Polkadot lanceert Polkadot 2.0 met “real world assets” – wat gaat Polkadot doen?

Polkadot (DOT), een pionierende layer-0 blockchain, maakt significante stappen in het tokeniseren van real-world assets (RWA).

Terwijl de buzz rondom RWA-tokenisatie groeit, geloven experts dat Polkadot een marktleider kan worden. Ondanks recente prijsdalingen, blijft de steun op $ 7 sterk, met analisten die wijzen op potentiële opwaartse bewegingen.

Met Polkadot 2.0 richt het netwerk zich op het herdefiniëren van investeringen en handel door fysieke activa naar de blockchain te brengen.

In dit artikel onderzoeken we wat deze ontwikkeling inhoudt en wat Polkadot in de toekomst gaat doen.

De invloed van Polkadot bij het tokeniseren van “real world asssets”

De architectuur van Polkadot, ontworpen voor interoperabiliteit en schaalbaarheid, is ideaal voor het tokeniseren van activa zoals onroerend goed, grondstoffen en intellectueel eigendom. De JAM-Whitepaper (Polkadot 2.0) zou de positie van Polkadot op de markt voor tokenisatie van ‘real world assets’ (RWA) verder kunnen versterken. Dit initiatief bouwt een bridge tussen traditionele financiën en de cryptoeconomie en biedt een conforme, veilige en schaalbare oplossing voor activatokenisatie.

Crypto-analist Michaël van de Poppe besprak onlangs de impact van Polkadot op de sector. Hij benadrukte het Software Development Kit (SDK) van Polkadot als een zeer populair hulpmiddel in het crypto-ecosysteem.

De SDK stelt ontwikkelaars in staat om projecten te bouwen met minimale investering in blockchain technologie. Hierdoor vergemakkelijkt deze gebruiksvriendelijkheid de integratie van RWA in het Polkadot-netwerk, waarbij de SDK wordt gebruikt om een sterk raamwerk voor activatokenisatie te vestigen.

“Ondertussen heeft Polkadot enkele interessante RWA-integraties verzorgd, aangezien de SDK hiervoor is gebruikt,” merkte hij op.

Industrie inzichten en toekomstperspectieven

Tokenisatie van RWA houdt in dat tastbare en ontastbare activa worden omgezet in digitale tokens die verhandelbaar zijn op een blockchain. Dit proces vereenvoudigt transacties, voegt liquiditeit toe aan traditioneel illiquide activa en zorgt voor transparantie en veiligheid. Daarom geloven industriële experts dat het tokeniseren van ‘real world assets’ cruciaal is voor de massale adoptie van blockchaintechnologie.

Larry Fink, CEO van BlackRock, heeft het potentieel van tokenisatie benadrukt om financiële instrumenten te revolutioneren. Hij ziet een toekomst voor zich waarin elk aandeel en elke obligatie een unieke identificatiecode heeft op een blockchain. Dit zou toestaan voor aangepaste investeringsstrategieën en onmiddellijke afwikkelingen.

Volgens een rapport van KPMG biedt het potentieel om wereldwijde illiquide activa te tokeniseren een kans van meerdere miljarden dollars. Verwacht wordt dat de markt significant zal groeien tegen 2030, met voorspellingen die een toename suggereren van ten minste 28 tot 80 keer vanaf de basislijn in 2023. Uitbreidende adoptie en positieve regelgevende discussies zullen deze groei ook verder stimuleren.

Koersverwachting Polkadot

Polkadot (DOT) ervaart momenteel een lokale dieptepunt van $ 6,6. Deze week is de prijs gedaald van $ 7,6, een sleutelniveau dat herhaaldelijk de prijsstijging heeft belemmerd en een verschuiving van een positieve naar een negatieve trend heeft veroorzaakt.

Daarentegen heeft de prijs aanzienlijke steun gevonden op $ 7, waar de koopdruk historisch gezien sterk genoeg is geweest om verdere dalingen te voorkomen. Sinds medio maart, toen DOT steeg naar zijn vorige recordhoogte van $ 11,55, heeft de cryptocurrency opmerkelijke uitdagingen ondervonden.

