleven, dan biedt Slothana je een uitweg; geld verdienen met crypto. De luiaard van Solana heeft als doel om een market cap van $ 420 miljoen te bereiken, waardoor vroege investeerders erg veel winst kunnen maken.

Je kunt Slothana kopen voor 1 SOL per 10.000 tokens en zult de token na de presale als airdrop krijgen in je wallet. Hierdoor hoeven vroege investeerders geen handmatige claims te doen en kunnen ze de token direct traden.

Smog (SMOG)

Smog (SMOG) is uitgegroeid tot een van de populairste crypto’s op Solana, met zijn plan om de grootste Solana airdrop ooit te doen. Hierdoor is SMOG behoorlijk gestegen in waarde en is de community aanzienlijk gegroeid.

Terwijl veel meme coins kort na lancering instorten, is SMOG er sinds februari nog steeds en met het seizoen 2 crypto airdrop die nu live is, zijn investeerders weer bezig om airdrop punten te verzamelen. Deze punten verzamel je door SMOG te kopen, traden en staken, maar ook door quests te voltooien op Zealy.

smog

Je kunt SMOG kopen via gedecentraliseerde exchanges op Solana, maar ook op de gecentraliseerde exchange MEXC en via de officiële website. Door SMOG te staken, betaal je 10% minder en verdien je zowel airdrop punten als extra tokens met een 42% APY.

Sponge (SPONGE)

Sponge (SPONGE) is een meme coin die begon in het tijdperk van Pepe en toen met 100 keer is gestegen in waarde. Na in 2024 een bridge te hebben gedaan naar Sponge V2, is het project opnieuw geëxplodeerd in populariteit, waardoor de SPONGE token met meer dan +200% is gestegen.

Binnenkort kan Sponge verder stijgen dankzij zijn nieuwe Play-to-Earn game, die nieuwe gebruikers naar het project kan trekken en de community versterken. Met een sterke community kan SPONGE meer waard worden en dankzij zijn staking feature kan de verkoopdruk beperkt worden.

Je kunt SPONGE kopen en staken via sponge.vip met aantrekkelijke beloningen in de vorm van extra SPONGE tokens. Je kunt de token verhandelen en staken op zowel Ethereum als Polygon.

Disclaimer: dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en maakt geen deel uit van de redactionele inhoud van BitcoinMagazine.nl. Dit is geen beleggingsadvies, doe uw eigen onderzoek.


The post Populaire crypto expert voorspelt top 5 goedkope crypto’s met potentie na Bitcoin halving appeared first on Bitcoinmagazine.nl.