PEPE pumpt 17% naar ATH, BONK en CWIF stijgen 19% – welke nieuwe crypto meme’s liften mee?

Met de goedkeuring van de Ethereum ETF die een bull run in altcoins veroorzaakt, maken memecoins zich klaar voor een enorme rally.

Hoge momentumbewegingen, lage marktkapitalisatie en sterke community support maken deze munten aantrekkelijk voor handelaren. PEPE, BONK en CWIF leiden de weg, gestimuleerd door het positieve marktsentiment.

Dit artikel gaat in op de prijsanalyse van deze top presterende meme coins en verkent het potentieel van nieuwe deelnemers zoals Dogeverse, Sealana en WienerAI.

Explosieve groei in memecoins

Op de 1D-grafiek toont de PEPE-prijstrend een enorme nachtelijke stijging van 24,63%, resulterend in een bullish engulfing candle. De plotselinge sprong van de memecoin markeert een succesvolle hertest van het 50% Fibonacci-niveau.

Met een marktkapitalisatie van $ 4,65 miljard staat de PEPE-prijs op de 24e positie in de crypto-wereld. Bovendien weerspiegelt het handelsvolume van $ 2,24 miljard, met een stijging van 182% binnen 24 uur, een toename van de koopactiviteit.

Verder sloot de memecoin gisteren sterk af op $ 0,00001142. De intraday-daling van 2,90% duidt echter op een kleine correctie en uitputting van kopers.

Als de bull run doorgaat met het bredere marktherstel, zou de opwaartse trend in PEPE-prijs de $ 0,000019 kunnen bereiken op het 1618 Fibonacci-niveau. PEPE is niet de enige memecoin die kans heeft op flinke stijgingen, zo is BONK gisteravond ook sterk gestegen.

Met een sprong van 21% gisterenavond, neemt de Solana-gebaseerde memecoin BONK-prijs een nieuwe bull run. De bull run gaat gepaard met een enorme stijging.

Met de breakout-rally die momentum wint en een nachtelijke sprong van 10%, daagt de memecoin het 50% Fibonacci-retracementniveau uit. Positief is dat de golden cross-over in de 4H-grafiek de mogelijkheid van een opwaartse trend vergroot.

Volgens de Fibonacci-niveaus zou de opwaartse trend de $ 0,00005877 kunnen bereiken op het 1618 Fibonacci-niveau. Naast BONK mag ook CWIF niet vergeten worden.

Deze memecoin is minder populair dan de andere twee bekende memecoins en staat nog niet in de top 100 van cryptocurrencies. Desondanks is de waarde van deze coin in de afgelopen 24 uur met 17% gestegen, waardoor hij dicht bij zijn All-Time High (ATH) komt.

Het lijkt er echter op dat de stijgende trend op dit moment vrijwel alle meme munten mee omhoog trekt. Zo biedt deze situatie ook een kans om andere memecoins te ontdekken. Zo heb je Dogeverse, Sealana en WienerAI die sterk de aandacht trekken als potentiële kandidaten voor de volgende rally. Deze munten, met elk unieke kenmerken en een toegewijde community, bieden de kans voor investeerders om behoorlijke rendementen te maken.

Dogeverse (DOGEVERSE)

Dogeverse is bezig met de ontwikkeling van een innovatief alternatief voor Dogecoin, waarbij de nadruk ligt op multi-chain functionaliteit. Dit betekent dat de native DOGEVERSE-token op minimaal zes verschillende blockchains beschikbaar zal zijn, waaronder de prominente blockchains Ethereum, BNB en Solana.

Door deze multi-chain aanpak kunnen gebruikers profiteren van de voordelen van hun favoriete exchanges en de native token naadloos verplaatsen over verschillende blockchains.

Daarnaast biedt Dogeverse de mogelijkheid om DOGEVERSE-tokens te staken voor aantrekkelijke beloningen. Van de totale tokenvoorraad van 200 miljard tokens zijn er 20 miljard gereserveerd voor staking beloningen, met een huidige APY van 53%.

Bovendien zijn er 30 miljard tokens beschikbaar gesteld voor de presale, die snel zijn doel van $ 13 miljoen bereikte. De presale bevindt zich nu in de afrondende fase, waardoor investeerders nog slechts beperkte tijd hebben om tokens te kopen tegen de lage prijs van $ 0,00031.

Sealana (SEAL)

De nieuwe meme coin, Sealana (SEAL), zal binnenkort gelanceerd worden. Deze coin wordt geïntroduceerd door het team achter Slothana (SLOTH), die een indrukwekkende stijging van meer dan 300% heeft gekend. Hierdoor is er veel optimisme dat ook SEAL een groot succes zal worden.

Sealana is een Solana-gebaseerde memecoin die zich richt op Amerikaanse investeerders, vooral op degenen die dol zijn op junk food en die vanaf hun moeders zolderkamer actief zijn in de cryptohandel. Voor deze doelgroep kan SEAL bijzonder aantrekkelijk zijn.

Tot nu toe heeft de presale van Sealana al een indrukwekkende $ 1,9 miljoen opgehaald. Investeerders kunnen SEAL kopen voor een vaste lage prijs, waarbij je voor 1 SOL maar liefst 6900 SEAL-tokens krijgt. Na de presale zullen deze tokens automatisch via een airdrop in je wallet terechtkomen.

WienerAI (WAI)

Onder investeerders is het enthousiasme rondom een nieuwe meme coin, genaamd WienerAI, bijzonder groot. Naast vrolijke memes trekt deze token vooral de aandacht vanwege de focus op krachtige, functionele AI-systemen.

WienerAI is van plan een AI-trading interface op te zetten die gebruikmaakt van predictive technologie. Deze technologie analyseert verschillende datapunten om trading signals af te geven, zodat gebruikers nooit een kans missen op een snel stijgende token.

Daarnaast wil WienerAI met een eigen ‘Sausage Swap’ het wisselen van tokens gemakkelijker en goedkoper maken. Deze swap zal geen commissies of trading fees vragen en biedt bovendien bescherming tegen MEV-bots.

Het uiterlijk als memecoin, met een futuristische teckel in de hoofdrol, is slechts schijn. Achter de lieve bruine oogjes en de kwispelende staart gaat een serieuze crypto met enorme potentie. In de presale werd al $ 2,4 miljoen opgehaald. Men maakt gebruik van een oplopend prijsschema, dus als je wilt investeren in deze token, is het verstandig om niet te lang te wachten.

 

Disclaimer: dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en maakt geen deel uit van de redactionele inhoud van BitcoinMagazine.nl. Dit is geen beleggingsadvies, doe uw eigen onderzoek.

 


The post PEPE pumpt 17% naar ATH, BONK en CWIF stijgen 19% – welke nieuwe crypto meme’s liften mee? appeared first on Bitcoinmagazine.nl.