PEPE Koers Pumpt 17% In Comeback Na Scherpe Daling, Kan Pepe 1 Euro Worden?

De Bitcoin koers is in een week tijd van $73.500 gezakt naar $61.000, waardoor altcoins aan het begin van deze week een scherpe daling hebben meegemaakt. Ook PEPE is in de afgelopen week ruim 25% gedaald, voordat de meme coin vandaag een pump van 17% maakte.

Kan de populariteit van Pepe en de aandacht van whales de meme coin helpen met het maken van een comeback en kan Pepe 1 euro worden in de toekomst? In dit artikel kijken we naar wat de mogelijkheden zijn voor PEPE, een van de grootste meme coins op de markt.

Pepe koers Stijgt 17% Terwijl Crypto Whales Investeren

Pepe is de afgelopen maand met meer dan +500% gestegen, voordat investeerders begonnen met het opnemen van hun winst, waardoor de verkoopdruk te hoog werd. Dit in combinatie met de dalende Bitcoin koers van afgelopen week, heeft geleid tot een pullback voor de meme coin.

Ondanks deze pullback, ligt de Pepe koers nog steeds boven zijn 30-daagse moving average (geel) van $0,0000055. Met een stijging van +13% in de afgelopen 24 uur, ligt PEPE momenteel op $0,0000070.

Pepe koers grafiek – TradingView

De Relative Strength index (RSI) van PEPE ligt dankzij de pullback op het neutrale niveau van 54, wat de meme coin meer ruimte geeft om weer te stijgen. Daarnaast lijken crypto whales (grote investeerders) nog altijd interesse te tonen in de groene kikker, wat blijkt uit gegevens van Lookonchain.

Vandaag kan PEPE nog erg volatiel blijven, gezien de FOMC meeting van de Federal Reserve vandaag plaats zal vinden. Hieruit zal blijken of de huidige rente in de VS verlaagd zal worden of op 5,5% zal blijven. De crypto markt verwacht dat er geen verlaging plaats zal vinden, mogelijk een oorzaak dat Bitcoin momenteel zo laag is.

Wat de Pepe koers vandaag zal doen, blijft daarom nog maar de vraag, maar met de populariteit van de meme coin, zou PEPE de komende weken weer de $0,0000100 kunnen herpakken voordat het later dit jaar kan stijgen naar een nieuwe ATH boven de $0,0000200.

Uiteraard zal de prestatie van PEPE ook sterk afhangen van de Bitcoin koers, daarom kan PEPE vanaf dit punt weer neerstorten als Bitcoin verder daalt.Pepe blijft een volatiele meme coin, waardoor het niet aan te raden is om er veel kapitaal in te stoppen.

Alternatieve Meme Coins die Binnenkort Kunnen Exploderen

Pepe blijft een meme coin met een market cap van meerdere miljarden, waardoor een 10x erg lastig blijft. Veel investeerders die uit zijn op grote pumps, kijken daarom naar kleine crypto memes met potentie om te exploderen als Bitcoin weer herstelt.

In dit artikel kijken we naar 2 veelbelovende meme coins met een lage market cap en potentie om de komende weken te exploderen in waarde. Veel kleine cryptomunten zijn pump & dumps of rug pulls, daarom kijken we specifiek naar 2 projecten die betrouwbare teams hebben en niet knoeien met hun liquidity pool.

Dogecoin20 (DOGE20)

Dogecoin20 (DOGE20) is een alternatief voor Dogecoin (DOGE), de grootste meme coin, die het afgelopen jaar weinig heeft gedaan en de afgelopen maand slechts met +50% is gestegen, terwijl andere meme coins zijn geëxplodeerd. Dogecoin20 combineert het beste van Dogecoin en biedt een oplossing voor het gebrek van utility van DOGE.

Door DOGE20 te staken, verdien je passief extra tokens, terwijl Dogecoin gebruik maakt van het energie-intensieve Proof-of-Work (mining) mechanisme. Dogecoin20 is bezig met het opbouwen van zijn community en begint erg populair te worden, hoewel de meme coin minder dan een week geleden is gelanceerd.

Je kunt Dogecoin20 kopen in de presale voor $0,0002 per token, met de mogelijkheid om tijdens de presale te staken voor een APY van 246%. DOGE20 heeft in zijn eerste week al meer dan $3,5 miljoen opgehaald, een teken dat de nieuwe meme coin al erg populair is en binnenkort zou kunnen exploderen na zijn lancering.

 

Smog (SMOG)

Smog (SMOG) is een meme coin die in februari is gelanceerd op Solana en Ethereum voor minder dan $0,01, maar heeft een high behaald boven de $0,38. Ook SMOG is in een retracement terechtgekomen, hoewel de meme coin nog steeds populair is en potentie heeft om te stijgen. Bovendien zal SMOG binnenkort de grootste airdrop op Solana doen.

Je hebt nog tot begin april om mee te doen met de Season 1 airdrop, dit doe je door SMOG te kopen, vast te houden, te staken en quests te voltooien op Zealy. Op de officiële website kun je meer info vinden over de airdrop campagne en over de token zelf.

Smog is vanuit de $0,38 gezakt naar $0,15, maar lijkt vandaag weer te herstellen nu de deadline van de eerste airdrop nadert. Je kunt SMOG kopen via de website, waarbij je 10% korting krijgt op de actuele koers en een APY van 42% als je kiest om de token te staken.

Disclaimer: dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en maakt geen deel uit van de redactionele inhoud van BitcoinMagazine.nl. Dit is geen beleggingsadvies, doe uw eigen onderzoek.


The post PEPE Koers Pumpt 17% In Comeback Na Scherpe Daling, Kan Pepe 1 Euro Worden? appeared first on Bitcoinmagazine.nl.