PlayDoge presale haalt $250.000 op – is dit de nieuwe Floki Inu?

PlayDoge is een nieuwe Dogecoin die deze week zijn presale heeft gelanceerd en daarmee al meer dan $250.000 heeft opgehaald in één dag tijd. Doge crypto memes zijn momenteel erg populair, hoewel ze dit al voor een lange tijd zijn, maar PlayDoge gaat een stap verder met zijn Play-to-Earn (P2E) model.

Dit betekent ook dat PlayDoge zowel mee kan liften op de populariteit van Doge crypto memes, maar ook op de groeiende vraag naar video games. Hierdoor kan het crypto project niet alleen game-liefhebbers aantrekken, maar ook investeerders die op zoek zijn naar de nieuwe Floki Inu.

Een groot voordeel voor kopers is dat de $PLAY token gelanceerd wordt op de Binance Smart Chain (BSC), dit vergroot de mogelijkheid voor een Binance listing.

Uit gegevens van maart 2024, is Binance nog steeds de grootste gecentraliseerde crypto exchange (CEX) ter wereld, met een marktaandeel van 49%.

 

Play-to-earn meme coin

PlayDoge – play-to-earn Doge familie meme

  • Gebaseerd op het legendarische Tamagotchi concept
  • Verdien extra $PLAY tokens via de game & staking
  • Ontwikkeld op de goedkope en snelle Binance Smart Chain

Let op: cryptocurrency is een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Dit is geen beleggingsadvies, doe je eigen onderzoek.

 

PlayDoge ($PLAY) blaast nieuw leven in Tamagotchi met Play-to-Earn

PlayDoge zal binnenkort zijn mobiele game lanceren, geïnspireerd door de klassieke Tamagotchi, een digitaal huisdier die je kunt verzorgen en waar je mee kunt spelen. Met je nieuwe virtuele huisdier zul je extra $PLAY tokens kunnen verdienen.

Hoewel PlayDoge een meme coin is, zal het zijn eigen ecosysteem bouwen, gebaseerd op utility. Met 2D games – geïnspireerd door Tamagotchi uit de jaren 90 – zal dit project voor sommigen veel nostalgie opwekken en voor anderen juist een compleet nieuwe ervaring.

PlayDoge maakt gebruik van een klassieke 8-bit stijl met een side-scrolling gevoel. Spelers kunnen geld verdienen door op hun virtuele huisdier te passen en door deze mee te nemen op avonturen.

Door je huisdier te trainen, op tijd te voeren en te laten slapen, verdien je als eigenaar beloningen in de vorm van $PLAY tokens. Door dit te integreren in het gedecentraliseerde netwerk van crypto, zal PlayDoge een gaming economie worden met voordelen die je in de echte wereld kunt merken.

Tijdens de presale kun je $PLAY tokens kopen voor $0,005 per stuk, een prijs die zal stijgen naarmate er meer wordt opgehaald. Hoe eerder je koopt, hoe lager de prijs.

50% van alle 9.400.000.000 $PLAY tokens is te koop tijdens deze crypto presale.

Kan PlayDoge een betere versie van FLOKI en SHIB worden?

Er is een groeiende trend te zien waarin er een duidelijk verschil te zien is tussen simpele meme coins en meme coins met een extra vorm van utility. Neem bijvoorbeeld Dogecoin, die de afgelopen dagen met 17% is gestegen, terwijl Floki Inu met een gigantische 78% is gestegen.

Het verschil tussen de twee is dat Dogecoin geen utility heeft en daarnaast al erg groot is dankzij zijn reputatie als eerste meme coin. Dogecoin kan hooguit gebruikt worden als betaalmiddel, wat nog in beperkte vorm gerealiseerd is.

Floki Inu daarentegen is sinds zijn lancering verder gegroeid met zijn eigen Valhalla NFT metaverse. Hoewel metaverse niet meer zo populair is als in 2021, trekt deze nog steeds veel aandacht.

PlayDoge heeft een soortgelijke aanpak en gebruikt games om een brug te vormen tussen mensen en digitale huisdieren. Dankzij de $PLAY token is het mogelijk om geld te verdienen met deze activiteiten, terwijl het mee kan liften op de globale populariteit van Dogecoin.

