Peter Brandt verhoogt bitcoin prijsdoel naar $200.000

Peter Brandt, een bekende veteraan-analist in de cryptowereld, heeft zijn bitcoin prijsdoel voor 2025 verhoogd naar $200.000. Brandt staat bekend om zijn expertise in technische analyse en wordt nauwlettend gevolgd vanwege zijn inzichten in de cryptomarkten.

Peter Brandt verhoogt prijsdoel

Deze opwaartse herziening van zijn prijsdoel duidt op zijn optimistische kijk op het langetermijnpotentieel van bitcoin. Het is echter belangrijk op te merken dat de cryptomarkt zeer volatiel zijn en onderhevig aan verschillende factoren, dus neem deze voorspellingen met een korrel zout. Niemand kan de markt voorspellen, ook Peter Brandt niet.

Doorbraak

Bitcoin brak onlangs het niveau van $57.000 na heen en weer geschoten op $55.000 gisteren, terwijl de halvering van bitcoin over slechts 50 dagen nadert.

Brandt staat niet alleen in het voorspellen van hogere bitcoinprijzen in de komende jaren. Verschillende studies wijzen op exponentiële groei, gedreven door het beperkende effect op het aanbod van de beloningshalvering voor de bitcoinminers, beter bekend als de halving. Een studie van Bloomberg-analisten wijst erop dat Bitcoin ETF’s Gold ETF’s in AUM binnen minder dan twee jaar zullen overtreffen. Een eerdere voorspelling van Rekt Capital zag de huidige Bitcoin-rally doorgaan toen februari begon.

De volgende halvering van bitcoin in april zal de blokbeloning die miners ontvangen verlagen van 6,25 bitcoin per gevalideerd blok naar slechts 3,125. Met de verwachte groei van de vraag terwijl het nieuwe aanbod afneemt, zeggen analisten dat de omstandigheden rijp zijn voor agressieve, bijna verticale rally’s zoals die gezien zijn na eerdere halveringen.

Ter ondersteuning van het ultra-bullish scenario lijkt het erop dat bitcoin ruimte heeft om vorige cyclische pieken te evenaren als zijn historische trends overeenstemmen. Een sluiting “onder het dieptepunt van vorige week zal deze interpretatie tenietdoen”, zo zegt Brandt.

“Laser ogen”

Opmerkelijk is dat Brandt bitcoinbeleggers waarschuwt tegen het gebruik van profielfoto’s met “laserogen” op sociale media, een trend die hij ziet als een “tegenindicatie” die schadelijk zou kunnen zijn voor de huidige opwaartse beweging. Brandt begon zijn werk in grondstoffenhandel in 1975 en brengt meer dan vier decennia ervaring in het analyseren van marktbewegingen met zich mee.


The post Peter Brandt verhoogt bitcoin prijsdoel naar $200.000 appeared first on Bitcoinmagazine.nl.