PEPE en BONK: De Meme Coins die de crypto dip trotseren

De crypto markt heeft het de afgelopen dagen zwaar te verduren gehad. Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) en andere altcoins hebben flinke klappen gekregen. Maar er zijn twee meme coins die zich opvallend goed staande houden: Pepe (PEPE) en Bonk (BONK).

Wat is er aan de hand?

Beste crypto exchange

eToro – de nummer 1 crypto exchange wereldwijd

  • Wereldwijd meer dan 30 miljoen gebruikers
  • Groot aantal cryptocurrencies beschikbaar
  • Naast crypto tal van andere projecten om in te investeren

Let op: cryptocurrency is een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Dit is geen beleggingsadvies. Doe je eigen onderzoek.

Crypto analist voorspelt omslag

Volgens crypto analist Michael van de Poppe is een opleving van de cryptomarkt waarschijnlijk. Hij wijst op verschillende macro-economische gebeurtenissen deze week, zoals de bekendmaking van de CPI, de FOMC-vergadering en het rentebesluit van de Federal Reserve. Deze gebeurtenissen kunnen grote invloed hebben op de markt.

Van de Poppe verwacht een positieve wending, gezien eerdere marktreacties op FOMC-vergaderingen. “De markten zijn aan het corrigeren omdat de verwachting van deze gebeurtenissen meestal een negatieve relatie heeft met de prijsactie op de cryptomarkten, vooral altcoins,” aldus Van de Poppe op X.

PEPE en BONK in de lift

PEPE en BONK lijken deze negatieve trend te trotseren. PEPE is de afgelopen 24 uur met 8% gestegen en BONK met 6%. Dit is opvallend, aangezien andere meme coins zoals Dogecoin en Shiba Inu juist dalen.

PEPE
PEPE

PEPE bereikte op 11 juni een dieptepunt van $ 0,00001163, maar is nu weer aan het klimmen. BONK, de eerste Solana-gebaseerde meme coin, bereikte in maart dit jaar een recordhoogte van $ 0,00004547. Hoewel de prijs de afgelopen week met 17% is gedaald, kan de huidige opleving een nieuwe stijging inluiden.

BONK
BONK

Is dit het moment om in te stappen?

De huidige situatie biedt mogelijk interessante kansen voor crypto-investeerders. PEPE en BONK laten zien dat meme coins veerkrachtig kunnen zijn, zelfs in een dalende markt. Als de voorspelling van Van de Poppe uitkomt en de markt inderdaad een positieve wending neemt, kunnen deze meme coins nog verder stijgen.

Hoewel de cryptomarkt momenteel volatiel is, lijken PEPE en BONK zich te onderscheiden van de rest. Hun recente prijsstijgingen zijn opvallend en kunnen duiden op een groeiende interesse in deze meme coins.

Houd deze tokens in de gaten, want ze zouden wel eens de verrassing van de zomer kunnen worden.

xoxo Sophia!


The post PEPE en BONK: De Meme Coins die de crypto dip trotseren appeared first on Bitcoinmagazine.nl.