PlayDoge (PLAY) koers verwachting 2024, 2025 en 2030

In deze PlayDoge koers verwachting gaan we gedetailleerd in op de toekomst van de PlayDoge koers. We kijken naar de verwachte koers waardes van PlayDoge in 2024, 2025 en 2030. Daarnaast kom je in dit artikel alles te weten over de veelbelovende Play-to-Earn game van PlayDoge.

PlayDoge koers verwachting in het kort

Voordat we dieper ingaan op de toekomst van de PlayDoge koers geven we hieronder eerst een samenvatting van onze koers analyses zodat je snel een overzicht hebt van de toekomst van dit veelbelovende project.

 • Eind 2024: De lancering van de PlayDoge Play-to-Earn game en de bijkomende lancering van de $PLAY token op exchanges zal ongetwijfeld gepaard gaan met groot enthousiasme. Door het virale aspect van de mobiele game en de utility die de $PLAY token heeft binnen deze game is de verwachting dat de PLAY koers al snel richting de $ 0,025 kan gaan.
 • Eind 2025: Naarmate de PlayDoge game weet te groeien kan ook de koers van de PLAY-token meestijgen. Op het moment dat er vervolgens een bull run plaatsvindt als gevolg van de Bitcoin halving (grootste effect van Bitcoin halving vindt vaak 6  –  12 maanden na dit evenement plaats) kan de $PLAY token al snel richting de $ 0,05 gaan.
 • Eind 2030: Eerdere Play-to-Earn cryptos zoals Floki hebben al laten zien dat ze meerdere miljarden waard kunnen worden. Op het moment dat PlayDoge een marketcap van $ 1 miljard weet te halen zal de PLAY-token meer dan $ 0,10 waard zijn.
JaarMogelijk laagste koersGemiddelde koersMogelijk hoogste koers
2024$ 0,005$ 0,015$ 0,025
2025$ 0,025$ 0,035$ 0,05
2030$ 0,05$ 0,08$ 0,10
Play-to-earn meme coin

PlayDoge – play-to-earn Doge familie meme

 • Gebaseerd op het legendarische Tamagotchi concept
 • Verdien extra $PLAY tokens via de game & staking
 • Ontwikkeld op de goedkope en snelle Binance Smart Chain

Let op: cryptocurrency is een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Dit is geen beleggingsadvies, doe je eigen onderzoek.

Let op: Cryptocurrency is een zeer volatiele en ongereguleerde investering.

Wat is PlayDoge?

PlayDoge is een nieuwe Play-to-Earn crypto die van de bekende Doge meme een virtueel huisdier maakt op basis van de bekende Tamagotchi stijl. Binnen deze game zul je je PlayDoge moeten verzorgen, trainen en eten geven om het vervolgens in te zetten bij minigames die je PLAY-tokens op kunnen leveren.

Dit project omarmt de nostalgie van de jaren 90 met zijn 8-bit vormgeving. Gebruikers zijn binnen deze game in staat om een hechte band met hun huisdier te creëren, terwijl ze tegelijkertijd ook een aantrekkelijk inkomen verdienen.

PlayDoge koers geschiedenis

PlayDoge heeft nog geen uitgebreide koersgeschiedenis omdat het project zich in zijn presale fase bevindt. De native PLAY-token van het project wordt uitgegeven op de Binance Smart Chain en begon op 28 mei zijn presale.

In totaal zullen er 4,7 miljard tokens beschikbaar worden gesteld tijdens de presale fase, 50% van de totale token voorraad. In totaal zullen er 40 verschillende presale fases plaatsvinden waarin de token elke fase met $ 0,00001 zal toenemen. De presale begon met een prijs van $ 0,00500 per token.

Play-to-Earn meme coins hebben eerder al laten zien aanzienlijke stijgingen door te maken. Denk hierbij aan bijvoorbeeld FLOKI. Deze Solana meme coin wist door zijn play-to-earn utility al snel de nodige aandacht te trekken. Binnen korte tijd wist dit project naar een marketcap van boven de $ 2 miljard te stijgen.

floki
Floki koers grafiek – Bron: CoinMarketCap

FLOKI wist sinds zijn oprichting al meer dan 7.800% te stijgen en is daarmee een goed voorbeeld van het potentieel van de Play-to-Earn crypto sector. PlayDoge lijkt nu dus optimaal te kunnen profiteren van dit potentieel.

