Polkadot koers verwachting na verbreken record aantal adressen – DOT klaar voor pump naar $15?

Multichain protocol Polkadot (DOT) heeft deze week een belangrijke mijlpaal behaald van 600.000 actieve adressen. Het protocol lijkt steeds actiever te worden, wat een teken kan zijn dat DOT binnenkort een sterke rally kan meemaken, waarmee het mogelijk de $ 15 kan doorbreken.

In dit artikel kijken we naar de huidige Polkadot koers en hoe hoog de altcoin mogelijk kan gaan de komende dagen en weken.

Hoeveel kan Polkadot waard worden na mijlpaal 600.000 adressen?

De Polkadot Koers ligt momenteel op $ 8,90 na een daling van -0,65% in de afgelopen 24 uur en is met een market cap van $ 12,7 miljard de #14 grootste cryptomunt. DOT ligt echter nog sterk onder haar All-Time High van $ 50, waardoor een doel van $ 15 een goed begin is voor de komende weken.

Ondanks de grote mijlpaal voor het protocol, zal de Polkadot koers eerst door een sterke resistance moeten breken rond $ 9,50, het 30-daagse gemiddelde (geel). Na een minder sterke week voor DOT, lijkt de altcoin te herstellen, maar voor een doorbraak boven $ 9,50, zal de altcoin meer momentum nodig hebben.

De neutrale Relative Strength Index (RSI) van 47 geeft aan dat Polkadot beide kanten op kan gaan.

Polkadot koers grafiek – TradingView

De mijlpaal van 600.000 actieve adressen zou wel een goede invloed kunnen hebben op langere termijn, waardoor de altcoin potentie heeft de komende week naar $ 15 stijgen.  248.000 van deze actieve adressen komen van Moonbeam, een cross-chain smart contract platform, gevolgd door 191.000 adressen op Polkadot zelf en zo’n 160.000 adressen van andere bronnen.

Volgens leden van de Polkadot community, kan Polkadot nog hard stijgen, hoewel andere investeerders alleen maar kijken naar de koersactiviteit en niet naar het project zelf. Dat is duidelijk te zien omdat Polkadot met zo’n 45% is gestegen in de afgelopen 365 dagen, erg weinig in vergelijking met de +150% stijging van Bitcoin in deze periode.

Dit betekent dat Polkadot mogelijk nog veel ruimte heeft om te stijgen en het een goed moment kan zijn om DOT aan je crypto portfolio toe te voegen voordat de echte bull markt begint.  Volgens analisten is Polkadot een slapende reus, die erg populair is onder ontwikkelaars en programmeurs, maar nog niet sterk genoeg wordt gepromoot.

Polkadot zou de komende week de resistance rond $ 10 kunnen testen om later te stijgen richting de $ 15. Later dit jaar zou DOT zelfs een nieuwe ATH boven $ 50 kunnen neerzetten.

Alternatieve crypto’s om in de gaten te houden

Hoewel Polkadot duidelijke erg populair is onder leden van zijn community, lijken buitenstaande investeerders er weinig interesse in te hebben op dit moment. Dat is niet gek als je kijkt naar de koersontwikkelingen van andere cryptomunten, die potentie hebben op korte termijn veel harder te stijgen dan DOT.

In dit artikel kijken we naar een aantal van de meest veelbelovende cryptomunten om aan je lijstje toe te voegen. Deze kleine cryptomunten krijgen erg veel aandacht van investeerders en hebben daarom potentie om in een korte tijd hard te stijgen.

Dogeverse (DOGEVERSE)

Terwijl polkadot een multichain protocol is, is Dogeverse (DOGEVERSE) een multi-chain meme coin die op allerlei blockchains verhandeld kan worden. Met de groei van de crypto sector, hebben meme coins zich vanuit Ethereum verspreid naar andere blockchains zoals Solana, Base, Polygon en andere blockchains.

Dogeverse is een meme coin die niet alleen op meerdere chains verhandeld kan worden, maar ook via een bridge omgewisseld worden van bijvoorbeeld de ERC-20 (Ethereum) variant naar een SPL (Solana) variant.

Dogeverse is de eerste meme coin die op zoveel chains verkrijgbaar zal zijn, wat de crypto meme erg uniek maakt. Je kunt de meme coin kopen voor $ 0,00029 per stuk in de presale en staken voor passieve beloningen voordat DOGEVERSE wordt gelanceerd op Solana, Avalanche en Base.

 

Slothana (SLOTH)

Slothana (SLOTH), de luiaard van Solana, heeft in enkele weken tijd meer dan $ 10 miljoen opgehaald met zijn presale en zal binnenkort lanceren. Vroege investeerders hebben de mogelijkheid om mee te liften met deze meme coin en zijn herkenbare boodschap die veel investeerders heeft aangetrokken.

De luiaard van Solana is, net als veel andere investeerders, het saaie werkleven zat en verdient liever zijn geld met crypto. Nadat SLOTH wordt gelanceerd op gedecentraliseerde exchanges, heeft Slothana het doel om een market cap van $ 420.000.000 te bereiken.

Je kunt Slothana kopen voor 1 SOL per 10.000 tokens, zo betaal je ongeveer $ 0,18 per token. Na de presale, zal iedere deelnemer zijn gekochte tokens als airdrop krijgen, wat betekent dat je niets hoeft te claimen en kunt toekijken hoe SLOTH na lancering de lucht in gaat.

 

eTukTuk (TUK)

eTukTuk (TUK) is geen meme coin, maar focust zich juist op het verbeteren van de wereld door duurzaam vervoer toegankelijker te maken. De TUK-token van eTukTuk dient voor bestuurders in ontwikkelingslanden als middel om goedkoper en duurzamer te reizen en dient voor investeerders als bron van passief inkomen.

In bepaalde ontwikkelingslanden wordt massaal gebruikgemaakt van de Tuktuk, een driewielig voertuig dat erg veel CO₂-uitstoot. De eTukTuk is een elektrisch alternatief met schonere energie, lagere kosten en minder verbruik met behulp van AI voor het bepalen van de beste routes.

eTukTuk

eTukTuk verkoopt zijn token in de presale voor $ 0,0295 per stuk en heeft hiermee al meer dan $ 2,9 miljoen opgehaald. Terwijl de presale loopt, kun je TUK staken om vroegtijdig passief inkomen te verdienen, voordat de token gelanceerd wordt op exchanges en met de tijd kan stijgen in waarde.

Disclaimer: dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en maakt geen deel uit van de redactionele inhoud van BitcoinMagazine.nl. Dit is geen beleggingsadvies, doe uw eigen onderzoek.


The post Polkadot koers verwachting na verbreken record aantal adressen – DOT klaar voor pump naar $15? appeared first on Bitcoinmagazine.nl.