Pepe Coin trekt crypto whales aan: $50+ mln geïnvesteerd na crypto rally, waarom stijgt PEPE nu?

PEPE wist in de afgelopen dagen opnieuw groene cijfers te laten zien en het optimisme binnen de PEPE coin markt blijft hierdoor groeien. Met een stijging van bijna 20% over de afgelopen dagen vragen veel investeerders zich af hoe de toekomst van Pepe coin eruit ziet.

Waarom stijgt Pepe coin?

De Pepe coin koers onderging de afgelopen dagen aanzienlijke stijgingen en een belangrijke reden hiervoor is het gedrag van crypto whales. Data van Nansen laat zien dat steeds meer grote investeerders PEPE inkopen. Over de afgelopen 7 dagen werd er bijvoorbeeld al voor $ 50 miljoen aan PEPE en FLOKI verzameld door traders.

De Pepe coin koers lijkt zich in een goede fase te bevinden nu crypto whales massaal lijken in te stappen bij deze meme coin. Het aankoopbedrag van whales heeft normaal een grote invloed op de Pepe coin koers, iets wat opnieuw bevestigd lijkt te worden.

Pepe Coin koers grafiek (7 dagen) – Bron: CoinMarketCap

Pepe coin steeg vandaag namelijk al met 5,11% en brengt zijn totale stijging over de afgelopen 7 dagen daarmee naar 19,98%. Zijn huidige waarde van $ 0,000008336 is maar liefst 493,30% hoger dan een jaar geleden en zijn recordhoogte bij de $ 0,000009977 komt steeds dichterbij.

Met de recente aankopen van crypto whales lijkt de Pepe coin koers zich op te maken voor een stijging richting zijn volgende weerstand bij de $ 0,000010. Dit zou de token dus een nieuwe recordhoogte opleveren.

Op het moment dat de koers echter niet in staat is om voorbij dit niveau te stijgen kan het te maken krijgen met een aanzienlijke correctie. Een daling richting de ondersteuning bij de $ 0,0000077 wordt dan reëel.

Op het moment dat ook deze ondersteuning niet vastgehouden kan worden kan er een verdere daling plaatsvinden richting de $ 0,0000063. Een daling tot onder dit niveau zal vervolgens kunnen leiden tot een aanhoudende neerwaartse trend, met grote verliezen als gevolg.

Nu men afwacht welke kant de Pepe coin koers opgaat zullen veel investeerders ervoor kiezen om hun portfolio te diversificeren met andere meme coins die op de korte termijn aanzienlijke winsten kunnen realiseren. Twee van de beste nieuwe meme coins van dit moment zijn Dogeverse en WienerAI. Hieronder gaan we verder in op deze veelbelovende cryptos.

Dogeverse (DOGEVERSE) – beste alternatief voor bekende meme coin

Dogeverse is een nieuwe meme coin die bezig is met de ontwikkeling van een uniek alternatief voor de grootste meme coin van de wereld, Dogecoin. Door zijn native DOGEVERSE token te ontwikkelen op meerdere blockchains weet het namelijk een multi-chain alternatief voor deze bekende meme coin te realiseren.

Om deze reden zal de Dogeverse token ontwikkeld worden op onder andere de Ethereum, Base, BNB, Polygon, Solana en Avalanche blockchains. Gebruikers zijn hierdoor dus in staat om te profiteren van de beste functies van hun favoriete blockchains. Daarnaast heeft het Dogeverse project ook aangegeven snellere en goedkopere transacties aan te kunnen bieden door betere liquiditeit.

Dogeverse presale

DOGEVERSE tokens kunnen gestaked worden voor het realiseren van een aantrekkelijk passief inkomen. In totaal zijn 20 miljard van de totale token voorraad van 200 miljard tokens gereserveerd voor staking beloningen. Gebruikers kunnen op dit moment profiteren van een APY van 70%.

De presale van Dogeverse bleek al snel een groot succes en het doel van $ 13 miljoen wist binnen korte tijd gehaald te worden. Dit betekent dat de presale nu zijn laatste fase is ingegaan en gebruikers nog maar enkele dagen de tijd hebben om DOGEVERSE tokens te kopen voordat de presale eindigt en de tokens gelist worden op exchanges. Tokens kosten op dit moment $ 0,00031 per stuk.

 

WienerAI (WAI) – brengt werelden AI-crypto en meme coins samen

WienerAI is een nieuwe meme coin die bezig is om de werelden van AI-crypto en meme coins samen te brengen. Het doet dit door de introductie van zijn WienerAI mascotte, deze mascotte is een ‘wiener’ hond die beïnvloed is door AI. Hiermee heeft dit project al de nodige tractie weten te creëren binnen zowel de AI-crypto als meme coin community.

Op de website van het project wordt beschreven hoe WienerAI voortkomt uit een wetenschapper die in het jaar 2132 bezig is met de ontwikkeling van de ultieme AI-compagnon. Door een ongelukje in zijn creatie mengt hij echter het DNA van een hotdog in zijn creatie. Dit heeft geleid tot de ontwikkeling van de hilarische WienerAI.

Waar veel meme coins geen utility kunnen aanbieden weet WienerAI dit wel te realiseren door middel van zijn staking mechanisme. In dit mechanisme zijn gebruikers in staat om WAI-tokens vast te zetten tegen een erg aantrekkelijk rendement. Op dit moment is er zelfs sprake van een APY van 703%. Ondanks dat dit percentage nog zal dalen naarmate er meer tokens worden vastgezet betekent het wel dat vroege investeerders al aanzienlijke winsten kunnen realiseren.

De WAI presale heeft inmiddels al bijna $ 1,4 miljoen weten op te halen. Tokens kosten op dit moment $ 0,000705 per stuk, maar zullen in de volgende presale fase verder gaan stijgen in prijs. Dit betekent dat investeerders nu nog maar 2 dagen de tijd hebben om tokens te kopen tegen de huidige gereduceerde prijs. Tokens zijn te koop middels ETH, BNB, USDT en creditcard.

Disclaimer: dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en maakt geen deel uit van de redactionele inhoud van BitcoinMagazine.nl. Dit is geen beleggingsadvies, doe uw eigen onderzoek.

 


The post Pepe Coin trekt crypto whales aan: $50+ mln geïnvesteerd na crypto rally, waarom stijgt PEPE nu? appeared first on Bitcoinmagazine.nl.