PlayDoge tokenomics

PlayDoge heeft een totale token voorraad van 9,4 miljard tokens. Van deze token voorraad is 50% beschikbaar tijdens de presale. Daarnaast is er 6% van deze voorraad gereserveerd voor staking. Ook heeft het projectteam achter PlayDoge 12,50% gereserveerd voor community beloningen en voor project fondsen. Daarnaast is er nog eens 11,5% gereserveerd voor liquiditeit en 12,5% voor marketing.

play tokenomics

Dit betekent dat maar liefst 68,50% in handen komt van de community. Dit maakt de tokenomics van dit project eerlijk en duurzaam aangezien er sprake is van decentralisatie en gebruikers zich dus geen druk hoeven te maken over een mogelijke rug pull.

Een bijkomend voordeel van het staking-mechanisme en de utility van de PLAY-token is het feit dat het project hierdoor waarschijnlijk kan rekenen op een stabiele koers lancering. De vastgezette tokens zorgen voor minder verkoopdruk tijdens de listing terwijl de utility van de PLAY-token de vraag tegelijkertijd verder verhoogt.

Play-to-earn meme coin

PlayDoge – play-to-earn Doge familie meme

 • Gebaseerd op het legendarische Tamagotchi concept
 • Verdien extra $PLAY tokens via de game & staking
 • Ontwikkeld op de goedkope en snelle Binance Smart Chain

Let op: cryptocurrency is een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Dit is geen beleggingsadvies, doe je eigen onderzoek.

 

Let op: Cryptocurrency is een zeer volatiele en ongereguleerde investering.

PlayDoge koers verwachting 2024

De gehele crypto markt is positief begonnen aan het jaar 2024 en nieuwe cryptos met de nodige utility weten hier optimaal van te profiteren. De goedkeuring van een Spot Bitcoin ETG en Spot Ethereum ETF hebben ervoor gezorgd dat er een grote instroom van institutioneel kapitaal plaatsvindt, iets wat heeft gezorgd voor aanzienlijke stijgingen. Bitcoin bereikte dit jaar zelfs al een nieuwe ATH.

Ook de meme coin markt heeft in 2024 opnieuw laten zien nog altijd populair te zijn. Meme coins zoals PEPE, FLOKI en WIF wisten al honderden procenten te stijgen en hebben inmiddels allemaal market caps van boven de $ 2 miljard.

PlayDoge lijkt zich in de perfecte positie te bevinden om te profiteren van het huidige momentum van de crypto markt. De utility achter het project zorgt ervoor dat gebruikers vertrouwen in dit project terwijl de meme coin factor zorgt voor de nodige viraliteit.

De verwachting is dan ook dat de PlayDoge koers gemakkelijk richting de $ 0,015 kan stijgen voor het einde van 2024. In het perfecte scenario kan PlayDoge zelfs al een waarde halen van $ 0,025 voordat het jaar voorbij is.

JaarMinimale koers verwachtingGemiddelde koers verwachtingMaximale koers verwachting
2024$ 0,005$ 0,015$ 0,025

PlayDoge koers verwachting 2025

Op het moment dat in 2025 een nieuwe bull run ontstaat door de gevolgen van de Bitcoin halving lijkt er nog veel meer mogelijk te worden voor de PLAY-token. Crypto experts verwachten dat de BTC koers in 2025 richting de $ 170k kan stijgen. Dit komt mede doordat het effect van de Bitcoin halving vaak pas 6  –  12 maanden na het halving evenement plaatsvindt.

Op het moment dat Bitcoin zorgt voor een nieuwe bull run zal ook de rest van de markt optimaal profiteren van dit momentum. PlayDoge vormt in dat geval ook een van de beste crypto’s om te profiteren van deze rally.

Op het moment dat de PlayDoge game tractie blijft creëren en de vraag naar PLAY-tokens toe blijft nemen zal PLAY gemakkelijk richting de $ 0,035 kunnen gaan tijdens de volgende bull run. In het ideale geval lijkt een waarde van $ 0,05 zelfs mogelijk.

JaarMinimale koers verwachtingGemiddelde koers verwachtingMaximale koers verwachting
2025$ 0,025$ 0,035$ 0,05

PlayDoge koers verwachting 2030

De globale videogame markt gaat volgens Precedence Research $ 665 miljard waard zijn in 2033. Tegelijkertijd is ook de Play-to-Earn sector in de crypto markt al meer dan $ 14 miljard waard in mei 2024. PlayDoge kan dus meeliften op deze succesvolle gaming sectoren en zijn aantal gebruikers verder uitbreiden.

PlayDoge hoeft minder dan 0,002% van de videogame markt in handen krijgen om een marketcap te realiseren van $ 1 miljard. Op het moment dat PlayDoge een marketcap van $ 1 miljard bereikt, zullen de PLAY-tokens rond de $ 0,10 waard zijn. $ 0,10 is een stijging van 2.000% vergeleken met de initiële presale prijs van $ 0,005 per stuk.

