Pepe Pumpt 1300% Naar ATH – Wat Drijft Deze Rally? Beste 3 Cat, Dog En Frog Crypto Memes Voor April

Een enorme explosie van crypto memes lijkt op de loer te liggen. Veel analisten en investeerders gaan ervanuit dat op de korte termijn een enorme bull run kan ontstaan – veel grafieken wijzen in elk geval in die richting. PEPE-investeerders kijken nu al reikhalzend uit naar de volgende stijging van hun favoriete token. Kan de meme coin rondom de kwaadaardige kikvors nog een keer een vette pump neerzetten, en is PEPE de beste crypto om nu in te investeren?

Pepe pumpt 1300% en staat klaar om te stijgen

Pepe investeerders zijn in de afgelopen maanden behoorlijk verwend geraakt. Momenteel staat de token op $0,000007, een stijging van 874% ten opzichte van een halfjaar geleden. Op 14 maart, toen Bitcoin een nieuwe All Time High noteerde, stond Pepe nog een stukje hoger dan nu: de token pikte even de $0,00001 aan. Dit was voor de crypto meme zelf ook een ATH. Helaas kon deze psychologische barrière (een groei van 1300% ten opzichte van zes maanden daarvoor) niet lang vastgehouden worden.

Pepe koers grafiek. Bron: Tradingview

Een kikker in het nauw maakt echter rare sprongen: nu de koers van PEPE weer wat afgekoeld is, lijkt de token klaar om alsnog sterke stijgingen neer te zetten en mogelijk haar record van begin maart te verbeteren. Verschillende indicatoren wijzen die kant op.

Zo geeft Bear Girl Crypto op X terecht aan dat het 20 daagse bewegende gemiddelde (EMA) van Pepe richting de $0,0000079 gaat, terwijl de RSI van de token boven de neutrale zone blijft. Dit zijn twee indicatoren die doorgaans aangeven dat het momentum bullish begint te worden. Mocht dit inderdaad zo blijken, dan zou de $0,00001 binnenkort wel weer eens aangevallen kunnen worden.

Op de langere termijn zien de perspectieven er bovendien ook gunstig uit: Bitcoin heeft zich hersteld van haar pre- Bitcoin Halving correctie en lijkt klaar om flink te gaan stijgen. In het kielzog van grootste crypto zou ook Pepe weleens flink kunnen gaan groeien.

Is PEPE de beste crypto voor grote winsten?

Veel investeerders zijn niet zozeer op zoek naar een token die voor winst kan zorgen, zij zoeken naar de beste crypto die voor de grootste winsten kan zorgen. Pepe is helaas in veel gevallen niet de token die gezocht wordt: met een market cap van $3,2 miljard lijkt exponentiële groei uitgesloten. Om winstfactoren van bijvoorbeeld x5 te genereren, zou Pepe moeten groeien naar een market cap van $16 miljard. Niet uitgesloten, maar wel hoogst onwaarschijnlijk.

Veel kleine cryptomunten met potentie hebben wel de mogelijkheid om winstfactoren van x5 of meer te verzorgen. Een groei van $10 miljoen market cap naar $50 miljoen market cap is zeker niet onrealistisch.

Bij Bitcoin Magazine zijn wij altijd op zoek naar de beste crypto. Voor wie geïnteresseerd is in crypto memes houden we momenteel de volgende top 3 meme coins met buitengewone groeipotentie aan:

  1. Slothana – Zeer speculatieve token op Solana blockchain
  2. Smog – FOMO groeit rond grootste SOL airdrop ooit
  3. Sponge – Verbeterde token kan opnieuw x100 gaan

Ben jij ook benieuwd waarom wij juist over deze tokens zo enthousiast zijn? Lees snel verder voor het antwoord!

Slothana – Zeer speculatieve token op Solana Blockchain

Het succes van de meme coin Slerf op de blockchain van Solana heeft een groep anonieme tokenmakers geïnspireerd tot het starten van een eigen meme coin: Slothana. Deze token, met een luiaard in de hoofdrol, is door vraagtekens omgeven en juist daardoor erg gewild onder investeerders.

