PEPE Pumpt 250%, Is Deze Populaire Crypto Meme Op Weg Naar ATH?

De populaire crypto meme, Pepe Coin (PEPE), is in de afgelopen 7 dagen met maar liefst +250% gestegen, terwijl de Bitcoin koers zijn All-Time High (ATH) rond de $69.000 aan het testen is. De vraag is hoeveel Pepe waard kan worden, gezien de zeer populaire meme coin nog ruim 7 keer zo laag ligt als Shiba Inu (SHIB), en ruim 8 keer zo laag als Dogecoin (DOGE).

In dit artikel kijken we naar de ontwikkelingen rondom Pepe Coin en naar hoeveel de meme coin mogelijk waard kan worden de komende tijd.

Pepe Coin Koers Stijgt +725% in 30 Dagen – Hoeveel Kan PEPE Waard Worden?

De grafiek van PEPE ziet er bijzonder uit, gezien de grote populaire crypto meme bijna x10 is gegaan in een maand tijd. Hierdoor ligt PEPE ver boven zijn moving averages van 30 en 200 dagen, die langzamerhand beginnen te klimmen.

PEPE behaalde vannacht een ATH van $0,0000087, voordat het terugzakte richting $0,0000069 en herstelde richting de huidige koers van $0,0000074. Pepe Coin is vandaag tot zover met een kleine +1% gestegen, maar zou nog verder kunnen klimmen zodra traders in de VS weer opstaan.

Pepe coin koers grafiek – TradingView

In mei 2023 behaalde Pepe een indrukwekkende high rond de $0,0000040, wat nu niet zo indrukwekkend meer is gezien de nieuwe ATH meer dan twee keer zo hoog ligt. Omdat Pepe profiteert van een behoorlijke groei in populariteit en zijn aantal actieve wallet adressen, is de kans groot dat PEPE nog veel verder zal stijgen.

Sommige crypto analisten denken zelfs dat PEPE de nieuwe #1 meme coin kan worden in deze bull run, hoewel Shiba Inu ook erg hard aan het klimmen is deze week, met een stijging van +280%.

Nu PEPE vannacht een nieuwe ATH heeft bereikt, is het lastig te voorspellen hoe ver de meme coin nog zal stijgen. Maar als de huidige hype rondom PEPE aanhoudt, zou een stijging naar een market cap van $10 miljard niet onmogelijk zijn de komende weken of zelfs dagen. Hierdoor zou PEPE vanuit dit punt met +150% stijgen.

Pepe Coin zou deze week een nul kunnen weghalen door boven de $0,0000100 uit te stijgen.

Welke Populaire Crypto Memes Profiteren van de Meme Coin Crypto Hype?

Om vanuit dit punt nog verder te stijgen, zou PEPE nog meer investeerders en traders aan moeten trekken. Op hetzelfde moment, neemt het risico toe dat meer mensen hun winst op zullen nemen, waardoor er een crash kan ontstaan.

Daarom kan het een beter idee zijn om te kijken naar veelbelovende crypto memes met een lagere market cap, die nog harder kunnen stijgen dan PEPE, zonder het steeds hogere risico op een crash.

In dit deel van het artikel kijken we naar 3 interessante meme coins met een lage market cap en potentie om te exploderen in deze bull run.

Scotty The AI (SCOTTY)

We beginnen met een meme coin die voor een lage prijs kan worden gekocht in de presale en hiermee al $2,4 miljoen heeft opgehaald en binnenkort kan lanceren op zijn eerst exchange. Scotty The AI (SCOTTY) is een meme coin gebaseerd op een zwarte Schotse Terriër die met behulp van zijn community en handige AI tools kan exploderen in waarde.

Scotty The AI is van plan om de beschermer van het crypto universum te worden en daarmee een van de meest betrouwbare crypto community’s te bouwen. Binnen deze community kunnen leden profiteren van extra bescherming tegen scams en hackers en toegang krijgen tot informatie waarmee ze meer geld kunnen verdienen met crypto.

SCOTTY is te koop voor $0,0073 per token in de presale. Deze token kun je naar voorkeur staken tijdens de presale voor een APY van 70%. Na de presale kun je de tokens, inclusief staking beloningen claimen, terwijl de token gelanceerd zal worden op zijn eerste exchange en kan exploderen door de huidige hype rondom meme coins.

 

Smog (SMOG)

Smog (SMOG) is een meme coin die vorige maand is gelanceerd op Solana en vandaag nog steeds erg populair is. Zo is de crypto meme in de afgelopen 24 uur met nog meer dan +10% gestegen, terwijl investeerders wachten op de grootste airdrop die Solana ooit heeft gezien.

Door Smog te kopen en vast te houden, doe je automatisch mee met de airdrop en door airdrop punten te verzamelen, wordt de airdrop voor jou nog groter. Je kunt deze punten verdienen door SMOG te staken en door quests te voltooien op het platform Zealy.io, zoals het bezoeken van websites, het delen en liken van berichten van Smog op X (Twitter) en nog meer.

Smog is momenteel $0,113 per stuk waard en kan gekocht worden via de officiële website en Jupiter. Als je kiest om via de website te kopen en te staken, krijg je 10% korting op je aankoop en profiteer je van een APY van 42%, met extra airdrop punten.

 

Sponge V2 (SPONGE)

Sponge V2 (SPONGE) is een nieuwe meme coin, gebaseerd op zijn voorganger, Sponge, die rond het tijdperk van Pepe lanceerde en x100 ging. Net als Pepe, kwam Sponge voor een groot deel van 2023 stil te liggen, waardoor het team heeft besloten een betere token, Sponge V2, te lanceren.

Tot zover is Sponge V2 een groot succes, zo is de meme coin sinds zijn lancering met meer dan +100% gestegen en ook vandaag met +11%. Sponge V2 heeft daarnaast meer utility in de vorm van staking beloningen en binnenkort een eigen Play-to-Earn game.

Sponge V2 kan via de officiële website worden gekocht en gestaked voor een APY van 182%. Hoewel Sponge V2 al veel is gestegen, moet de meme coin zelf nog groeien in populariteit en met de lancering van de opkomende crypto game van Sponge, kan de meme coin binnenkort viraal gaan.

Disclaimer: dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en maakt geen deel uit van de redactionele inhoud van BitcoinMagazine.nl. Dit is geen beleggingsadvies, doe uw eigen onderzoek.


The post PEPE Pumpt 250%, Is Deze Populaire Crypto Meme Op Weg Naar ATH? appeared first on Bitcoinmagazine.nl.