Populaire analist: ‘Altseason begint over 45 dagen’

De populaire analist Rekt Fencer claimt dat het niet lang meer duurt voordat het traditionele “altseason” begint, het moment waarop altcoins beter presteren dan bitcoin. Volgens de analist is dit het moment om kleine munten uit te kiezen, die mogelijk de 100x kunnen opleveren waar alle investeerders van dromen.

Rekt Fencer is bullish over meerdere altcoins

Onder zijn bericht noemt Rekt Fencer enkele munten die volgens hem de potentie hebben om investeerders rijk te maken. Als eerste bespreekt de analist Polyhedra Network (ZK), een project met een focus op Web3, schaalbaarheid en privacy via zero-knowledge proof technologie.

Verder noemt hij Wolf Wif Ballz (BALLZ), een memecoin binnen het ecosysteem van Solana. Daarnaast krijgen ook Portal (PORTAL), Boson Protocol (BOSON), VoluMint (VMINT) en Monai (MONAI) aandacht.

Wees je er echter van bewust dat dit stuk voor stuk extreem speculatieve projecten zijn, waarvan nog maar moet blijken of er iets van waarde te halen valt. Dat neemt niet weg dat het enorme rendementen kan opleveren om hierin te investeren, maar wel met het risico dat je alles kwijtraakt.

Vaak zitten dit soort influencers al in de munten die ze aanprijzen en hopen ze met hun verhaaltjes om de massa mee te trekken en hype te creëren. Fundamenteel gezien zit er immers geen enkele waarde achter een memecoin.

45 dagen tot een altseason

“Bitcoin valt zijn all-time high aan met een gigantisch momentum. De realiteit is, dat zodra die all-time high opnieuw is gebroken, wat vandaag zou kunnen gebeuren, dan is dat als het afschieten van een kanon voor altcoins en kan de race beginnen”, aldus Ran Neuner.

Op het moment van schrijven zit de markt in een fase van herstel, nadat we vanaf 14 maart aan een correctie begonnen. Als het verleden een goede raadgever is voor de toekomst, dan zou over ongeveer 45 dagen een nieuw altseason moeten beginnen.

Om hun oude all-time highs te bereiken moeten veel altcoins volgens Neuner nog met 50 procent stijgen. “Snap je hoe gewelddadig een stijging van 50 procent in de komende 45 dagen gaat worden? Dat gaat mensen meer dan verbazen”, aldus een optimistische Neuner.


The post Populaire analist: ‘Altseason begint over 45 dagen’ appeared first on Bitcoinmagazine.nl.