Eerst daalde DOT scherp naar een laagtepunt van $ 5,80. Na herstel van deze dieptepunt, handelt DOT sinds 14 april in een smal bereik tussen $ 6,40 en $ 7,50. Polkadot wordt vaak aangeduid als een van de “sleeping giants” onder de grote altcoins. Analist Michael van de Poppe heeft sterke indicatoren geïdentificeerd die wijzen op een potentiële opwaartse beweging.

Echter, de huidige technische indicatoren bieden een gemengd beeld. De voortschrijdende gemiddelden voor DOT geven momenteel een verkoopsignaal. Evenzo staat de RSI op 38, wat het in de “neutrale” zone plaatst. Dit suggereert dat hoewel DOT momenteel niet overbought of oversold is, het mogelijk enkele weken duurt voordat er een significante rebound plaatsvindt.

Terwijl Polkadot zijn ecosysteem actief uitbreidt en een indrukwekkende diversiteit aan projecten op zijn netwerk ondersteunt, is het ook van belang om te kijken naar munten die zich nog in de beginfase van ontwikkeling bevinden.

BaseDawgz (DAWGZ)

Geïnspireerd door de opwindende vrijheid van basejumpen, komt Base Dawgz naar voren als een nieuwe crypto-onderneming. Het primaire doel is om dit gevoel van bevrijding op de cryptomarkt te introduceren door de creatie van een token uitgerust met multi-chain-mogelijkheden.

De inspiratie achter de naam Base Dawgz komt voort uit de spannende activiteit van basejumpen. Bovendien is het token zelf gebouwd op de Base-blockchain, wat de relevantie van de naam verder vergroot. Om compatibiliteit tussen meerdere blockchains te garanderen, is het DAWGZ-token ook toegankelijk op ETH, BNB, SOL en AVAX.

https://twitter.com/BaseDawgz/status/1799730798003998807

Het tokenaanbod voor DAWGZ bedraagt ​​in totaal 8,453 miljard tokens. Een aanzienlijk deel, met name 20% van dit tokenaanbod, is toegewezen voor inzetbeloningen. Bovendien is tijdens de voorverkoopfase nog eens 20% van het tokenaanbod toegankelijk. Opmerkelijk genoeg heeft de presale al een indrukwekkend bedrag van meer dan $ 725.000 opgebracht, ook al begon deze nog maar een paar dagen geleden.

Multi-chain meme coin

Base Dawgz – base jumping meme coin over meerdere chains!

  • Beschikbaar op meerdere blockchains
  • Meme coin gebaseerd op base jumping
  • Onderdeel van legendarische dog meme coins

Let op: cryptocurrency is een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Doe zelf onderzoek.

 

PlayDoge (PLAY)

Crypto-investeerders zullen het moeilijk hebben om het PlayDoge (PLAY)-project te negeren, gezien de indrukwekkende prestatie van het ophalen van $ 3,5 miljoen tijdens de presale binnen slechts een periode van twee weken. De snelle snelheid waarmee deze Play-to-Earn-munt wordt gekocht, suggereert dat deze het potentieel heeft om een ​​aanzienlijke waardestijging te ervaren zodra deze op een beurs wordt genoteerd.

PlayDoge is een spannend mobiel spel dat een unieke Play-to-Earn-ervaring biedt. In het spel heb je de mogelijkheid om je eigen digitale huisdier te verzorgen en te verzorgen. Door deel te nemen aan arcadespellen kun je waardevolle PLAY-tokens verdienen als beloning.

Deze tokens kunnen in het spel zelf worden gebruikt, of je hebt de mogelijkheid om ze in te zetten voor passief inkomen met een APY van 394%. Bovendien kunt u uw tokens inwisselen voor verschillende andere cryptocurrencies, waardoor uw digitale activaportfolio wordt uitgebreid.

Play-to-earn meme coin

PlayDoge – play-to-earn Doge familie meme

  • Gebaseerd op het legendarische Tamagotchi concept
  • Verdien extra $PLAY tokens via de game & staking
  • Ontwikkeld op de goedkope en snelle Binance Smart Chain

Let op: cryptocurrency is een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Dit is geen beleggingsadvies, doe je eigen onderzoek.

 

Disclaimer: dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en maakt geen deel uit van de redactionele inhoud van BitcoinMagazine.nl. Dit is geen beleggingsadvies, doe uw eigen onderzoek.

 


The post Polkadot lanceert Polkadot 2.0 met “real world assets” – wat gaat Polkadot doen? appeared first on Bitcoinmagazine.nl.