Pepe koers pumpt 19% ondanks afname ADTV – kan bullish momentum nieuwe crypto miljonairs maken?

De Pepe Coin koers is vandaag met 19% gestegen ondanks een daling van volume die de altcoin dit weekend meemaakte. Vandaag is dit volume echter als een raket de lucht in geschoten, terwijl PEPE wederom in de buurt van zijn ATH is gekomen.

In dit artikel kijken we naar hoe PEPE gisteren is geëxplodeerd terwijl de crypto markt een sterk herstel heeft gemaakt aan het begin van de week. Ook kijken we naar alternatieven voor PEPE die nieuwe crypto miljonairs kunnen maken dit jaar.

Beste meme coin

Dogeverse – eerste meme over meerdere blockchains

  • Ontwikkeld voor maar liefst 6 blockchains
  • Presale haalde al meer dan $10.00.000,- op
  • Onderdeel van de meme-legende familie DOGE

Let op: cryptocurrency is een zeer volatiele en ongereguleerde investering.

 

Pepe Coin koers pumpt 19% na herstel crypto markt

Op dinsdagochtend ligt de PEPE koers zo’n 17% hoger dan 24 uur geleden op het niveau van $ 0,000011. Hoewel het trading-volume van PEPE gisteren met zo’n 20% is gedaald, is het volume vandaag met meer dan 150% omhoog geschoten boven de $ 2,2 miljard.

Vorige week woensdag bereikte Pepe Coin een nieuwe ATH van $ 0,00001150 en vandaag ligt PEPE vlak onder dit niveau. Het is dan ook mogelijk dat deze ATH de komende dagen opnieuw getest kan worden.

Pepe coin koers grafiek
Pepe Coin koers grafiek – TradingView

De top 3 grootste meme coin is ver boven zijn 30-daagse moving average (geel) gestegen en zou na he behalen van een nieuwe ATH een ‘price discovery’ fase ingaan, waarin de koers zoekt naar een nieuw hoogtepunt.

Ondanks de sterke pump, is de Relative Strength index nog redelijk mild rond de 64, wat betekent dat PEPE nog niet ‘overbought’ is en nog verder zou kunnen stijgen voordat er een correctie plaatsvindt.

Hoewel de stijging van PEPE erg indrukwekkend is, heeft de meme coin nog veel potentie om verder te klimmen. Zo ligt Pepe Coin nog 3x lager dan Shiba Inu (SHIB), de nummer 2 grootste meme coin op basis van market cap.

Om die reden zou het niet te laat hoeven te zijn om PEPE te kopen. Hoewel er op kortere termijn correcties plaats kunnen vinden, kan deze virale meme coin op langere termijn mogelijk veel hogere pieken bereiken.

Welke alternatieve crypto’s gaan exploderen in de volgende crypto bull markt?

PEPE heeft potentie om later dit jaar nog veel meer waard te worden, maar of het Shiba Inu en Dogecoin in kan halen, blijft nog de vraag. Hierdoor zouden stijgingen in de Pepe Coin koers beperkt kunnen blijven tot 3-5 keer zijn huidige waarde, wat al erg indrukwekkend zou zijn.

Altcoins met een kleinere market cap, kunnen zo’n stijging veel sneller meemaken, omdat er minder volume nodig is om een grote invloed uit te oefenen op de huidige waarde. In dit artikel kijken we naar 3 veelbelovende crypto alternatieven voor PEPE die vroege investeerders veel winst op kunnen leveren.

Dogeverse (DOGEVERSE)

Hoewel de groene kikker erg populair is geworden, blijft Dogecoin (DOGE) nog steeds de #1 meme coin, gevolgd door een andere dog crypto, Shiba Inu (SHIB). Dit zegt veel over de potentie van honden meme coins, waardoor de nieuwe multi-chain meme coin, Dogeverse (DOGEVERSE) veel waard zou kunnen worden.

Dogeverse is een van de eerste meme coins die op zes blockchains verhandeld kan worden en tussen deze chains kan worden verstuurd. Dit geeft Dogeverse potentie om veel aandacht te krijgen en een grotere kans om viraal te gaan.

Je kunt DOGEVERSE vroegtijdig kopen voor $ 0,00031 per stuk tijdens de presale, die inmiddels bijna $ 20 miljoen heeft opgehaald. Door deze tokens te staken, kun je passief inkomen verdienen, terwijl je je tokens kunt vasthouden, totdat ze mogelijk exploderen in waarde.

 

Sealana (SEAL)

Naast honden, hebben we nu ook zeehonden, zo zal de nieuwe Sealana (SEAL) binnenkort lanceren. Omdat deze meme coin gelanceerd wordt door het team van Slothana (SLOTH), die met meer dan 300% is gepumpt, kan ook SEAL een groot succes worden.

Sealana is een Solana meme coin die zich focust op Amerikaanse investeerders. Met name bij degenen die heel de dag junk food eten en op hun moeders zolderkamer crypto traden, kan SEAL erg in de smaak vallen.

De presale van Sealana heeft tot nu toe al een indrukwekkende $ 2,2 miljoen opgehaald, terwijl je SEAL kunt kopen voor een vaste lage prijs. Voor 1 SOL heb je 6900 SEAL-tokens, die je na de presale automatisch als airdrop zult ontvangen in je wallet.

 

WienerAI (WAI)

WienerAI (WAI) is een dog crypto meme die gebruikmaakt van AI-technologie. Deze combinatie hebben we eerder gezien met Scotty The AI (SCOTTY), die na lancering x3 ging. Hierdoor is ook WAI een lucratieve mogelijkheid voor vroege investeerders.

Deze nieuwe teckel experimenteert met AI, maar blijft een meme coin met een groeiende community. Hierdoor kan WienerAI meeliften op de meme crypto hype, maar ook op de groeiende interesse vanuit de markt in Artificial Intelligence.

Je kunt WAI tijdens de presale kopen voor $ 0,000709 per token en kiezen om deze vroegtijdig te staken voor extra tokens als beloning. Binnenkort zal de meme coin worden gelanceerd en zou deze sterk kunnen toenemen in waarde.

 

Disclaimer: dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en maakt geen deel uit van de redactionele inhoud van BitcoinMagazine.nl. Dit is geen beleggingsadvies, doe uw eigen onderzoek.

 


The post Pepe koers pumpt 19% ondanks afname ADTV – kan bullish momentum nieuwe crypto miljonairs maken? appeared first on Bitcoinmagazine.nl.