JaarMinimale koers verwachtingGemiddelde koers verwachtingMaximale koers verwachting
2030$ 0,05$ 0,08$ 0,10

Potentiële hoogte- en dieptepunten van de PlayDoge koers

Hieronder vind je een kort overzicht van de potentiële hoogte- en dieptepunten van onze PlayDoge koers verwachtingen.

JaarPotentieel HoogtepuntPotentieel Dieptepunt
2024$ 0,005$ 0,025
2025$ 0,025$ 0,05
2030$ 0,05$ 0,10

Welke factoren beïnvloeden de PlayDoge koers?

Verschillende factoren kunnen een grote rol gaan spelen op de PlayDoge koers. Het is daarom ook belangrijk om deze factoren in beeld te brengen, zodat hier rekening mee gehouden kan worden door investeerders.

 • Algemeen marktsentiment: Op het moment dat Bitcoin in staat is om een bull run op gang te zetten kan ook de rest van de crypto markt profiteren. In dit geval is het natuurlijk makkelijker voor PlayDoge om aanzienlijke stijgingen door te voeren.
 • Adoptie en utility: Hoe meer gamers beginnen met het spelen van de PlayDoge game en hoe meer investeerders ervoor kiezen om PLAY-tokens te kopen, hoe hoger de koerswaarde van PlayDoge kan raken. De hoge utility van het project lijkt in ieder geval te kunnen zorgen voor een stabiele vraag.
 • Samenwerkingen: Samenwerkingen met bekende namen kunnen de naamsbekendheid en viraliteit van PlayDoge vergroten. Dit gaat uiteindelijk belangrijk zijn om PlayDoge naar het beoogde niveau te brengen waar in deze koers verwachting over gesproken wordt.
 • Technologische ontwikkelingen: Het gaat belangrijk zijn voor PlayDoge om up-to-date te blijven met de nieuwste technologieën binnen zowel de crypto- als gaming markt. Alleen als PlayDoge gebruikmaakt van de nieuwste technologieën kan het de strijd aangaan met grootheden zoals Dogecoin en Floki.
 • Wetgeving en regulaties: Uiteindelijk zal de invloed van buitenaf een grote rol spelen binnen de prestaties van de crypto markt. Eerdere ontwikkelingen zoals de Spot Bitcoin en Spot Ethereum ETF wisten te zorgen voor aanzienlijke stijgingen terwijl mogelijk nadelige wetgeving het markt momentum van de crypto markt omlaag kan helpen.

Conclusie

PlayDoge is een veelbelovende Play-to-Earn meme coin die profiteert van het huidige succes binnen zowel de gaming als meme coin sector. Door een aantrekkelijke P2E game aan te bieden waarin gebruikers PLAY-tokens kunnen verdienen, weet dit project de nodige vraag te creëren. Het project heeft dan ook alles in huis om uit te groeien tot een van de beste Play-to-Earn games in de crypto markt.

playdoge logo

Doordat het project zich in zijn presale fase bevindt, hebben investeerders nu de unieke kans om vroeg in te stappen bij een van de beste cryptos van dit moment. De presale werkt met een prijs die in elke fase van de presale verhoogd wordt. Investeerders worden hierdoor gestimuleerd om zo snel mogelijk in te stappen. Meer informatie over deze presale is te vinden op de officiële website van het project.

Uit onze analyses is gebleken dat de koers van PlayDoge in 2024 een waarde van $ 0,015 kan behalen. Vervolgens kan het project, als het zich verder weet uit te breiden, een koerswaarde van $ 0,035 bereiken voor het einde van 2025. Uiteindelijk lijkt een marketcap van $ 1 miljard realistisch op de lange termijn, helemaal als de rest van de crypto markt zijn positieve momentum voortzet. In dat geval kan de PlayDoge koers een waarde behalen van maar liefst $ 0,10.

Play-to-earn meme coin

PlayDoge – play-to-earn Doge familie meme

 • Gebaseerd op het legendarische Tamagotchi concept
 • Verdien extra $PLAY tokens via de game & staking
 • Ontwikkeld op de goedkope en snelle Binance Smart Chain

Let op: cryptocurrency is een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Dit is geen beleggingsadvies, doe je eigen onderzoek.

 

Let op: Cryptocurrency is een zeer volatiele en ongereguleerde investering.

Veelgestelde vragen

Wat is PlayDoge?

Is PlayDoge een goede investering?

Wat is de PlayDoge koers verwachting?

Referenties

 1. https://www.precedenceresearch.com/video-game-market
 2. https://coinmarketcap.com/currencies/floki-inu/


The post PlayDoge (PLAY) koers verwachting 2024, 2025 en 2030 appeared first on Bitcoinmagazine.nl.