Slothana heeft een zeer kleine website, waarop maar weinig informatie over de token te vinden is. De doelstelling, zo blijkt uit de vage omschrijvingen, is om een ‘crypto chad’ van $420 miljoen te worden. Op de Twitter pagina zien we dat de token is gemaakt door een luiaard die er klaar mee was van 9 tot 5 op kantoor te werken.

Het interessante aan het Twitter-account is dat er vanaf het begin connecties waren met de officiële accounts van Smog (de meme coin die al x75 ging) en en Wall Street Memes (dat meer dan $20 miljoen ophaalde in de presale). Geruchten gaan dan ook dat de teams achter deze tokens mogelijk uit dezelfde personen bestaan.

Een ander gerucht dat in veel artikelen de ronde doet, is dat deze meme coin (net zoals veel andere Solana crypto memes) binnenkort op Binance zal gaan verschijnen. Mocht dit echt zo zijn, dan kan de koers van de token enorm snel gaan stijgen.

10.000 $SLOTH tokens kosten momenteel 1 SOL, 1 SOL staat momenteel op zo’n $186 dollar. De presale is nog bezig, maar niemand weet wat de hard cap is of wanneer de beursgang zal plaatsvinden. Het mysterie leidt tot speculatie, speculatie leidt tot FOMO en FOMO zorgt er uiteindelijk voor dat koersen exploderen. Het kan dus verstandig zijn om nu alvast te investeren.

 

Smog – FOMO groeit rond grootste SOL airdrop ooit

Wanneer we het over FOMO (Fear of Missing Out) hebben, dan mogen we Smog zeker niet vergeten. De vrolijke meme coin rondom een vuurspuwend draakje staat op het punt de grootste crypto airdrop ooit op Solana te lanceren.

35% van het totale aantal SMOG tokens staat klaar om aan investeerders uitgekeerd te worden. Hoe langer je de token in bezit hebt (en hoe meer tokens je hebt), hoe groter jouw reward bij de airdrop zal zijn.

Omdat weinig investeerders de airdrop wilden mislopen, steeg de koers van de token snel. Sommige vroege investeerders kozen ervoor hun winstfactor (soms wel x75) te verzilveren, andere blijven wachten op de airdrop. De toekomst moet uitwijzen welke beslissing verstandiger was.

Nu de aidrop echt komt en FOMO (weer) begint te groeien, lijkt het momentum steeds meer in de richting van de hard headed HODL’ers te groeien. De huidige koersdip kan weleens het laatste goede instapmoment zijn.

 

Sponge – Verbeterde token kan opnieuw x100 gaan

Tijdens de bear market in 2023 was Sponge een token die uitstekend presteerde: de meme coin groeide van een $1 miljoen market cap naar een $100 miljoen market cap, en sommige investeerders pakten een winst van x100.

Nu in Sponge terug in een vernieuwde en verbeterde versie: SpongeV2. Deze nieuwe token beschikt over veel updates en upgrades ten opzichte van de eerste versie. Zo is er een eigen P2E game, zijn er zeer goede stakingmogelijkheden (rewards tot 386%), is er een sponstrouwe community en beschikt het projectteam over een enorm marketingbudget.

SpongeV2 heeft de ticker van SpongeV1 inmiddels overgenomen. Door nu $SPONGE te kopen haal je een verbeterde token in huis die de potentie heeft om opnieuw x100 te gaan.

Disclaimer: dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en maakt geen deel uit van de redactionele inhoud van BitcoinMagazine.nl. Dit is geen beleggingsadvies, doe uw eigen onderzoek.


The post Pepe Pumpt 1300% Naar ATH – Wat Drijft Deze Rally? Beste 3 Cat, Dog En Frog Crypto Memes Voor April appeared first on Bitcoinmagazine.nl.