PEPE koers stijgt voorbij ATH met marketcap van $6 mld – kan Pepe 1 euro worden?

De Pepe Coin koers heeft rond middennacht een nieuwe ATH neergezet boven $ 0,00001570 en heeft hiermee een marketcap van $ 6 miljard bereikt. Deze ATH bereikte PEPE nadat de spot Ethereum ETF in de VS werd goedgekeurd door de Securities & Exchange Commission (SEC).

Het succes van PEPE vannacht werd gevolgd door een retracement richting $ 0,00001280, terwijl PEPE op vrijdagochtend op $ 0,00001372 ligt na een daling van -5% in de afgelopen 24 uur. Nu Ethereum de volgende maanden hard zou kunnen klimmen, zou Pepe Coin hetzelfde kunnen gaan doen?

Wat gaat PEPE doen na goedkeuring ETH ETF en bereiken van nieuwe ATH?

De PEPE koers is vandaag licht gedaald, maar is in de afgelopen week behoorlijk gestegen. Zo ligt PEPE nog bijna 40% hoger dan 7 dagen geleden en maar liefst 75% hoger dan een maand terug.

Als gevolg van een lichte retracement in de Ethereum koers, is ook Pepe Coin vandaag gedaald, maar gezien de ETH ETF nu is goedgekeurd, is de verwachting groot dat Ethereum binnenkort naar nieuwe hoogtes kan stijgen, net als BTC dat deed na de goedkeuring van de spot Bitcoin ETF.

Pepe Coin koers grafiek – TradingView

Dit kan goed uitpakken voor PEPE, die deze week 4 dagen achterelkaar een nieuwe ATH heeft neergezet. Gezien de Relative Strength index (RSI) van 68 weer aan het afkoelen is, zou de retracement voor PEPE beperkt kunnen zijn en kan de meme coin volgende week mogelijk nieuwe highs testen.

De recente stijging van PEPE heeft voor veel optimisme gezorgd, wat een exponentieel effect had op de populariteit van de meme coin. Pepe Coin is geëxplodeerd in volume, waardoor zelfs vandaag nog meer dan $ 3,9 miljard aan PEPE is verhandeld.

De toekomst van crypto ziet er goed uit na de goedkeuring van de Ethereum ETF en PEPE zou een van de populairste meme coins van 2024 kunnen worden. In het geval dat de aandacht voor Shiba Inu beperkt blijft, zou deze #2 meme coin van $ 14 miljard zelfs overtroffen kunnen worden door de koele kikker.

Voorlopig lijkt de hype rondom PEPE nog niet voorbij te zijn en hoewel het onzeker is wat de meme coin de komende dagen precies gaat doen, is de verwachting hoog dat Pepe Coin de volgende week weer verder kan stijgen.

Kan Pepe 1 euro worden of hebben deze alternatieven meer potentie?

PEPE zou daadwerkelijk nog verder kunnen stijgen, maar er zal uiteindelijk een limiet zitten aan hoe hoog de meme coin kan gaan. Het is niet zeker wanneer Pepe Coin een grotere retracement mee zal maken, deze zou echter wel heftig kunnen zijn, gezien PEPE behoorlijk is gestegen in de afgelopen maand.

Met dit risico, kan het aantrekkelijker zijn om te investeren in veelbelovende nieuwe crypto projecten met potentie om nog veel meer winst op te leveren. In dit deel van het artikel kijken we naar 2 projecten die de komende tijd meer kunnen stijgen in waarde dan PEPE.

Dogeverse (DOGEVERSE)

Een andere meme coin die veel aandacht krijgt op het moment is Dogeverse (DOGEVERSE). Deze zeer unieke meme coin zal gelanceerd worden met een multi-chain feature, zo kan deze verhandeld worden op Ethereum, maar ook op de Binance Smart Chain, Polygon, Avalanche, Solana en Base.

De multi-chain functionaliteit maakt het ook mogelijk om DOGEVERSE te bridgen tussen de bovenstaande zes blockchains, waardoor je deze meme coin kunt gebruiken op jouw favoriet. Dit zorgt er ook voor dat Dogeverse extra veel blootstelling krijgt en meer kans heeft om viraal te gaan zoals PEPE dat vorig jaar deed.

DOGEVERSE is voor $ 0,00031 per stuk te koop in de presale, die binnenkort zal eindigen, gevolgd door een lancering op Ethereum. De presale heeft in totaal meer dan $ 15 miljoen opgehaald en biedt investeerders de mogelijkheid om vroegtijdig tokens te kopen en staken met een APY van 51%.

 

Sealana (SEAL)

Het is belangrijk om niet te vergeten dat ook Solana meme coins erg veel aandacht krijgen. Een voorbeeld van een populaire crypto meme op Solana is Sealana (SEAL), die in enkele weken tijd meer dan $ 2,5 miljoen heeft opgehaald.

Sealana is een enorme zeehond met een grappig design in de stijl van de Amerikaanse televisieserie, South Park. Dit design, in combinatie met een typisch Amerikaans karakter, is in de smaak gevallen bij investeerders, waardoor de meme coin nu al semi-viraal is gegaan.

Je kunt SEAL in de presale kopen voor $ 0,022 per token en na de presale zul je gekochte tokens automatisch als airdrop ontvangen in je Solana wallet. Sealana zal binnenkort lanceren en zou het succes van zijn voorganger, Slothana (SLOTH) kunnen herhalen. SLOTH ging na lancering met meer dan 300% omhoog wat een blik geeft op wat Sealana mogelijk kan gaan doen na zijn presale.

 

Disclaimer: dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en maakt geen deel uit van de redactionele inhoud van BitcoinMagazine.nl. Dit is geen beleggingsadvies, doe uw eigen onderzoek.

 


The post PEPE koers stijgt voorbij ATH met marketcap van $6 mld – kan Pepe 1 euro worden? appeared first on Bitcoinmagazine.nl.