Ook Shiba Inu slaat dezelfde weg in door zijn eigen metaverse te lanceren. Dit is een teken dat de meme coin sector met de tijd steeds meer zal leunen richting utility, waardoor zulk soort projecten steeds waardevoller kunnen worden.

Hierdoor zou PlayDoge een grote speler kunnen worden in de meme coin sector, maar ook in de crypto game sector van $ 28 miljard.

$PLAY – heeft deze kleine crypto potentie om x100 te gaan net als Pepe Coin?

In ongeveer 3 dagen zal de prijs van $PLAY stijgen naar $0,0055 per stuk, dit zou echter nog eerder kunnen als de presale voor die tijd $787.500 ophaalt. Gezien de presale in een korte tijd meer dan $250.000 heeft opgehaald en het nieuws dat zich snel verspreid, is er geen tijd te verliezen.

Met de prestatie van meme coins zoals PEPE en BONK in de afgelopen weken, is er een duidelijke groei van interesse in meme coins. Hierdoor zou de PlayDoge presale snel uitverkocht kunnen raken.

pepe coin koers grafiek
Pepe Coin koers grafiek – CoinMarketCap

In de afgelopen 3 maanden is PEPE met 400% gestegen en BONK met 120%, terwijl Pepe Coin sinds zijn all-time low met 56.800% is gestegen in waarde.

Zo kun je ziend at zelfs wanneer meme coins geen utility hebben, ze veel aandacht kunnen trekken. Voeg hieraan toe het feit dat je met PlayDoge ook nog eens geld kunt verdienen met crypto en je hebt een project dat veel potentie heeft om x100 te gaan.

Doe mee met PlayDoge en profiteer van de videogame sector van $ 248 miljard

Het is lastig om te bepalen hoeveel een meme coin waard kan worden, vooral als ze geen utility hebben. Maar als je kijkt naar utility projecten die duidelijk deelnemen aan een bepaalde sector, is dit een stuk eenvoudiger.

In dit geval kan PlayDoge niet alleen meeliften op de meme coin sector, maar ook op de videogame sector met een waarde van $ 248 miljard. Daarnaast zal deze waarde tegen het jaar 2033 stijgen naar $ 665 miljard, gebaseerd op een schatting van Precedence Research.

video game sector

$PLAY is niet enkel een meme token, maar ook een in-game betaalmiddel van de opkomende applicatie van PlayDoge. Dit betekent dat een gezonde economie kan zorgen dat er veel vraag is naar $PLAY en dat de prijs veel hoger kan gaan dan de huidige prijs die je betaalt in de presale.

Tevens kun je door de token te staken nog meer beloningen verdienen, zodat je investering nog meer waard kan worden.

Hoewel het ecosysteem van PlayDoge nog in de maak is, kan deze nieuwe crypto Tamagotchi veel enthousiasme opwekken onder zowel crypto community’s als gaming fans.

Daarom is de presale een unieke mogelijkheid om in te spelen op de groeiende populariteit van meme coins en videogames.

Door de nostalgie van retro games te combineren met de meme crypto hype, kan PlayDoge een unieke ervaring leveren.

Het smart contract van PlayDoge heeft een volledige audit gekregen, waardoor je met een gerust hart kunt investeren zonder je zorgen te maken over rug pulls en dergelijke streken.

Je kunt meedoen met de PlayDoge presale door je wallet te verbinden en PlayDoge te kopen met BNB, USDT of ETH. Als je geen van deze tokens hebt, kun je deze via de website ook kopen met je creditcard.

Als je koopt met BNB, dan kun je vroegtijdig $PLAY tokens staken voor een variabele APY van 2.249%. Wil je meer weten over het project? Lees dan de whitepaper en blijf op de hoogte van het laatste nieuws door het project te volgen op X (Twitter) en Telegram.

 

 

Disclaimer: dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en maakt geen deel uit van de redactionele inhoud van BitcoinMagazine.nl. Dit is geen beleggingsadvies, doe uw eigen onderzoek.

 


The post PlayDoge presale haalt $250.000 op – is dit de nieuwe Floki Inu? appeared first on Bitcoinmagazine.nl.