PEPE en WIF koersen onderuit door bitcoin-daling: Einde van de meme crypto rally?

Crypto markt in het rood: Bitcoin daalt onder $66.000, wat betekent dit voor altcoins en meme crypto’s zoals Pepe (PEPE) en Dogwifhat (WIF)?

Is dit het einde van de meme crypto rally of kan de crypto markt herstellen voor de Bitcoin halving?

Populaire meme coins PEPE en WIF dalen – Is dit het einde van de meme crypto rally?

De cryptomarkt staat onder druk door Bitcoin’s scherpe daling onder de $66.000, met een neerwaartse beweging van meer dan 5,5% in de afgelopen 24 uur. Deze trend heeft ook een zware tol geëist op altcoins, waarvan sommige nog harder zijn gedaald, en specifiek op bepaalde meme coins die het meest zijn getroffen.

Dogwifhat (WIF)

De WIF koers is vandaag met zo’n -12% gedaald naar $3,86, nadat het volgende week een nieuwe ATH van $4,80 heeft neergezet. Hierdoor heeft de meme coin al een correctie meegemaakt, die nog sterk werd nadat de Bitcoin koers vandaag tuimelde.

Met Dogwifhat momenteel aanzienlijk boven zijn 30-daagse gemiddelde ($2,75), is de koers van WIF momenteel zeer risicovol. In het licht van de bearish marktomstandigheden bestaat het risico dat de Relative Strength Index (RSI), die momenteel op 63 ligt, verder kan dalen naar een neutraal niveau. Deze situatie opent echter de mogelijkheid voor een mogelijke stijging.

Dogwifhat koers grafiek – TradingView

Tenzij Bitcoin snel een omkeer maakt, zou WIF deze week echter onder zijn 30-daagse gemiddelde kunnen dalen en richting de $2 kunnen zakken. Gelukkig heeft WIF een sterke community, die een daling onder dit niveau lastig zal maken, waardoor de kans op een bounce ook zeker aanwezig is.

Pepe (PEPE)

In tegendeel tot WIF, is PEPE vandaag met -13% onder zijn 30-daagse gemiddelde gezakt en op het niveau van $0,000007117 komen te liggen. De Pepe koers heeft dan ook een minder sterke week gehad met een -15% daling, terwijl WIF nog 23% hoger ligt dan 7 dagen geleden.

De RSI van PEPE is onlangs onder de 50 gezakt, wat duidt op een verzwakkend momentum. Dit kan PEPE binnenkort technisch gezien ondergewaardeerd maken. Hoewel de meme coin deze week nog verder zou kunnen dalen, is het mogelijk dat er vroeg of laat een herstel plaatsvindt, met name rond het niveau van $0,000006500.

Pepe koers grafiek
Pepe koers grafiek – TradingView

Gezien het 30-daagse gemiddelde nog sterk boven het 200-daagse gemiddelde (blauw) ligt, heeft PEPE nog steeds een relatief sterke positie, die de komende tijd behouden kan worden.

Wanneer Bitcoin weer duidelijk stijgt, kan het een goed moment zijn om weer te investeren in PEPE en/of WIF, die mogelijk kort daarna weer een sterke rally kunnen meemaken. Gezien BTC het lot van meme coins bepaalt, is Bitcoin de crypto om in de gaten te houden deze week om te bepalen wanneer het goede moment is om alts en memes te kopen.

Welke altcoins zullen opleven bij een nieuwe meme crypto rally?

De Bitcoin koers is 2 weken geleden onder de $61.000 gezakt, voordat het enkele dagen alter weer richting de $70.000 steeg. Dit is een patroon dat zich lijkt te herhalen, waardoor dit slechts een dip kan zijn, waardoor als en meme coins binnenkort weer zouden kunnen stijgen.

In dit deel van het artikel kijken we naar 3 veelbelovende meme coins die de komende tijd hard kunnen stijgen als Bitcoin herstelt.

Slothana (SLOTH)

Slothana (SLOTH) is de nieuwe luiaard van Solana die het werkleven zat is en samen met investeerders streeft naar financiële vrijheid met behulp van crypto. De nieuwe crypto meme is in de presale te koop en heeft al meer dan $5,9 miljoen opgehaald.

SLOTH is een meme coin die op korte termijn erg hard zou kunnen stijgen nadat de presale is uitverkocht en de token gelanceerd zal worden op zijn eerste exchange. Slothana geeft vroege investeerders gelijke kansen door alle presale tokens te airdroppen naar wallets van investeerders, waardoor niemand de tokens handmatig hoeft te claimen.

Je kunt SLOTH kopen voor 1 SOL per 10.000 tokens en zult de tokens binnenkort in je wallet krijgen. Nadat SLOTH gelanceerd is op exchanges, kan de waarde van token hard stijgen en kunnen vroege investeerders veel winst maken.

 

Smog (SMOG)

Smog (SMOG) is een meme coin die sinds februari de meme coin markt van Solana op zijn kop heeft gezet met de grootste crypto airdrop die Solana ooit heeft gezien. Deze airdrop zal binnenkort plaatsvinden, terwijl vandaag de laatste dag is dat je met deze airdrop mee kunt doen.

Je kunt meedoen door SMOG te kopen en nog meer SMOG krijgen door quests te voltooien op Zealy en door de token te staken. Zelfs op de laatste dag van de airdrop, kun je via Zealy nog massaal airdrop punten verdienen, onder andere door tweets te delen en door officiële websites te bezoeken.

Via de website van Smog, kun je de token kopen, staken en meedoen met de airdrop campagne op Zealy. Door SMOG te staken, krijg je 10% korting op de huidige prijs, verdien je extra airdrop punten en verdien je passief extra SMOG met een APY van 42%.

 

Sponge (SPONGE)

Sponge (SPONGE) is een van de eerste meme coins van 2024 die veel aandacht heeft getrokken en meer dan +200% is gestegen sinds zijn lancering. De meme coin gebaseerd op SpongeBob is bezig met het ontwikkelen van een spannende racing game waarmee je extra tokens kunt verdienen.

De Play-to-Earn game van Sponge zal binnenkort gelanceerd worden, waardoor er een nieuwe golf van hype kan ontstaan voor de meme token. Investeerders maken gebruik van de huidige crypto dip om Sponge te kopen en te staken voor een aantrekkelijke vorm van passief inkomen.

Je kunt Sponge via de officiële website kopen en staken voor een APY van 168% en mogelijk binnenkort profiteren van sterke stijgingen in de SPONGE koers. Nadat de crypto game van het project live gaat, zul je de tokens ook kunnen gebruiken om actief nog meer tokens te verdienen.

Disclaimer: dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en maakt geen deel uit van de redactionele inhoud van BitcoinMagazine.nl. Dit is geen beleggingsadvies, doe uw eigen onderzoek.


The post PEPE en WIF koersen onderuit door bitcoin-daling: Einde van de meme crypto rally? appeared first on Bitcoinmagazine.nl.